Velkommen til Portugals skjulte golfparadis, Porto Santo

Øen Porto Santo i Portugal byder på spændende golfrejser. Hvor ellers kan du spille golf højt oppe over det brusende Atlanterhav? 

Gå direkte til priser, tilbud og afrejsedatoer ➙

Her er hvad du kan opleve på Porto Santo

Porto Santo er lillebror til den kendte ferie-ø Madeira, der kun ligger 43 km væk. Men Porto Santo er helt sin egen. Her kan du spille golf på den naturskønne og udfordrende 18-hullers tidligere mesterskabsbane designet af golflegenden Seve Ballesteros. Du kan tage på eventyrlige vandreture i storslåede vulkanlandskaber, dase ved øens 9 km lange gyldne strand med silkeblødt sand eller dykke ned i havets forunderlige verden med delfiner og hvaler. I hovedbyen kan du gå på opdagelse i hyggelige brostensbelagte gader med svajende palmer og gode restauranter eller besøge boligen som husede den berømte søfarer, Christoffer Columbus.

Golfferie på Ballesteros udfordrende tidligere mesterskabsbane 

Som gæst på Hotel Vila Baleira eller Vila Baleira Suites kan du gratis spille golf i din ferie - og golfbanen er kun få kilometer fra dit hotel. Glæd dig til at spille på Porto Santos 18-hullers tidligere mesterskabsbane og 9-hullers par 3 bane. Den udfordrende golfbane ligger på øens vestlige kyst og blev skabt i 2004 af golflegenden Seve Ballesteros. Det var hans første bane i Portugal og ifølge ham selv en af Europas bedste baner. De bratte klippesider, de flotte udsigter og havet giver en helt unik golfoplevelse. Det kuperede, åbne terræn, de velplacerede bunkers, klipperavinerne og vandhasarderne giver tilmed stor variation i spillet – også selv om du spiller banen flere gange i løbet af din ferie.

Inklusiv ubegrænset greenfee og lækkert strandhotel

Som det eneste rejsebureau flyver FolkeFerie.dk direkte fra København til Porto Santo. På golfrejsen kan du vælge mellem 2 hoteller, hvor ubegrænset greenfee er inkluderet. Vælg mellem Hotel Vila Baleira og Vila Baleira Suites. Med i prisen får du blandt andet fri adgang til øens golfbane og du kan gratis deltage på vores guidede vandreudflugter eller udforske øen på egen hånd på cykel. 

Tag golfkørekort på Porto Santo i marts 2024

Se det fulde program ➙

Alt, du skal vide om golfrejsen

Se priser og afrejsedatoer - KLIK HER

Vælg mellem 2 strandhoteller

Fra hotel til golfbane på 5 min.

Læs mere om Porto Santo

Transport til golfbane t/r

Guide til Porto Santos tidligere mesterskabsbane

Medbring din golfbag mod tillæg

Lej golfudstyr på Porto Santo

Registrer tee tider før afrejse

Golfspillernes vurdering af golfbanen

Skræddersyede grupperejser

60+ rabat og børnerabat

 • Golfferie på Atlanterhavsøen Porto Santo og golfbane i verdensklasse

  Fakta om golfbane

  ✔ 18 huller, par 72 og 9 huller, par 3 bane
  ✔ Hvid tee: 6435 Gul tee: 5984. Rød tee: 5357
  ✔ Handicaprestriktioner: 36,0 alle dage for mænd og kvinder
  ✔ Muligt at bestille buggy inden afrejse
  ✔ Registrer op til 4 tee tider inden afrejse


Golflegendens vurdering

"Det er en naturskøn bane med stor variation fordelt på to områder. Ved de første 9 huller er der en fantastisk udsigt over havet. En kæde af små søer forbundet af vandfald påvirker 3 strategiske huller (3, 4 og 5). Den anden del af banen er indrammet af klipper i stil med flere britiske mesterskabsbaner og med mange spektakulære aspekter i spillet. Hul 13, 14 og 15 befinder sig tæt på stejle klipper højt over havet. Hul 10, 11 og det afgørende hul 18 går ikke ubemærket hen, de domineres af udfordrende vandhazarder. Porto Santo Golf er blandt de bedste golfbaner i Europa." - Seve Ballesteros

Oplev Porto Santo og golfbanen i 360° ➙

Vejret

 
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Dag
19° C
19° C
20° C
20° C
21° C
23° C
25° C
26° C
26° C
24° C
22° C
20° C

 

Kort

Priser og datoer

Priserne er pr. person ved 2 personer

Rejser i 2023

 •  

  Priser pr. person ved min. 2 personer med mindre andet er angivet. Forbehold for udsolgte afgange og prisændringer. Bemærk: Der er plads til et begrænset antal golfbags på hver afgang. Nedsatte rejser kan ikke kombineres med andre rabatter. 

Læs mere om Porto Santo