Hiv et par dage ud af kalenderen, og rejs på storbyferie til nogle af de mest velbesøgte storbyer.

Vil du opleve historiske monumenter og museer, imponerende kirker, grønne parker, store shoppinggader, restauranter med mad fra alle verdenshjørner - så skal du tage på storbyferie.

En storbyferie, der byder på lidt for en hver smag.

Besøg nogle af Europas perler.

Slentre ned af Champs Elyssé i Paris, nyd et af de mange kurbade i Budapest, spis dig gennem Barcelonas køkken eller hvad med en længere rejse til marmorbyen Washington?

Glæd dig til et par dage med et væld af oplevelser.

 

 

 

 

 

 

 

 • Rom

  Besøg Colosseum, Roms største bevarede amfiteater med plads til 50.000 mennesker, Den Spanske Trappe fra 1726, som er et af de mest fotograferede steder samt Trevi-fontænen, hvor Anita Ekberg badede. Fortsæt til Peters Kirken, centrum i verdens mindste stat, Vatikanet, hvor paven residerer.

  Storbyferie i Rom

  Læs mere og bestil

 • Paris

  Paris har en helt særlig atmosfære, og man bliver aldrig mæt af at slentre langs Seinen, indsnuse stemningen i artisternes kvarter, gå på opdagelse i de snævre gader og bare nyde byens folkeliv, restauranter og små caféer. Det er en god ide at lave en plan for, hvad man vil nå at se. Skriv fx Eiffeltårnet øverst på listen.

   

  Storbyferie i Paris

  Læs mere og bestil

 • London

  Er du på besøg for første gang, er der helt sikkert en række seværdigheder, du skal se. Covent Garden, klokketårnet Big Ben, Tower of London, St. Paul´s Cathedral, Madame Tussaud´s – og så er du nok så mættet af oplevelser, at du må gemme Hyde Park, British Museum, Soho og Notting Hill til næste besøg.

  Storbyferie i London

  Læs mere og bestil

 • Barcelona

  Barcelona har ALT hvad hjertet begærer - og mere til! Bliv charmeret af gøglere og facineret af musikerne på Spaniens berømte gågade, Ramblaen. Shop igennem i flotte designbutikker, nyd et glas vin ved havnefronten og bliv betaget af Gaudís mesterværker.

  Storbyferie i Barcelona

  Læs mere og bestil

 • Berlin

  Berlin er grønt og livsbekræftende i både konkret og overført betydning. Midt i centrum er den store park Tiergarten en fredfyldt oase og Berlins botaniske have, som tilmed er ufattelig smuk. Berlin er allerede i eliten af storbyer. Trendy arkitektur, caféer, natklubber, koncerter, teatre, museer og fashionable shopping-muligheder.

  Storbyferie i Berlin

  Læs mere og bestil

 • Lissabon

  Lissabon – alt det, en storby skal være. Museum, kunstcentre, klostre, historiske seværdigheder, havnepromenade, shopping og gastronomi i særklasse. Hop på sporvogn linje 28 og bliv ført forbi de største attraktioner og forskellige kvarterer. Besøg konditorierne og tag om aftenen ud og oplev Fado-sangerne.

  Storbyferie i Lissabon

  Læs mere om Lissabon

 • Budapest

  De mangfoldige arkitektoniske stilarter, charmerende bydele, store kulturliv og livlige handelsliv vil helt sikkert give dig en storby oplevelse ud over det sædvanlige.
  Og behøver vi at nævne, at priserne er yderst overkommelige!

  Storbyferie i Budapest

  Læs mere og bestil

 • Amsterdam

  Amsterdam har et overflod af smukke parker, etniske restauranter, skæve butikker, kanalhuse og imponerende markeder. Bybilledet præges af de mange farvestrålende og dekorerede cykler og gaderne oser af atmosfære. Men alt foregår i et adstadigt tempo så storbyens mange muligheder kan udleves fuldt ud.

