Fra sommeren 2018 kan du atter tage hele familien med til Tenerife i selskab med FolkeFerie.dk. Her kan du dyrke al slags sport, vandre i smukke landskaber og vandhunde kan glæde sig til Europas største vandland. Tenerife er den ideelle sommerdestination - bedre sommervejr og badevand finder du næppe.

 

Glæd dig til 2018

Vores populære hotel Atlantic Holiday Centre, der ligger helt ud til vandet, undergår i 2017 en større forvandling med en storstilet renovering. Det betyder, at vi i 2018 kan slå dørene op for såvel velkendte som nye gæster med betydningsfulde forbedringer. Forbedringerne finder sted inde som ude, således at værelser, reception, restaurant, fitness, pool, haver og legeområder fremstår fuldstændig nye og lækre, når du skal holde ferie i 2018.

 

 

 

Hoteller

Sæsoner

Oplevelser

Vejret

 
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Dag
20° C
21° C
22° C
23° C
24° C
26° C
28° C
29° C
28° C
26° C
24° C
21° C

Kort

Om Tenerife

  • Solskinsøen med alle mulighederne

    Skal du rejse til Tenerife er det masser af oplevelser. Svøm rundt i Atlanterhavets bølger, besøg Vulkanen El Teide eller tag på jeepsafari på Gomera. 

    Læs mere om Tenerife her

Værd at vide

  • Tenerife fra A-Å

    Vi har samlet en række informationer, som er værd at vide inden din rejse til Tenerife. Læs blandt andet om afstande fra lufthavnen, om elektricitet, drikkevand, tidsforskel og vejret på Tenerife.

    Læs mere