Tenerife har alt til din ferie

Tenerife er den største af De Kanariske Øer, og inde på midten hviler vulkanen Teide. Trods et beskedent areal – lidt over Falster og Lolland til sammen – er solskinsøen spækket med oplevelser for store og små. Din ferie på Tenerife byder på underholdning på land, til vands og i luften – eller endda inde i øen, på tur i vulkangrotter. Tenerife har alt lige fra vandland, hvalsafari og windsurfing til golf, helikoptereventyr og lækker spansk tapas. Oplev øen på egen hånd eller tag med vores danske rejseledere på udflugt.

Ferie på Tenerife giver dig også storslået natur fyldt med kontraster, perfekt for dig der vil udforske øen i vandrestøvler. Og solen skinner løs, uanset om du dykker i Atlanterhavet eller vandrer på vulkaner.

Solsikker ferie på Tenerife

Tenerife er den ideelle sommerdestination – bedre vejr og badevand finder du næppe. Solen skinner trofast året rundt over Atlanterhavets smukke strande med en gennemsnitstemperatur om sommeren på 27 grader. Tenerifes solbeskinnede sydkyst lokker med afslapning under bastparasollen, mens byerne er fyldt med spændende oplevelser. Los Gigantes overvælder med sine 600 m høje klipper, der står vinkelret på vandet, Los Cristianos og Playa de las Américas har alt hvad et turisthjerte måtte begære med shopping og restauranter og forlystelser. Ferie på Tenerife samler dejlige oplevelser for alle aldre på et sted.

Fantastiske lejlighedshoteller ved havet og tæt på stranden

Vælg f.eks. vores populære hotel Atlantic Holiday Centre, som ligger lige ud til Atlanterhavet i den charmerende by Callao Salvaje og blot 100 meter fra stranden. Hotellet har i 2017 undergået en storstilet renovering, så alt fremstår nyt og lækkert til din ferie. Du kan blandt andet glæde dig til: Store lyse ferielejligheder, nyt og lækkert poolområde med havudsigt og børnepool, en af byens bedste restauranter, stilfuld tagterrasse med oasestemning, moderne fitnessrum, stort indendørs legerum og udendørs legeplads, gratis Wi-Fi og meget meget mere. 

Få hundrede meter fra Atlantic Holiday Centre finder du det hyggelige hotel Albatros, som tilbyder lejligheder på helt op til 110 m2 og er perfekt til den store familie eller parret, som gerne vil brede sig. Under dit ophold kan du desuden gratis benytte faciliteterne på Atlantic Holiday Centre. 

Hoteller på Tenerife

Tag hele familien med til Tenerifes solrige sydvest i selskab med FolkeFerie.dk. Vælg vores populære hotel Atlantic Holiday Centre eller det hyggelige nabohotel Albatros Apartments med store ferielejligheder.

 • Atlantic Holiday Centre ★★★★

  I 2017 er Atlantic Holiday Centre på Tenerife blevet renoveret fra top til tå, og i maj 2018 slår hotellet dørene op for store, lækre ferielejligheder ved havet og et væld af spritnye hotelfaciliteter.

  Læs mere

 • Albatros Apartments ★★★

  Hotellet ligger på Tenerifes solrige sydvestkyst i byen Callao Salvaje. Nyd ferien i store lejligheder med alt indenfor rækkevidde: Strand, indkøb, restauranter, transport og et væld af gratis faciliteter på nabohotellet Atlantic Holiday Centre.

  Læs mere

Se video

I videoen fra Visit Tenerife får du en eventyrlig rundtur på solskinsøen i Atlanterhavet.

Sæsoner på Tenerife

Tenerife er berømt for sit dejlige vejr og en meget gavmild sol. Besøg solskinsøen forår, sommer, efterår og vinter.

Oplevelser

Tenerife byder på underholdning på land, til vands og i luften - for både store og små. Her er alt lige fra vandland, hvalsafari og windsurfing til golf, helikoptereventyr og lækker spansk tapas.

 • Foto: @Turismo de Tenerife

  Udflugter

  Pak eventyrlysten, og tag med på vores spændende udflugter på Tenerife. Du oplever den fantastiske natur, spændende seværdigheder, smager på lokale specialiteter og får et unikt indblik i den spanske kultur.

  Se vores udflugter her

Vejret

 
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Dag
21° C
21° C
22° C
22° C
24° C
26° C
28° C
29° C
28° C
26° C
24° C
22° C

Kort

Om Tenerife

 • Solskinsøen med alle mulighederne

  Tenerife er lidt større en Falster og Lolland til sammen, men trods et beskedent areal er solskinsøen spækket med naturoplevelser, seværdigheder og ikke mindst, et skønt klima året rundt.

  Læs mere om Tenerife her

Værd at vide

 • Tenerife fra A-Å

  Vi har samlet en række informationer, som er værd at vide inden din rejse til Tenerife. Læs blandt andet om afstande fra lufthavnen, om elektricitet, drikkevand, tidsforskel og vejret på Tenerife.

  Læs mere om værd at vide før afrejse til Tenerife

Katalog

 • Katalog: Din guide til ferien

  Hvor skal din næste ferie gå hen? Bestil vores katalog helt gratis og få masser af inspiration til dit næste ferieeventyr. Vi guider dig til de bedste rejsemål, strande og hoteller - så du får præcis den ferie, du drømmer om.

  Bestil vores katalog her