Velkommen til Portugals skjulte golfparadis, Porto Santo

Øen Porto Santo i Portugal byder på spændende golfrejser. Hvor ellers kan du spille golf højt oppe over det brusende Atlanterhav?

Porto Santo er lillebror til den kendte ferie-ø Madeira, der kun ligger 43 km væk. Men Porto Santo er helt sin egen. Her kan du spille golf på den naturskønne og udfordrende 18-hullers mesterskabsbane designet af golflegenden Seve Ballesteros. Du kan tage på eventyrlige vandreture i storslåede vulkanlandskaber, lade dig forkæle i det enorme Thalasso Spacenter, dase ved øens 9 km lange gyldne strand med silkeblødt sand eller dykke ned i havets forunderlige verden med delfiner og hvaler. I hovedbyen kan du gå på opdagelse i hyggelige brostensbelagte gader med svajende palmer og gode restauranter eller besøge boligen som husede den berømte søfarer, Christoffer Columbus

Golfferie på Ballesteros udfordrende mesterskabsbane 

Som gæst på Hotel Vila Baleira kan du gratis spille golf i din ferie - og golfbanen er kun få kilometer fra dit hotel. Glæd dig til at spille på Porto Santos 18-hullers mesterskabsbane og 9-hullers par 3 bane. Den udfordrende golfbane ligger på øens vestlige kyst og blev skabt i 2004 af golflegenden Seve Ballesteros. Det var hans første bane i Portugal og ifølge ham selv en af Europas bedste baner. De bratte klippesider, de flotte udsigter og havet giver en helt unik golfoplevelse. Det kuperede, åbne terræn, de velplacerede bunkers, klipperavinerne og vandhasarderne giver tilmed stor variation i spillet – også selv om du spiller banen flere gange i løbet af din ferie.

Inklusiv ubegrænset greenfee, 4-stjernet hotel, morgenmad, drikkevarer og meget mere

Som det eneste rejsebureau flyver FolkeFerie.dk direkte fra København til Porto Santo. Under dit ophold bor du på det moderne spa- og strandhotel Vila Baleira. Med i prisen får du blandt andet stor morgenmadsbuffet og frie drikkevarer på hotellet (øl, vand, vin) fra kl. 11-23. Du har fri adgang til øens golfbane og tennisanlæg. Du kan gratis deltage på vores guidede vandreudflugter eller udforske øen på egen hånd på cykel. En gang dagligt kan du gratis besøge hotellets Thalasso Spacenter.

Gratis All Inclusive

Bliv opgraderet til All Inclusive uden ekstra beregning på Hotel Vila Baleirahvis du har afrejse fra København 13/9 2020 og i perioden 25/4 - 18/6 2021. Tilbuddet gælder charterrejser og alle varigheder på nær 14-dages rejser den 18/6. Tilbuddet gælder nybestillinger fra 2/6 2020.

Oplev Porto Santo og golfbanen i 360° ➙

Alt, du skal vide om golfrejsen

Den portugisiske ø, Porto Santo, er det perfekte feriested, når du vil kombinere blå himmel, skøn natur, afslapning og golf i absolut særklasse.

Her skal du bo ★★★★

Fra hotel til golfbane på 5 min.

Golfrejsen inkluderer

Transport fra hotel til golfbane t/r

Guide til Porto Santos mesterskabsbane

Medbring din golfbag mod tillæg

Lej golfudstyr på Porto Santo

Registrer tee tider før afrejse

Golfspillernes vurdering af golfbanen

Se video af golfbanen

Skræddersyede grupperejser

60+ rabat

Golflegendens vurdering

"Det er en naturskøn bane med stor variation fordelt på to områder. Ved de første 9 huller er der en fantastisk udsigt over havet. En kæde af små søer forbundet af vandfald påvirker 3 strategiske huller (3, 4 og 5). Den anden del af banen er indrammet af klipper i stil med flere britiske mesterskabsbaner og med mange spektakulære aspekter i spillet. Hul 13, 14 og 15 befinder sig tæt på stejle klipper højt over havet. Hul 10, 11 og det afgørende hul 18 går ikke ubemærket hen, de domineres af udfordrende vandhazarder. Porto Santo Golf er blandt de bedste golfbaner i Europa." - Seve Ballesteros

Vejret

 
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Dag
19° C
19° C
20° C
20° C
21° C
23° C
25° C
26° C
26° C
24° C
22° C
20° C

 

Kort

Priser i september

Priser i oktober

Priser i november

  • Priser pr. person ved min. 2 personer med mindre andet er angivet. Forbehold for udsolgte afgange og prisændringer. Bemærk: Der er plads til et begrænset antal golfbags på hver afgang. Nedsatte rejser kan ikke kombineres med andre rabatter. 

Læs mere om Porto Santo