Et velfortjent pusterum

Byd foråret og de lange dage velkommen med en miniferie i bededagsferien.

Store bededag er perfekt hvis du ønsker at komme lidt væk og nyde foråret i fulde drag. Du får en forlænget weekend, uden at skulle bruge ekstra feriedage - så hvorfor ikke udnytte denne fantastiske mulighed? Det er ikke nødvendigt at rejse langt, for at finde et dejligt sted, hvor der er ro til at slappe af og få en masse nye oplevelser. Hold din bededagsferie i et hyggeligt feriecenter eller sommerhus i Danmark. 

Store bededagsferie i lækre feriecentre

FolkeFerie.dk har et bredt udvalg af feriecentre i det danske land. Fælles for alle feriehuse er, at de er proppet med muligheder for børn og voksne i hjertet af den smukke, danske natur, som er helt fantastisk og farverig om foråret.

Pak weekendtasken og stik af til et af vores dejlige feriecentre i skønne omgivelser i Danmark, hvor der er rum til nærvær og samvær for hele familien.

 

 

 

Vi anbefaler

Med mere end 20 feriecentre fordelt rundt omkring i landet kan det være svært at holde overblikket. Vi har her udvalgt fire af vores favoritter.

 • Gilleleje Feriecenter

  I Gilleleje Feriecenter bor du i Nordsjællands smukkeste natur direkte ud til Kattegat. De hyggelige feriehus ligger lyst og luftigt og flere af dem har udsigt til havet. Fra Gilleleje er der ikke langt til Københavns mange shopping- og kulturtilbud hvor I bl.a. kan få en eventyrlig dag i Tivoli.

  Læs mere om Gilleleje Feriecenter

 • Skagen Feriecenter

  Krøyer's eksklusive ferieboliger i Gl. Skagen er helt i ånd med badebyens øvrige smukke huse. Du bor i lækre omgivelser, tæt på havet, den hyggelige feriestemning og Skagens store udvalg af butikker, seværdigheder og spisesteder.

  Læs mere om Skagen

 • Øer Maritime Ferieby

  Feriebyen er med sin beliggenhed og opbygning meget unik. Der er aktiviteter for hele familien bl.a. svømmehal, fodboldbane og minigolf. Feriebyen har også sjove kanaler og bassiner, hvor du kan være heldig at fange krabber og småfisk.

  Læs mere om Øer Maritime Ferieby

 • Ho Feriecenter

  Uberørt natur ligger lige uden for døren og den friske havluft danner rammerne omkring Ho Feriecenter, som ligger få kilometer fra den kendte badeby Blåvand. Her kan I boltre jer i badelandet, det indendørs legeland eller tage på udflugt til fx Legoland. 

  Læs mere om Ho Feriecenter

Bededagsferie 2018

Nyd miniferien fra 27. april - 29. april i et af vores mange feriecentre i Danmark

Priserne er for feriehuse med plads til min. 4 personer

 • {{house.HouseInfo.AreaName}}, {{house.HouseInfo.Area}}

  {{house.HouseInfo.AreaName}}

  {{house.HouseInfo.Size}}m2, {{house.HouseInfo.BedRooms}} værelser, max {{house.HouseInfo.MaxPersons}} personer, sommerhus nr.: {{house.HouseId}}

  {{house.HouseInfo.AreaName}}, {{house.HouseInfo.Area}}

  {{parseInt(hotelOption.Stars)}}

  • {{distance.Value.replace('m','')}}
   km
   m
  • Rygning tilladt

  Spar {{house.Saved |currency:"":0}},-  

  {{searchCriteria.feriecenter == 'true' ? 'Fra' : ''}} {{house.Price + 100 |currency:"":0}},-

  Book nu Vis boliger
  Om området Grundplan Om feriecenteret

  {{fc.HouseInfo.HotelRoomDescription}}

  Spar {{fc.Saved |currency:"":0}},-  

  {{fc.Price + 100 |currency:"":0}},-

  Book nu

Ingen resultater fundet.

Sommerhus i bededagsferien

Hvis I foretrækker at nyde bededagsferien i et sommerhus, så kan vi naturligvis også hjælpe med det. Vi har mange forskellige sommerhuse, så der er noget for enhver smag. Du kan bl.a. vælge mellem luksus sommerhuse, sommerhuse med spa eller store sommerhuse med plads til hele familien

Vi tager forbehold for udsolgte perioder og prisændringer.

Se vores udvalg af ferier i Danmark