Oplev det græske Caribien

Kystbyen Sivota er også kendt som Grækenlands svar på Caribien. Sivota minder nemlig om Caribien med sine smukke strande og krystalklare hav, der glimter i solens stråler. Sivota ligger i den vestlige del af det græske fastland lige ud til Det Ioniske Hav og er et af de absolut mest attraktive steder i Grækenland. Uanset om du rejser som par eller familie, er Sivota en fremragende feriedestination - og så er det lille ferieparadis kun en kort flyvetur væk. 

Ægte græsk atmosfære

Sivota er endnu ikke lige så kendt som mange af de andre rejsemål i Grækenland, så området er autentisk og uspoleret græsk. Du kan både nyde grønne og rolige omgivelser, opleve antikke bjerglandsbyer og besøge smukke strande. Samtidig er Sivota en havneby med et charmerende byliv. Den hyggelige havn er et naturligt samlingspunkt for byens indbyggere, og her kan du blandt andet få en kølig forfriskning på en af tavernerne, mens du indånder den friske havluft og beundrer udsigten over bugten.

I Sivota har du virkelig mulighed for at opleve det autentiske Grækenland. Du kan for eksempel begive dig rundt i det grønne og frodige område med masser af oliventræer, opleve en fantastisk udsigt fra de omkringliggende bjerge eller tage på dykkertur.

Rejser med sol, strand og masser af oplevelser

Sivota-rejser er for dig, der vil kombinere sol, strand og oplevelser både til lands og til vands. Det klare vand er ideelt til snorkling og vandsport. Eller en bådtur, hvor du kan sejle ud på opdagelse til nogle af de små ubeboede græske øer. Vi har udvalgt de bedste hoteller i Sivota nær strand og byliv. Se vores gode tilbud på rejser til Sivota og book din ferie til Grækenland her. Vi flyver fra København i maj, juni, juli, september og oktober.

NYHED: Plataria Seaside Resort

I den frodige Thesprotia-region på det græske fastland, mellem badebyen Sivota og hovedbyen Igoumenitsa, finder du det enestående ferieparadis, Plataria Seaside Resort.

NYHED: Plataria Seaside Resort ➙

⭐⭐⭐⭐

Udvalgte hoteller til dig

Velkommen til hoteller i absolut topklasse i ét af Grækenlands smukkeste områder. Vi har hoteller til parret, børnefamilien eller tre generationer, som rejser sammen.

Se Sivota i 360°

Få en virtuel rundtur i græske Sivota. Klik på info-knappen i 360° filmen og læs mere om strandene og hotellerne.

Oplevelser

Det vestlige Grækenland byder på masser af seværdigheder og oplevelser, enten på egen hånd eller med vores danske rejseledere.

Vejret

 
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Dag
13° C
13° C
15° C
18° C
23° C
26° C
29° C
30° C
27° C
23° C
17° C
14° C

Kort

Hvornår vil du rejse til Sivota?

Sivota er perfekt for dig, der vil kombinere sol, strand og oplevelser både til lands og til vands. Det klare vand er ideelt til snorkling og vandsport, men også til en bådtur ud til de små, ubeboede øer. Du bør dog altid booke din ferie efter sæson, så dine forventninger kan indfries.

I maj og juni kan du opleve Sivotas grønne områder. Foråret bringer enestående skønhed med sig, og på dette tidspunkt er naturen helt unik. Vil du holde sommerferie i Sivota, kan du forvente masser af sol og varme. Temperaturerne ligger på mellem 25 til 30 grader, og perioden varer helt til september.

Vejret begynder at skifte i oktober. Her vil der falde regn til og med vinterhalvåret. I de koldeste måneder ligger temperaturene på omkring 12 til 14 grader, men nætterne vil være en del køligere. Af og til kan temperaturen snige sig op over de 16 grader, og vejret vil her minde om det tidlige forårsvejr.

Om Sivota

 • Grækenlands svar på Caribien

  Feriebyen Sivota på den græske vestkyst byder på maleriske bugter, frodige ubeboede øer og autentisk ferieidyl. Byens samlingspunkt er den hyggelige havnepromenade med et væld af gode restauranter og caféer. Langs kysten og ved de ubeboede øer finder du et hav af smukke strande og blå laguner. 

  Læs mere om Sivota her

Værd at vide

 • Sivota fra A-Å

  Vi har samlet en række informationer, som er værd at vide inden din rejse til Sivota. Læs blandt andet om afstande fra lufthavnen, internet, mad og drikke, transport, vejret i Sivota og meget mere.

  Læs mere her

Gæsterne siger

 • Hvorfor lige Sivota?

  Vil du gerne på ferie i græske Sivota, så kan du læse hvad tidligere gæster synes om kystbyen i Grækenland. Vi har samlet et lille udpluk af gæsternes kommentarer her.

  Læs gæsternes vurderinger her