Savner du solen og foråret?

Når det er mørkt og koldt i Danmark, længes vi efter forårssolen, spirende blomster, syngende fugle, grønne dale og blå himmel. Drømmen om en afslappende forårsferie med sol, frodig natur, smukke strande og lækkert hotel er kun en kort flyvetur væk.  

Oplev Grækenlands skjulte ferieperler i foråret

Sæt dig til rette i Atlantic Airways’ moderne fly, som på bare 2 timer og 55 min. tager dig direkte fra København til det vestlige Grækenland - et af Europas smukkeste ferieområder. Her venter et hav af kendte ferieklassikere, men også små skjulte perler, som kun de færreste kender til. Sammen med FolkeFerie.dk kan du opleve Grækenlands svar på Caribien i den smukke kystby Sivota eller Grækenlands ferieparadis nr. 1 Kreta.

Rejs i maj og få ekstra fordele

For mange er skolernes sommerferie den foretrukne rejseperiode, og de populære hoteller melder hurtigt udsolgt. Rejser du i maj, er der større chance for at få plads på netop dit drømmehotel. Men der er også mange andre fordele. Klimaet i maj er behageligt med en gns. dagtemperatur på 25 solrige grader, naturen er frodig og blomstrende og badevandet er lunt og indbydende. Ved poolområdet, stranden og restauranterne er der god plads, og efter en stille vintersæson står de lokale på spring for at give dig en god ferieoplevelse. Sidst, men ikke mindst, er prisen på rejsen ofte lavere i foråret, og på flere af vores hoteller kan du tage børn og teenagere med til halv pris. 

NYHED 2025: Hotel Kedrissos

Hotel Kedrissos er en eftertragtet hotelperle på det vestlige Kreta nær lækre sandstrande og hovedbyen Chania. Hotellet lokker med dejlige ferielejligheder med balkon, rolige omgivelser og gode fællesfaciliteter.

Hotel Kedrissos ⭐⭐⭐ På Kreta

NYHED 2025 ➙

Mere hotel for pengene

★★★★

Hos FolkeFerie.dk ved vi, at hotellets kvalitet og komfort spiller en stor rolle for din ferie. Derfor har vi nøje udvalgt vores hoteller og tænkt over beliggenheden, så du har let adgang til både strand, by og oplevelser. Vil du f.eks. nyde ferien i nye lækre junior suiter med havudsigt, direkte adgang til privat sandstrand og være i gåafstand til hyggeligt byliv med restauranter og caféer, så vælg det eksklusive og 4-stjernet hotel Agios Nikolaos, som er beliggende i rolige og frodige omgivelser i kystbyen Sivota. 

Læs mere om hotellerne her

Sådan opnår du rabat

Er du fyldt 60 år? 

Er rejsen ikke nedsat i forvejen og er du som rejsebestiller fyldt 60 år, så får du og dine medrejsende 300,- i rabat pr. person på rejsen til Sivota eller Kreta med afrejse fra København. 60+ rabatten kan kun kombineres med børnerabat. Bestiller du rejser online skal du sætte kryds ved feltet "Bestilleren er fyldt 60 år". Ønsker du at bestille rejsen telefonisk, skal du blot spørge efter 60+ rabatten, så sørger vi for resten. Vores dygtige rejsekonsulenter sidder klar ved telefonerne hverdage fra kl. 9:00 - 17:00.

Rejser du med børn? 

Er I to voksne, som rejser sammen, får alle medrejsende børn stor børnerabat. I kan få helt op til 50% rabat pr. barn i aldersgruppen 2-16 år. Rabattens størrelse og aldersgrænsen varierer fra hotel til hotel. Børnerabatten fratrækkes automatisk ved bestilling og gælder ved min. 2 betalende voksne, som bor i samme bolig. Børnerabatten kan ikke kombineres med andre rabatter medmindre andet er angivet. 

Rejser i maj

✔ Flyrejse tur/retur ✔ 23 kg bagage og 8 kg håndbagage pr. person ✔ Dansk rejselederservice ✔ Lækkert 3- eller 4-stjernet hotel

  • Tilbuddene gælder kun for ovenstående udvalgte afrejsedatoer og indkvarteringer og gælder for 1 uges ophold, med mindre andet står nævnt. Alle priser er ekskl. mad ombord og transfer t/r. Priser pr. person ved min. 2 personer med mindre andet er angivet. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter. Forbehold for udsolgte afgange og prisændringer. 

Se Sivota i 360° ➙

Sivota

Grækenlands svar på Caribien

Kystbyen Sivota ligger på Grækenlands vestkyst lige ud til Det Ioniske Hav og blot 10 km fra sydspidsen af ferieøen Korfu. Sivota er en af Grækenlands skjulte perler og forholdsvis ukendt som turistmål. Omkranset af frodige bjerge titter den lille by frem med pastelfarvede huse, smukke strande og den stemningsfyldte havnepromenade med restauranter og caféer. Fra byen kan du se ud i den maleriske bugt, hvor frodige, ubeboede øer gemmer på blå laguner og små strande. At Sivota går under navnet ”Det Græske Caribien” forstår du straks, når du efter en kort flyvetur lander i det lille ferieparadis.

Læs mere om Sivota her

Oplevelser

Det vestlige Grækenland byder på et utal af seværdigheder og oplevelser! Følg i fodsporene på James Bond og sagnhelten Odysseus. Oplev Grækenlands svar på Grand Canyon eller udforsk farverige badebyer, prægtige paladser og arkæologiske udgravninger. Tag på forunderlige vandreture i bjergtagende landskaber og slå vejen forbi den magiske Acheron-flod, som ifølge græsk mytologi dannede grænsen til dødsriget Hades. 

Sommerferie i Sivota ➙