Holder du ferie i den nordlige del af Danmark findes der mange sjove oplevelser. 

I Nordjylland ligger også Danmarks allernordligste spids, Skagen, som er kendt som byen med flest solskinstimer.
Her kan du mærke verdenen, mens du står med et ben i Skagerak og det andet i Kattegat. 

 

 

Seværdigheder i Nordjylland:

- Fårup Sommerland
- Nordsøens Oceanarium
- Aalborg Zoo

 

 

 

 

 • Vigsø Feriecenter

  Vigsø Feriecenter er indrettet som en oase bl.a. med tropisk badeland og dejlige feriehuse på begge sider af et uspoleret dalstrøg foran bakken ud mod klitterne. Uanset om kræfterne bruges i badelandet eller i den friske vesterhavsluft, garanterer vi fuld søvngaranti.

  Læs mere om Vigsø

 • Sæby Søbad Feriecenter

  Feriecenter Sæby Søbad ligger direkte ud til den børnevenlige strand og der er gåafstand til den hyggelige badeby, Sæby, som er fuld af liv. Udover at boltre sig i havet eller på feriecenterets hoppepude kan man bl.a. tage på udflugt til Skagen, Fårup Sommerland eller Aalborg Zoo. 

  Læs mere om Sæby

 • Skagen Feriecenter

  Krøyer's eksklusive ferieboliger i Gl. Skagen er helt i ånd med badebyens øvrige smukke huse. Du bor i lækre omgivelser, tæt på havet, den hyggelige feriestemning og Skagens store udvalg af butikker, seværdigheder og spisesteder.

  Læs mere om Skagen

 • Feriecenter Løkken

  Når du bor på Feriecenter Løkken, bor du også ved en af Europas bedste badestrande. Feriecentret er kendt for sin hyggelige atmosfære og her er mange spændende aktiviteter. Vil du på udflugt er der kort afstand til bl.a. Fårup Sommerland og Nordsøens Oceanarium. 

  Læs mere om Løkken

 • Feriecenter Blokhus

  Feriecenter Nordsøen i Blokhus er for nyligt blevet renoveret og de velindrettede lejligheder har fået et smukt lysindfald og flere kvadratmeter. Det er nærmest som at være sydpå - du kan bade på den dejlige sandstrand eller gå en strøgtur i Blokhus med fortovscafeer, sommerbutikker og restauranter. 

  Læs mere om Blokhus

 • Feriecenter Fyrklit

  Feriecenter Fyrklit i Hirtshals ligger perfekt i klitlandskabet direkte ned til det betagende Vesterhav. De velindrettede feriehuse har udsigt over klitterne og havet og som gæst har man fri adgang til feriecentrets badeland med vandrutsjebane og spa.

  Læs mere om Hirtshals