Ingen anden ø kan tilbyde dig så mange oplevelser

Koncentrationen af spændende, naturskønne, sjove og saltvandsvåde oplevelser per km2 er vanvittig høj på Tenerife. På et og samme sted kan du gå gennem vulkangrotter, møde De Kanariske Øers skytshelgen i en smuk basilika-kirke, besøge en ridderborg og spise med fingrene, og opleve hvaler og delfiner boltre sig i oceanet. Du kan spadsere langs gågaderne i Santa Cruz og La Laguna og nyde de farverige kolonistilshuse fra Columbus' tid. Overalt er der masser af lækker shopping, super gode restauranter og underholdning. Hvis du tager på jeepsafari til den grønne naboø La Gomera, må du til gengæld nøjes med den skønneste fred og ro.

Aktiv ferie på Tenerife

Tenerife er perfekt til aktiv ferie både for par og for børnefamilier. Her er massevis af muligheder for at vandre, cykle, spille golf, alle former for surf, svømme, dykke og dyrke yoga. Et genialt sted at nyde øens mange kontraster mens du er aktiv er i eller omkring Teide Nationalpark. I midten ligger vulkanen Teide, Spaniens højeste bjerg på 3718 m og du kan se toppen fra strandkanten. Du kan både vandre, cykle, løbe og klatre i parken, som er et fascinerende månelandskab. Intet giver gode lårmuskler som at cykle fra kysten og op til Teide Nationalpark i ca. 2500 m højde.

Oplev Tenerife i vandrestøvler, på hjul eller fra kysten

Du har valget mellem at køre i bil, vandre, svømme eller sejle næsten uanset hvor du befinder dig. Du kan køre gennem Teide Nationalpark og gøre holdt ved de mange udsigtspunkter, eller du kan vandre korte ture eller tage på lange dagsture. Du kan spadsere langs kysten eller du kan hoppe om bord på en katamaran og sejle ud og hilse på hvaler og delfiner. Ferie på Tenerife er for alle typer og temperamenter, og så er øen  ikke større end at du kan køre til nye oplevelser på en time eller mindre.

De største oplevelser på Tenerife

På Tenerife er der noget for alle, uanset alder og interesser, og du bestemmer selv, om det skal være aktiv ferie, ren afslapning eller en blanding.

Vulkanen Teide og Nationalparken

I midten af Nationalparken ligger vulkanen Teide, Spaniens højeste punkt på hele 3718 meter

Golf på ferien

Professionelle golfbaner med fantastisk udsigt

Jeepsafari på La Gomera

Langs snoede landeveje i uberørt natur

Hvalsafari

Se hvaler og delfiner og dyk selv ned i dybet

Castillo de San Miguel i Abona

En aften i ridderborg

Masca

Landsbyromantik i lille by

Vulkangrotten Cueva Del Viento

Gå rundt i en vulkantunnel

Drageblodstræet

16 m højt, 20 m i omkreds og 800 år gammelt

Candelaria-kirken

Omgivet af tro og helgener

Santa Cruz

Snus til de lokales leben

La Laguna

Gå i Columbus fodspor

Få en smagsprøve på jeepsafari

I videoen kan du opleve jeepsafari på La Gomera og Tenerife. Turen byder på dramatiske klippeformationer, uberørt natur og fantastiske oplevelser langs snoede landeveje.