Vandet og luften er knap 30° året rundt!
Du bor på en kridhvid strand og bader i azurblåt vand i små laguner med farvestrålende koralrev.
Og nu kan du rejse til Maldiverne fra Billund.

Du får et luksuriøst ophold i et tropeparadis når du rejser til Maldiverne.
Du bor i din egen strandvilla på en kridhvid strand, få meter fra det azurblå og klare havvand med koralrev og et væld af tropefisk.
Du kan nyde den storslåede solnedgang over havet fra terrassen i den varme aften.

Maldiverne er et ørige, der består af 1200 små koraløer på 26 atoller med hver sin korallagune i midten.
Cirka 200 øer er beboede og ofte er hele øer omdannet til trope-resorts i høj standard.

Til Maldiverne fra Billund

FolkeFerie.dk flyver – i samarbejde med Primo Tours – til Maldiverne fra Billund lufthavn. Vi har udvalgt paradisøen Herathera, som du kan læse mere om her.

Vi flyver fra Billund til Gan International Airport – teknisk fuelstop i Bukarest, Rumænien og Muscar, Oman, som varer ca. 45 minutter. Man forbliver i flyet imens. Total flyvetid ca. 14,5 timer til Maldiverne og ca. 14,5 timer hjem til Danmark. Vi flyver med DAT Airbus A320 med plads til 164 passagerer.

Et sandt tropeparadis 

Hver ø har sit eget koralrev med smukke formationer og masser af farvestrålende fisk og skildpadder. Korallerne begynder få meter ude i vandet, og den fantastiske undervandsverden kan opleves af enhver med dykkermaske og snorkel. Vandet ved øerne er utrolig klart, og en ferie på Maldiverne byder også på store oplevelser med flaskedyk.

Oppe på land er Maldiverne domineret af hvide strande, kokospalmer og farverige blomster. Befolkningen arbejder på at gøre øerne selvforsynende. Derfor dyrker hver ø sine egne råvarer til restauranterne, og du kan fx opleve mandshøje basilikumplanter.

Du møder en utrolig venlig og serviceminded befolkning på rejsen til Maldiverne, og man mærker den varme stemning fra første øjeblik på ferien. Der er altid hjælpsomhed og et stort smil. Maldiverne har et serviceniveau i absolut højeste klasse. 

Om Maldiverne

  • Området

    Herathera ligger i det sydlige Maldiverne - en lille paradis-ø med masser af mulighed for vandsportaktiviteter, sol, strand og wellness. Nyd den eksklusive ferieø i fuldedrag med egen strandvilla lige ud til det azurblå hav.

    Læs mere her

  • Værd at vide

    Alt hvad du skal vide om Maldiverne af praktiske oplysninger. Læs blandt andet om valuta, tidsforskel, afstande, vejret på Maldiverne og meget mere. 

    Læs mere her

Tilbud