Gyldne sandstrande, azurblåt hav, blå laguner, enestående natur, levende byer og fantastisk middelhavsklima. Der er mange gode argumenter for at rejse til Malta. Og så ligger den smukke Middelhavs-ø Malta kun 3 timer i fly fra Danmark.

Bo i 70 m2 eget feriehus på Malta

Vælg vores mest populære hotel Mellieha Holiday Centre og hold ferie på Malta i et 70 m2 feriehus med privat gårdhave og tagterrasse. Mellieha Holiday Centre er tegnet af den danske arkitekt, Hans Munk Hansen, og hotellet ligger på en af Maltas bedste placeringer, blot 300 meter fra en af øens bedste sandstrande. Feriebyen byder på et væld af lækre faciliteter: stor udendørs pool, bar, restauranter, supermarked, fitnessrum, børneklubber og selvfølgelig vores fastboende, danske rejseledere.

Store børnerabatter på vores Malta rejser

✔ Børn fra 2-17 år får op til 50 % børnerabat på Mellieha Holiday Centre ved min. 2 betalende voksne, som bor i samme bolig. 
✔ Børn fra 2-11 år spiser gratis halv- og helpension på Mellieha Holiday Centre efter speciel børnemenu (1 barn gratis pr. betalende voksen, der har tilkøbt samme pensionsform).

Blå laguner og blå himmel

Når du rejser til Malta, kan du glæde dig til lækre strande, blå laguner og Europas reneste badevand. Leder du efter Maltas mest børnevenlige strand, så er Mellieha Bay ved Mellieha Holiday Centre et godt bud: Nem at komme til, vindstille og lavvandet. Husk også snorklen, når du rejser til Malta. En ny verden åbner sig, når du sætter af fra en klippe, og dykker ned i det klare, azurblå hav. Udforsk vrag, rev og undersøiske huler.

Vejret på Malta er skønt året rundt. Glæd dig til 3.000 årlige solskinstimer, en havtemperatur på 20 grader i gennemsnit og en lang, tør sommer som strækker sig helt fra april til oktober. Ferieøen har et subtropisk klima – og selv hvis du rejser i januar og februar er vejret på Malta mildt og temperaturen sniger sig let op på 15-18 grader.

Malta midt i verdenshistorien

For mere end 7.000 år siden kom de første mennesker til Malta fra Sicilien. Og siden har øriget været besøgt, belejret og koloniseret af alt fra pirater, til romere, riddere, briterne og mange andre. Så kan du vriste dig fri af strandstolen, så venter monumenter, middelalderbyer, prægtige paladser og meget mere.

Udvalgte hoteller til dig

Vi anbefaler: Mellieha Holiday Centre

Bo i 3-vær. feriehus

på Mellieha Holiday Centre

Oplev Maltas magiske hovedstad Valletta

Klik her!

Sæsoner

Med 3.000 solskinstimer om året er Malta det ideelle feriested året rundt. Vælg f.eks. vores mest populære hotel Mellieha Holiday Centre og nyd det dejlige klima fra din private gårdhave.

Se Malta video

Oplev Gozo

Maltas grønne lillebror - Se mere her ➙

Vejret

 
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Dag
15° C
16° C
17° C
19° C
23° C
28° C
31° C
31° C
28° C
24° C
20° C
17° C
Nat
C
C
10° C
12° C
15° C
18° C
21° C
22° C
20° C
17° C
14° C
11° C
Vand
15° C
14° C
15° C
15° C
18° C
21° C
24° C
25° C
24° C
22° C
20° C
17° C
Regn
81 mm
61 mm
41 mm
23 mm
7 mm
3 mm
0 mm
7 mm
40 mm
90 mm
80 mm
84 mm

Kilde: DMI

Kort

Download og print kort

Detaljeret kort over Malta, hovedstaden Valletta og Mellieha Holiday Centre

Se kort over Malta - Klik her
Se kort over Valletta - Klik her
Se kort over Mellieha Holiday Centre - Klik her

Værd at vide

 • Malta fra A-Å

  Vi har samlet en række informationer, som er værd at vide inden din rejse til Malta. Læs blandet andet om afstande fra lufthavnen, internet, mad og drikke, transport, vejret på Malta og meget mere.

  Læs mere her

Gæsterne siger

 • De bedste ferieminder fra Malta

  Vil du gerne rejse med FolkeFerie.dk til solrige Malta? Så har vi samlet et lille udpluk af gæsternes ferieminder fra Mellieha Holiday Centre og Malta. 

  Læs gæsternes ferieminder her

Katalog

 • Nyt katalog: Din guide til ferien

  Hvor skal din næste ferie gå hen? Bestil vores nye katalog helt gratis og få masser af inspiration til dit næste ferieeventyr. Vi guider dig til de bedste rejsemål, strande og hoteller - så du får præcis den ferie, du drømmer om.

  Bestil vores nye katalog her