De bedste hoteller og smukkeste rejsemål

Tag en pause fra det kolde danske vejr, og stik af til sydens milde himmelstrøg. Gå på opdagelse i vores gode tilbud og find det rejsemål og det hotel, som passer til dig.

Vælg f.eks. middelhavsø Malta, som kun er 3 timers flyvning fra Danmark. Øriget er med sit milde og behagelige klima det sikre valg til en dejlig vinterferie. Glæd dig til at slentre gennem de charmerende middelhavsbyer med ridderhistorie, shopping, lækre restauranter og farveriger markeder.

Du kan også stikke afsted til det bedste rejseland i Europa. Portugal fik for nylig den eftertragtede pris som det bedste rejseland i Europa ved Danish Travel Awards. Nu har du endnu en god grund til at stikke af til den portugisiske ø-perle Porto Santo, hvor du blandt andet kan få gratis adgang til spacenter og guidede vandreture med i prisen. 

Bestil din rejse online eller ring til os

Vores dygtige rejsekonsulenter sidder klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål. Telefonen er åben hverdage fra kl. 9:00 - 17:30. Weekend fra kl. 10:00 - 14:00. 

Ring på tlf. 70 30 10 90  

Rejs i 14 dage for 7 dages pris

Er en uges ferie til vinter for lidt? Når du rejser til middelhavsøen Malta, får du på afgangen fra København den 2. december to ugers ferie til én uges pris! Under dit ophold bor du i eget 70 m2 feriehus på Mellieha Holiday Centre. Bestil nu og rejs i 14 dage fra kun 2.999 kr. pr. person.

 

Gå direkte til ét af vores populære hoteller

Tilbud i november

Rejs i 14 dage for 7 dages pris i december

Snup en dejlig, lang pause fra den danske vinter - bestil rejsen til Malta nu og gør et vaskeægte rejsekup!

Tilbud i december

Rejs i 14 dage for 7 dages pris i januar

Snup en dejlig, lang pause fra den danske vinter - bestil rejsen til Malta nu og gør et vaskeægte rejsekup!

Tilbud i januar

  • Tilbuddene gælder kun for ovenstående udvalgte afrejsedatoer og indkvarteringer og gælder for 1 uges ophold, med mindre andet står nævnt. Alle priser er ekskl. mad ombord og transfer t/r. Priser pr. person ved min. 2 personer med mindre andet er angivet. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter. Forbehold for udsolgte afgange og prisændringer. Fra 29. april er der tillæg på morgenafgange til Malta.

Tip: Sådan sparer du ekstra på ferien i 2018

Magiske Malta, smukke Sivota, solrige Tenerife eller frodige Ithaka? Uanset hvilket rejsemål du foretrækker, så får du book-tidlig-rabat + børnerabat på udvalgte afgange. Tilbuddet udløber 1/12.

Spar på rejsen i 2018 - klik her