Vi har udvalgt de allerbedste hoteller nær by- og badeliv. Gå på opdagelse i vores gode tilbud og find det rejsemål og det hotel, som passer til dig.

Vælg f.eks. den solrige middelhavsø Malta eller oplev Odysseus' eventyrlige ø Ithaka i det vestlige Grækenland. Vil du have en badeferie i særklasse, så rejs til kystbyen Sivota - Grækenlands svar på Caribien. Foretrækker du at være aktiv på ferien, anbefaler vi Porto Santo, hvor du på Hotel Vila Baleira får GRATIS golf, tennis, guidede vandreture og udlån af cykler + adgang til Thalasso Spa én gang dagligt.

Tip: Sådan sparer du penge på ferien

Tag hele familien med til Malta og bo i eget 3-vær. feriehus på Mellieha Holiday Centre. Feriehusene har plads til 6 personer og jo flere I bor i feriehuset, jo billigere bliver ferien pr. person. 

Bestil din rejse online eller ring til os

Vores dygtige rejsekonsulenter sidder klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål. Telefonen er åben hverdage fra kl. 9:00 - 17:30. Weekend fra kl. 10:00 - 14:00. 

Ring på tlf. 70 30 10 90  

 

Gå direkte til ét af vores populære hoteller

Bestil nu og SPAR tusindvis af kroner på sensommer-rejsen.

Tilbud i august

Tilbud i september

Tilbud i oktober

  • Tilbuddene gælder kun for ovenstående udvalgte afrejsedatoer og indkvarteringer og gælder for 1 uges ophold, med mindre andet står nævnt. Alle priser er ekskl. mad ombord og transfer t/r. Priser pr. person ved min. 2 personer med mindre andet er angivet. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter. Forbehold for udsolgte afgange og prisændringer. Fra 29. april er der tillæg på morgenafgange til Malta.