Tenerife har alt til din ferie

Tenerife er den største af De Kanariske Øer, og inde på midten hviler vulkanen Teide. Trods et beskedent areal – lidt over Falster og Lolland til sammen – er solskinsøen spækket med oplevelser for store og små. Din ferie på Tenerife byder på underholdning på land, til vands og i luften – eller endda inde i øen, på tur i vulkangrotter. Tenerife har alt lige fra vandland, hvalsafari og windsurfing til golf, helikoptereventyr og lækker spansk tapas.

Ferie på Tenerife giver dig også storslået natur fyldt med kontraster, perfekt for dig der vil udforske øen i vandrestøvler. Og solen skinner løs, uanset om du dykker i Atlanterhavet eller vandrer på vulkaner.

Solsikker ferie på Tenerife

Tenerife er den ideelle sommerdestination – bedre vejr og badevand finder du næppe. Solen skinner trofast året rundt over Atlanterhavets smukke strande med en gennemsnitstemperatur om sommeren på 27 grader. Tenerifes solbeskinnede sydkyst lokker med afslapning under bastparasollen, mens byerne er fyldt med spændende oplevelser. Los Gigantes overvælder med sine 600 m høje klipper, der står vinkelret på vandet, Los Cristianos og Playa de las Américas har alt hvad et turisthjerte måtte begære med shopping og restauranter og forlystelser. Ferie på Tenerife samler dejlige oplevelser for alle aldre på et sted.

Nyrenoveret lejlighedshotel i første parket til havet 

Vores populære hotel Atlantic Holiday Centre på det sydvestlige Tenerife har undergået en storstilet renovering! Glæd dig til: Store lyse ferielejligheder, nyt og lækkert poolområde med havudsigt og børnepool, en af byens bedste restauranter, stilfuld tagterrasse med liggestole og oasestemning, moderne fitnessrum, stort legerum, gratis Wi-Fi og meget mere. 

 

Hoteller på Tenerife

Tag hele familien med til Tenerifes solrige sydvest i selskab med FolkeFerie.dk. Vælg vores populære hotel Atlantic Holiday Centre eller det hyggelige nabohotel Albatros Apartments med store ferielejligheder.

Se video

I videoen fra Visit Tenerife får du en eventyrlig rundtur på solskinsøen i Atlanterhavet.

Sæsoner på Tenerife

Tenerife er berømt for sit dejlige vejr og en meget gavmild sol. Besøg solskinsøen forår, sommer, efterår og vinter.

Oplevelser

Tenerife byder på underholdning på land, til vands og i luften - for både store og små. Her er alt lige fra vandland, hvalsafari og windsurfing til golf, helikoptereventyr og lækker spansk tapas.

Vejret

 
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Dag
21° C
21° C
22° C
22° C
24° C
26° C
28° C
29° C
28° C
26° C
24° C
22° C

Kort

Udflugter

 • Udflugter på Tenerife

  Tag med på vores spændende udflugter til Tenerife og udforsk øen. Du oplever den fantastiske natur, spændende seværdigheder, smager på lokale specialiteter og får et unikt indblik i den spanske kultur.

  Læs mere om udflugter på Tenerife her

Om Tenerife

 • Solskinsøen med alle mulighederne

  Tenerife er lidt større en Falster og Lolland til sammen, men trods et beskedent areal er solskinsøen spækket med naturoplevelser, seværdigheder og ikke mindst, et skønt klima året rundt.

  Læs mere om Tenerife her

Værd at vide

 • Tenerife fra A-Å

  Vi har samlet en række informationer, som er værd at vide inden din rejse til Tenerife. Læs blandt andet om afstande fra lufthavnen, om elektricitet, drikkevand, tidsforskel og vejret på Tenerife.

  Læs mere om værd at vide før afrejse til Tenerife

Katalog

 • Katalog: Din guide til ferien

  Hvor skal din næste ferie gå hen? Bestil vores katalog helt gratis og få masser af inspiration til dit næste ferieeventyr. Vi guider dig til de bedste rejsemål, strande og hoteller - så du får præcis den ferie, du drømmer om.

  Bestil vores katalog her