  Storbyferie i Amsterdam

  Læs mere og bestil

 • Prag

  Oplev en af Europas smukkeste og hyggeligste storbyer - eventyrlige Prag. Hovedstaden i Tjekkiet indbyder bl.a. til hyggelige traveture på de toppede brosten indmellem religiøse statuer og historiske monumenter.

  Storbyferie i Prag

  Læs mere og bestil

 • New York

  New York, New York! ”I wanna wake up in a city that never sleeps” lyder en linje fra den uddødelige sang, som de fleste nok bedst husker med Frank Sinatra. Og ja – denne her by sover aldrig. Pulsen slår konstant – ikke mindst Times Square på Manhatten er med sine blinkende neonreklamer og billboards blevet pulsens hjerte og symbolet på den hektiske by, der kan alt og har alt.

  Storbyferie i New York

  Læs mere og bestil

 • Firenze

  Firenze er en storby med både taliensk historie, kultur og charme. Storbyen byder på storslåede bygninger, god italiensk mad og vin, smuk blåregn og imponerende kunst. Firenze er en storby med sjæl, og en storby man skal have masser af tid til at opleve.

  Storbyferie i Firenze

  Læs mere og bestil

 • Washington D.C.

  Oplev Washington D.C. og se de verdenberømte seværdigheder og bygninger, som storbyen byder på. Oplev Bl.a. Det Hvide Hus, Capitol Hill, Lincoln Memorial, John F. Kennedys grav, National Air and Space Museum og meget mere. Washington D.C. har det hele!

  Storbyferie i Washington D. C

  Læs mere og bestil

 • Dublin

  En storbyferie i Dublin byder på hyggelige stunder med irsk folkemusik, pubber, historie og litteratur. Du kan forvente en storby med godt humør, charmerende byliv, utallige seværdigheder og masser af shoppingmuligheder. 

  Storbyferie i Dublin

  Læs mere og bestil

 • Wien

  Rejs på storbyferie til Wien, og oplev en storby der vækker sanserne til live. Spis dig mæt i søde sager, lyt til klassisk musik fra kendte musikere, og nyd de smukke, overdådige barokslotte i Wien. Afslut dagen med en klassisk wienerschnitzel.

  Storbyferie i Wien

  Læs mere og bestil

 • København

  Tag på en kanalrundfart, hold picnic i en af de smukke parker, se vagtskiftet på Amalienborg, nyd en økologisk frokost med børnene eller godt gammeldags smørrebrød med vennerne. Shoppingmuligheder i tusindvis til enhver smag - alt efter, hvilken bydel du vælger at besøge.
  Nej, du bliver aldrig træt af "Wonderful Copenhagen"...

  Storbyferie i København

  Læs mere og bestil

Storbyferie på Malta

 • Valletta

  En hovedstad der emmer af historie!
  Slentrer du rundt i den maltesiske hovedstad Valletta, kan du ganske enkelt ikke undgå at blive ramt at den helt særlige atmosfære, der hersker. De forskellige torve og pladser summer byen af liv og charme. Uanset om du er til kultur, arkitektur eller historie, har Valletta masser af spændende steder og seværdigheder at byde på.

  Storbyferie i Valletta

  Læs mere om Valletta

 • Sliema

  Tas-Sliema på Malta har fået sit navn fra et lille kapel, der var tilegnet Jomfru Maria, og som stod som en ledestjerne for de få fiskere, der i sin tid boede i området. Navnet kan sættes i forbindelse med de første ord i bønnen ”Hail Mary” som på maltesisk er "Sliem Għalik Marija". ”Sliem” er således det maltesiske ord for fred.

  Storbyferie i Sliema

  Læs mere om Sliema

 • St. Julians

  St. Julians eller San Ġiljan på maltesisk er opkaldt efter helgenen af samme navn. Byen har i dag små 8000 indbyggere, men i 1800-tallet lå der ikke andet end Spinola Palace fra 1688 og den gamle sognekirke, der menes at være fra 1580. I dag finder du bl.a. det 98 meter høje tårn Portomaso Tower foruden de fleste af Maltas 5-stjernede hoteller og mange dejlige restauranter med menukort fra hele verden.

  Storbyferie i St. Julians

  Læs mere om St. Julians