Kun med FolkeFerie.dk kan du rejse fra København til Ithaka

Den eventyrlige ø Ithaka ligger vest for det græske fastland og er den næstmindste af De Ioniske Øer. Den lille ø-perle er verdensberømt som Odysseus' ø, og kun med FolkeFerie.dk kan du rejse fra København til Ithaka. Efter blot få timers flyrejse lander du i Preveza på det græske fastland. Og herefter finder du dig selv transporteret til vands til et ægte, græsk ferieparadis. 

Jomfruelig idyl, frodig natur og levende historie 

På den græske ø Ithaka vrimler det ikke med turister, og her kan du endnu opleve det autentiske Grækenland. Glæd dig til uspolerede strande med krystalklart hav, idylliske landsbyer med smalle, stemningsfyldte gader og smukke, farverige huse. Tag på opdagelse i Ithakas fantastiske natur og fordøj alle indtrykkene med et glas vin på en hyggelig, lokal taverna.

Rejser til Ithaka i Grækenland byder også på masser af oplevelser. Hvad end du er til lækre hoteller og afslapning på stranden, eller til aktiv ferie med vandsport, vandring i bjerge eller cykling, så har Ithaka noget for dig.

Holder du af at tage på sightseeing, se monumenter og høre om græsk historie så skuffer Ithaka heller ikke. Ifølge mytologien var den nemlig fra øen Ithaka den sagnomspundne Odysseus drog ud på sin lange rejse og på din ferie på Ithaka møder du kendte steder fra den græske mytologi. 

Gør som grækerne

Ithaka er elsket af grækerne og har i årevis været blandt velhavende grækeres foretrukne ferie-øer. Gør som de og oplev en af de smukkeste græske øer. Glæd dig til at bo på vores nøje udvalgte hoteller, som ligger i og omkring den maleriske havneby Vathi.

Udvalgte hoteller til dig

Oplev Ithaka i 360°

Få en virtuel rundtur på den græske ø Ithaka. Klik på info-knappen i 360° filmen og læs mere om hotellerne, byerne og strandene.

Hoteller

Tag en pause fra stress og jag, og rejs til Odysseus' ø Ithaka. Nyd en afslappende ferie på en af vores skønne hoteller ved havnebyen Vathi.

Se alle hoteller på Ithaka

Se video fra Ithaka

Aktive ferier

Oplev Ithakas fantastiske og uspolerede natur med alle sanser, og tag med på vandreferie eller Mindfulness på Odysseus' ø i 2017.

Strande og bådture

Oplev Ithaka fra søsiden og få en oplevelse udover det sædvanlige!

Læs mere - klik her

Oplevelser

 • Inges ferietips

  Den livsglade 73-årige Inge la Cour har i over 20 år tilbragt de fleste sommeruger lidt uden for Vathi. Hun beskriver sit græske tilflugtssted som "Paradis på jord". Læs Inges gode ferietips til Ithaka i Grækenland...

  Læs Inges ferietips til Ithaka her

Inges ferietips til Ithaka

Den livsglade 73-årige Inge la Cour har i over 20 år tilbragt de fleste sommeruger lidt uden for Vathi på den græske ø Ithaka. Hun deler ud af hendes gode ferietips.

Vejret

 
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Dag
12° C
13° C
15° C
18° C
23° C
27° C
30° C
30° C
27° C
22° C
17° C
14° C

Kort

Udflugter

 • Udflugter på Ithaka

  Tag med på vores spændende udflugter og oplev alt det bedste, som Ithaka har at byde på. Kom på byvandring, fantastisk ø-rundtur, badeliv og bådtur eller fordyb dig i det græske køkken.

   

  Læs mere her

Om Ithaka

 • Uspoleret natur og krystalblåt hav

  Ithaka er ferieparadis der rummer det hele - smuk natur, uberørte strande, et væld af oplevelser og spændende historie. Odysseus' historiske ø ligger midt i det ioniske hav med betagende udsigter hvorend man drejer hovedet. 

  Læs mere her

Værd at vide

 • Ithaka fra A-Å

  Vi har samlet en række informationer, som er værd at vide inden din rejse til Ithaka. Læs blandet andet om afstande fra lufthavnen, internet, drikkevand, transport, vejret på Ithaka og meget mere.

  Læs mere her

Gæsterne siger

 • Hvorfor lige Ithaka?

  Vil du gerne på ferie til den græske ø Ithaka, så har du mulighed for at læse nogle af vores gæsters anbefalinger af øen. Vi har samlet et udpluk af vurderinger fra tidligere gæster, som har været på Ithaka. 

  Læs mere her

Katalog