Kystbyen Sivota i Grækenland er kendt som "Det Græske Caribien"...

For som i Caribien kan du, når du rejser til Sivota, stikke fødderne ned i sandstranden og dykke ned i krystalblåt hav, som glimter i solens stråler. Kystbyen Sivota ligger i den vestlige del af det græske fastland og er et af de smukkeste steder i Grækenland. Uanset om du rejser som par eller familie er Sivota i Grækenland et dejligt sted at holde ferie. Og så er det lille ferieparadis, med de mange smukke strande, kun en kort flyvetur væk. 

NYHED: Book ferien til Sivota 2021 med stor rabat

Bestil ferien til Sivota i 2021. Du har nu muligheden for at være førstevælger til netop dit favorit-værelse og lejlighed i dén eller de uger, som passer dig!

SPAR 800,- pr. person med afrejse fra København i perioden 16/5 - 17/10 2021. Derudover får børn fra 2-16 år op til 50% i børnerabat ved min. 2 betalende voksne, som bor i samme bolig. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.

Oplev det ægte Grækenland

Sivota er endnu ikke så kendt som mange af de andre rejsemål i Grækenland, så området er autentisk og uspoleret græsk. Sivota er en havneby med et charmerende byliv. Havnen er et naturligt samlingspunkt med hyggelige taverner, hvor du kan få en kølig forfriskning, mens du indånder hele den græske atmosfære og udsigten ud over bugten. Bliv siddende helt til aften og nyd en af de smukke solnedgange vestkysten er kendt for. Området er grønt og frodigt med masser af oliventræer, og fra de omkringliggende bjerge har du en fantastisk udsigt ud over det blå vand og de mange omkringliggende små græske øer.

Rejser med sol, strand og masser af oplevelser

Sivota-rejser er for dig, der vil kombinere sol, strand og oplevelser både til lands og til vands. Det klare vand er ideelt til snorkling og vandsport. Eller en bådtur, hvor du kan sejle ud på opdagelse til nogle af de små ubeboede græske øer. Vi har udvalgt de bedste hoteller i Sivota nær strand og byliv. Se vores gode tilbud på rejser til Sivota og book din ferie til Grækenland her. Vi flyver fra København i maj, juni, juli, september og oktober.

☀️ Ferie lige nu ☀️

Er du nysgerrig efter at vide, hvordan det er at holde ferie i Grækenland lige nu? Vores lokale fotograf og vores danske rejseledere i Sivota og på Ithaka, er ude med kameralinsen i hele september og frem til midten af oktober, så du kan følge med i dagligdagen på vores rejsemål.

📽 Se også vores video fra Sivota, uge 38 - KLIK HER ➙ 

 

Fotoalbum september 2020

Bestil din sommerferie nu ➙

Slutspurten er i gang. Book nu!

Udvalgte hoteller til dig

Velkommen til hoteller i absolut topklasse i ét af Grækenlands smukkeste områder. Vi har hoteller til parret, børnefamilien eller tre generationer, som rejser sammen.

Ekstra tryghed

Sæsoner

Ferie i "Det Græske Caribien" er en absolut klassiker! Rejs i foråret og tag forskud på sommeren, eller sug de sidste D-vitaminer inden efteråret og vinteren sætter ind.

Se Sivota i 360°

Få en virtuel rundtur i græske Sivota. Klik på info-knappen i 360° filmen og læs mere om strandene og hotellerne.

Oplevelser

Det vestlige Grækenland byder på masser af seværdigheder og oplevelser, enten på egen hånd eller med vores danske rejseledere.

Vejret

 
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Dag
13° C
13° C
15° C
18° C
23° C
26° C
29° C
30° C
27° C
23° C
17° C
14° C

Kort

Om Sivota

 • Grækenlands svar på Caribien

  Feriebyen Sivota på den græske vestkyst byder på maleriske bugter, frodige ubeboede øer og autentisk ferieidyl. Byens samlingspunkt er den hyggelige havnepromenade med et væld af gode restauranter og caféer. Langs kysten og ved de ubeboede øer finder du et hav af smukke strande og blå laguner. 

  Læs mere om Sivota her

Værd at vide

 • Sivota fra A-Å

  Vi har samlet en række informationer, som er værd at vide inden din rejse til Sivota. Læs blandet andet om afstande fra lufthavnen, internet, mad og drikke, transport, vejret i Sivota og meget mere.

  Læs mere her

Gæsterne siger

 • Hvorfor lige Sivota?

  Vil du gerne på ferie i græske Sivota, så kan du læse hvad tidligere gæster synes om kystbyen i Grækenland. Vi har samlet et lille udpluk af gæsternes kommentarer her.

  Læs gæsternes vurderinger her

Katalog

 • Katalog: Din guide til ferien

  Hvor skal din næste ferie gå hen? Bestil vores katalog helt gratis og få masser af inspiration til dit næste ferieeventyr. Vi guider dig til de bedste rejsemål, strande og hoteller - så du får præcis den ferie, du drømmer om.

  Bestil vores katalog her