Den portugisiske ø Porto Santo ligger tæt på Madeira og byder på masser af spændende aktiviteter og oplevelserVi har samlet et udpluk af citater fra vores gæster om Porto Santo.

"Super Porto Santo. De fantastiske rejseguider var imødekommende, friske og seriøse. De var der hele tiden for gæsterne. Selv på golfbanen var de behjælpelige. Stedet var suverænt lækkert, pænt og rent hotel. Super dejlig mad - flot sat op hver dag. Bare en god ferie. PS. vores venner var også meget begejstrede!"

- Karen, rejste som par til Porto Santo

"Alt gik som det skulle, også med hensyn til golf. En fantastisk golfbane, som virkelig er værd at rejse efter. Ingen problemer med tider og et dejligt persionale i golfklubben. Det er lækkert, at man kan stille sit golfsæt i klubben, og det er rengjort til næste gang, vi skal spille. Golfbanen kan virkelig anbefales til andre.

- Erik, rejste med vennepar til Porto Santo

"Godt hotel, god mad og flot golfbane"

- Karna, rejste med vennepar til Porto Santo

"Der var også gode muligheder for gæster som ikke spillede golf, vandreture, cykelture og guidede ture rundt på øen"

- Anders, rejste som par til Porto Santo

"God golfbane, god mad og så betyder konceptet med all inklusiv god stemning, når mange gæster samles i baren"

- Kjeld, rejste til Porto Santo

"Det var første gang, vi rejste med FolkeFerie og har været rigtig godt tilfredse med hele turforløbet samt hotellet og dets personale. Hårtørreren på værelset var defekt, men en bemærkning herom til rengøringsdamen, og hårtørreren blev udskiftet med det samme. Super!"

- Flemming, rejste som par til Porto Santo

"Vi var meget begejstret for hotellet, guiderne, golfbanen og servicen. Det eneste minus var vejret, men det er der ingen, der kan gøre noget ved. Dejlig ferie. Rengøring på hotellet var fin, så vi var godt tilfredse med hele opholdet i den uge, vi var der."

- Knud, rejste til Porto Santo

"Vi havde en rigtig dejlig tur. Et godt hotel, god mad, gode guider og fin service. Stort plus for de mange muligheder som cykler, spa, vandreture og byturer.

- Arne, rejste som par til Porto Santo

"På trods af dårligt vejr stort set hele ugen, havde vi en dejlig ferie, som så bare måtte omdefineres fra afslappende badeferie til oplevelsesferie med stor aktivitet på gåben og cykler. Vi deltog i flere ture, som var glimrende, ikke mindst pga. guidernes kompetance og entusiasme.

- Flemming, rejste som par til Porto Santo

De udvalgte citater er fra FolkeFerie.dks spørgeskema, som sendes til gæsterne lige efter hjemrejse. Gæsterne har givet accept til, at vi må offentliggøre dem, og gæsterne nævnes kun med fornavn.

Læs mere om Porto Santo