Rejs væk fra masseturisme og travlhed

Oplev den naturskønne Atlanterhavsø Porto Santo til efteråret. Den portugisiske ø er et perfekt tilflugtssted for familien - væk fra støj og stress. Og så har øen ikke haft et tilfælde af corona-smitte siden 26. april.

FolkeGaranti

Hos FolkeFerie.dk får du ALTID dine penge retur, hvis Udenrigsministeriet laver et rejseforbud. Derudover kan du op til 60 dage før afrejse GRATIS ombooke eller afbestille din charterrejse. Bemærk, du kan senest afbestille den 1/11 2020 - Læs mere om FolkeGaranti 

255.746 m2 stort ferieområde - midt i naturen og nær strand

Rejs sikkert og trygt til den solrige Middelhavsø Malta, hvor du finder FolkeFerie.dks egen ferieby Mellieha Holiday Centre - et ferieområde på hele 255.746 m² - svarende til 38 fodboldbaner.

Sensommer 2020 i Grækenland hitter!

Se vores mest populære rejsemål - Klik her ➙

Særtilbud: Ferie med forkælelse

Vil du slippe for kø, check-in og bagageslæb? Og vil du have alle måltider betalt hjemmefra? Vi har udvalgt to gode tilbud til dig, som vil have ekstra forkælelse i ferien.

De 10 mest corona-sikre strande i Europa

Se listen her ➙

Hold ferie i dejlige Danmark

Hold ferie i ét af vores 27 feriecentre i nogle af Danmarks dejligste områder. Her finder du feriecentre fra toppen af Danmark i Skagen til solskinøen Bornholm.

Sammen gør vi en forskel ❤

I mere end 80 år har vi skabt ferieoplevelser for danskerne. Det er dog ikke alle forundt at komme på ferie, men alle kan have brug for et pusterum fra hverdagen - især når hverdagen er særlig vanskelig. Som kunde hos FolkeFerie.dk er du med til at gøre en forskel. For hver gang du booker en rejse hos os, donerer vi 100 kr. til FolkeFerieFonden, som hvert år sikrer, at flere end 280 vanskeligt stillede familier får en tiltrængt ferie. Læs mere om FolkeFerieFonden her ➙