Du kan trygt bestille din rejse med FolkeFerie.dk

Du kan med ro i maven bestille din rejse hos FolkeFerie.dk eller indbetale dit restbeløb på din rejse - for hvis Udenrigsministeriet, mod forventning, fraråder alle unødige rejser til et af vores rejsemål, bliver du direkte kontaktet af os, og du får det indbetalte beløb for rejsen refunderet eller tilbudt at ændre din rejse til et andet rejsetidspunkt.

Bestil din charterrejse hos FolkeFerie.dk, det er enkelt og nemt 

Vi tilbyder en bred palette af spændende rejsemål og hoteller. Og uanset hvilken rejse, du drømmer om, er FolkeFerie.dk et godt sted at starte.

Drømmer du om en ferie med store rabatter og oplevelser, så hold øje med vores mange afbudsrejser til Sydens sol - her er rig mulighed for at gøre et vaskeægte rejsekup.

Rejs med Danmarks førende Malta-ekspert

De rette rammer for ferien er vigtige, derfor byggede vi i 1979 vores egen ferieby på Malta, Mellieha Holiday Centre. I et af Maltas smukkeste områder har feriebyen i mere end 40 år været omdrejningspunkt for danskernes ferie på Malta. Med store feriehuse, sandstrand, lækre faciliteter og altid nye forbedringer på vej er der masser at se frem til. 

Uspolerede ferieperler med nøje udvalgte hoteller

Rejs eksklusivt med os fra København til Odysseus’ eventyrlige ø, Ithaka, i det vestlige Grækenland eller oplev den portugisiske ø-perle Porto Santo med natur, golf og wellness i absolut særklasse. Er det eksotiske strande, blå laguner og krystalblåt hav, som lokker, er kystbyen Sivota, Grækenlands svar på Caribien, uden tvivl sommerens hit.

Vores mest populære rejsemål

✔ Flyrejse tur/retur ✔ Inkl. 23 kg bagage og 8 kg håndbagage pr. person ✔ Dansk rejselederservice ✔ Indkvartering på lækre 3- og 4-stjernede hoteller

FolkeGaranti

Hos FolkeFerie.dk får du ALTID dine penge retur, hvis Udenrigsministeriet laver et rejseforbud til et af vores rejsemål. Derudover kan du op til 60 dage før afrejse GRATIS ombooke eller afbestille din charterrejse. Bemærk, du kan senest afbestille den 1/11 2020 - Læs mere om FolkeGaranti 

Sammen gør vi verden større

Takket være vores samarbejde med de danske rejsebureauer Primo Tours, Århus Charter og SunCharter tilbyder vi dig endnu flere spændende rejsemål og flere flyafgange fra både Aarhus, Aalborg og Billund. De rejsemål, vi har valgt at samarbejde om, er nøje udvalgt, så de lever op til FolkeFerie.dks krav om kvalitet.

Vores kunder gør en forskel

Takket være vores kunder fik flere end 280 familier en tiltrængt ferie i 2019. Læs mere om FolkeFerieFonden - klik her