Bestil din charterrejse hos FolkeFerie.dk, det er enkelt og nemt. Vi tilbyder en bred palette af spændende rejsemål og hoteller. Og uanset hvilken rejse du drømmer om, er FolkeFerie.dk et godt sted at starte.

Rejs med Danmarks førende Malta-ekspert

De rette rammer for ferien er vigtige, derfor byggede vi i 1979 vores egen ferieby på Malta, Mellieha Holiday Centre. I et af Maltas smukkeste områder har feriebyen i 40 år været omdrejningspunkt for danskernes ferie på Malta. Med store feriehuse, sandstrand, lækre faciliteter og altid nye forbedringer på vej er der masser at se frem til. 

Nøje udvalgte rejsemål og hoteller

Rejs eksklusivt med os fra København til Odysseus’ eventyrlige ø, Ithaka, i det vestlige Grækenland eller oplev den portugisiske ø-perle Porto Santo med natur, golf og wellness i absolut særklasse. Er det eksotiske strande, blå laguner og krystalblåt hav, som lokker, er kystbyen Sivota, Grækenlands svar på Caribien, uden tvivl sommerens hit.

I 2018 vendte en kendt FolkeFerie-klassiker tilbage. Vores populære lejlighedshotel Atlantic Holiday Centre på Tenerife har undergået en storstilet renovering og så alt fremstår nyt og lækkert til din ferie. 

 

Vores mest populære rejsemål

Altid danske rejseledere

Sammen gør vi verden større

Takket være vores samarbejde med de danske rejsebureauer Primo Tours og Århus Charter tilbyder vi dig endnu flere spændende rejsemål og flere flyafgange fra både Aarhus og Billund. De rejsemål, vi har valgt at samarbejde om, er nøje udvalgt, så de lever op til FolkeFerie.dks krav om kvalitet.

Vores kunder gør en forskel

Takket være vores kunder fik flere end 280 familier en tiltrængt ferie i 2018. Læs mere om FolkeFerieFonden - klik her