Ithaka er en smuk lille græsk ø i Det Ioniske Hav. Her vrimler det ikke med turister, og på denne græske ø kan du endnu opleve det uspolerede og autentiske Grækenland. Efter blot få timers rejse, med fly direkte fra Københavns Lufthavn til Preveza på det græske fastland, finder du dig selv transporteret til vands til et ægte græsk ferieparadis, og du fornemmer straks Ithakas helt egen charme og romantik.

Ithaka - den autentiske øperle i Grækenland

Her kan du bade på uspolerede strande med klart, smukt vand. Eller vandre i charmerende landsbyer med smalle gader og de karakteristiske farverige græske huse. Sæt dig på en af de lokale tavernaer efter en dag fyldt med oplevelser og slap af med et glas koldt hvidvin og nyd den autentiske græske stemning.

Noget for enhver smag

Rejser til Ithaka i Grækenland byder på masser af oplevelser for både par og familier. Hvad end du er til eksklusive hoteller og afslapning på stranden, eller til aktiv ferie med vandsport, vandring i bjerge eller cykling, så har Ithaka noget for dig.

Oplev Ithaka

Er du typen der holder af at tage på sightseeing, se monumenter og høre om græsk historie så skuffer Ithaka heller ikke. Ifølge mytologien var den nemlig fra øen Ithaka den sagnomspundne Odysseus drog ud på sin lange rejse og på din ferie på Ithaka møder du kendte steder fra den græske mytologi.

Gør som grækerne

Ithaka er elsket af grækerne og har i årevis været blandt velhavende grækeres foretrunkne ferie-øer, og når grækerne rejser til Ithaka, så kan du også roligt gøre det. Gør som de og oplev en af de bedste græske øer. Tag familien med og få en uforglemmelig ferie på Ithaka i Grækenland.

NYHED: Ithaka 360° film

Få en virtuel rundtur på den græske ø Ithaka. Klik på info-knappen i 360° filmen og læs mere om hotellerne, byerne og strandene.

Hoteller

Tag en pause fra stress og jag, og rejs til Odysseus' ø Ithaka. Nyd en afslappende ferie på en af vores skønne hoteller ved havnebyen Vathi.

Se video fra Ithaka

Aktive ferier

Oplev Ithakas fantastiske og uspolerede natur med alle sanser, og tag med på vandreferie eller Mindfulness på Odysseus' ø i 2017.

Strande og bådture

Oplev Ithaka fra søsiden og få en oplevelse udover det sædvanlige! Læs mere - klik her

Oplevelser

 • Inges ferietips

  Den livsglade 73-årige Inge la Cour har i over 20 år tilbragt de fleste sommeruger lidt uden for Vathi. Dansk-amerikaneren bor til daglig i Colorado, og beskriver sit græske tilflugtssted som ”intet mindre end Paradis på jord”. Læs Inges gode ferietips til Ithaka i Grækenland...

  Læs Inges ferietips til Ithaka her

Vejret

 
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Dag
12° C
13° C
15° C
18° C
23° C
27° C
30° C
30° C
27° C
22° C
17° C
14° C

Kort

Udflugter

 • Udflugter på Ithaka

  Oplev alt det bedste Ithaka har at byde på, med vores udflugter på øen. Kom på byvandring, historisk rundtur, bådtur, eller fordyb dig i det græske køkkens glæder.

   

  Læs mere her

Om Ithaka

 • Uspoleret natur og krystalblåt hav

  Ithaka er ferieparadis der rummer det hele - smuk natur, uberørte strande, et væld af oplevelser og spændende historie. Odysseus' historiske ø ligger midt i det ioniske hav med betagende udsigter hvorend man drejer hovedet. 

  Læs mere her

Værd at vide

 • Ithaka fra A-Å

  Vi har samlet en række informationer, som er værd at vide inden din rejse til Ithaka. Læs blandet andet om afstande fra lufthavnen, internet, drikkevand, transport, vejret på Ithaka og meget mere.

  Læs mere her

Gæsterne siger

 • Hvorfor lige Ithaka?

  Vil du gerne på ferie til den græske ø Ithaka, så har du mulighed for at læse nogle af vores gæsters anbefalinger af øen. Vi har samlet et udpluk af vurderinger fra tidligere gæster, som har været på Ithaka. 

  Læs mere her
 • Katalog 2017

  Lige her kan du bladre igennem vores nyeste katalog. Få inspiration til dit næste ferieeventyr, og læs om alle vores spændende rejsemål.  

  Læs katalog