Hyggeligt efterår i det danske

Oplev efterårets gyldne nuancer. Tag familien eller din partner under armen, og brug din efterårsferie i Danmark i et hyggeligt feriecenter eller sommerhus. Nyd feriestemningen, hold fri sammen med dine kære, og oplev den farverige forvandling af landskabet. 

Det bugner med aktivteter og underholdningstilbud i skolernes efterårsferie. Udnyt muligheden for at opleve en anden del af landet - og alt det den har at byde på.

Mærk f.eks. efteråret ruske i Vesterhavskystens klitter, saml svampe og farvestrålende blade i den tætte skovbund ved Gilleleje eller slap af i eget sommerhus med spa - langt væk fra hverdagen. Efteråret er et oplagt åndehul, til at oplade energiniveauet før vinteren kommer. Udnyt det!


Lækre feriecentre med utallige faciliteter

Hold efterårsferie på et af vores feriecentre der dækker hele landet - fra det nordligste punkt i Skagen, til den østlige solskins ø Bornholm. 

Feriecentrene har et væld af lækre faciliteter som for eksempel badeland, tennis, legepladser og restauranter i smukke naturområder. Her kommer hverken store eller små til at kede sig.

Vi anbefaler

Med mere end 20 feriecentre fordelt rundt omkring i landet, kan det være svært at holde overblikket. Vi har her udvalgt fire af vores favoritter, som inspiration.

 • Gilleleje Feriecenter

  I Gilleleje Feriecenter bor du i Nordsjællands smukkeste natur direkte ud til Kattegat. De hyggelige feriehus ligger lyst og luftigt og flere af dem har udsigt til havet. Fra Gilleleje er der ikke langt til Københavns mange shopping- og kulturtilbud hvor I bl.a. kan få en eventyrlig dag i Tivoli.

  Læs mere om Gilleleje Feriecenter

 • Øer Maritime Ferieby

  Feriebyen er med sin beliggenhed og opbygning meget unik. Der er aktiviteter for hele familien bl.a. svømmehal, fodboldbane og minigolf. Feriebyen har også sjove kanaler og bassiner, hvor du kan være heldig at fange krabber og småfisk.

  Læs mere om Øer Maritime Ferieby

 • Skagen Feriecenter

  Krøyer's eksklusive ferieboliger i Gl. Skagen er helt i ånd med badebyens øvrige smukke huse. Du bor i lækre omgivelser, tæt på havet, den hyggelige feriestemning og Skagens store udvalg af butikker, seværdigheder og spisesteder.

  Læs mere om Skagen

 • Feriecenter Gudhjem

  Feriecenter Gudhjem er til hele familien, som sætter pris på de skønne omgivelser. Feriecenteret ligger i den lille skønne by Gudhjem, som minder om en lille skærgårdsby. Idyllen på Bornholm rammer dig hurtigt med de røde tage, frodige haver og små gader.

  Læs mere om Feriecenter Gudhjem

Efterårsferie i uge 42

 • {{house.HouseInfo.AreaName}}, {{house.HouseInfo.Area}}

  {{house.HouseInfo.AreaName}}

  {{house.HouseInfo.Size}}m2, {{house.HouseInfo.BedRooms}} værelser, max {{house.HouseInfo.MaxPersons}} personer, sommerhus nr.: {{house.HouseId}}

  {{house.HouseInfo.AreaName}}, {{house.HouseInfo.Area}}

  {{parseInt(hotelOption.Stars)}}

  • {{distance.Value.replace('m','')}}
   km
   m
  • Rygning tilladt

  Spar {{house.Saved |currency:"":0}},-  

  {{searchCriteria.feriecenter == 'true' ? 'Fra' : ''}} {{house.Price + 100 |currency:"":0}},-

  Book nu Vis boliger
  Om området Grundplan Om feriecenteret

  {{fc.HouseInfo.HotelRoomDescription}}

  Spar {{fc.Saved |currency:"":0}},-  

  {{fc.Price + 100 |currency:"":0}},-

  Book nu

Ingen resultater fundet.

Efterårsferie i sommerhus

 Hvis I foretrækker at nyde efterårsferien i et sommerhus, så kan vi naturligvis også hjælpe med det. Vi har mange forskellige sommerhuse, så der er noget for enhver smag. Du kan bl.a. vælge mellem luksus sommerhuse, sommerhuse med spa eller store sommerhuse med plads til hele familien

Vi tager forbehold for udsolgte perioder og prisændringer.

Se vores udvalg af ferier i Danmark