Hos FolkeFerie.dk har vi et hold dygtige rejsekonsulenter, der sidder klar til at besvare dine spørgsmål, give gode råd, og hjælpe dig med din rejse. En del af rejsekonsulenterne har været hos FolkeFerie.dk mange år, og de kender alt til vores rejsemål.

Du kan ringe til os, chatte med os eller besøge vores kontor i Valby indenfor vores åbningstider, og udenfor åbningstiderne kan du altid sende os en mail. Se de forskellige kontaktinformationer herunder.

Kontakt os

 • Ring til os

  Tlf. 70301090

  Hverdage: 09.00-17.00

  Lørdag: 10.00-14.00

  Søndag & helligdage: Lukket

 • Chat med os

  Hverdage: 09.00-17.00

  Lørdag: 10.00-14.00

  Søndag & helligdage: Lukket

  Chat med os her

 • Skriv til os

  Du er altid velkommen til at sende os en mail på: info@folkeferie.dk


  Har du en reklamation - klik her

 • Personlig henvendelse

  Vi har åbent for personlig henvendelse hverdage kl. 09.00-16.00.

  Søndre Fasanvej 98
  2500 Valby

Her ligger vores kontor


Vis stort kort

Dem taler du med

Mød stemmen i telefonen

Vores rejsekonsulenter har tilsammen et ton af erfaring og flere er tidligere rejseledere. Her får du den bedste service - både når det gælder med råd, vejledning og bestilling af ferien.

Medarbejdere

FolkeFerie.dk

 • Hvorfor rejse med os?

  Hos FolkeFerie.dk gør vi vores bedste for at opfylde gæsternes feriedrømme. Og det har vi gjort lige siden vi, startede i 1938. Glade og tilfredse kunder er det vigtigste, derfor bestræber vi os altid på, at kvalitet og tryghed er en fast del af din ferie – lige fra bestilling af rejsen, flyturen, ferien og til du atter er hjemme igen med kufferten fuld af oplevelser.

Reklamation

 • Har du været uheldig under din rejse og ønsker at indgive en reklamation, kan du klikke på et af nedenstående links. Klik på det link, som reklamationen drejer sig om.