Du kan trygt bestille din rejse med FolkeFerie.dk

Siden 1938 har vi sendt danskerne trygt af sted på ferie. Vi gør altid vores bedste for at opfylde dine feriedrømme, og vi har styr på alle sikkerhedsprocedurer i din ferie, så du trygt kan læne dig tilbage og nyde din ferie. 

Bestil din charterrejse hos FolkeFerie.dk, det er enkelt og nemt 

Vi tilbyder en bred palette af spændende rejsemål og hoteller. Og uanset hvilken rejse, du drømmer om, er FolkeFerie.dk et godt sted at starte. Drømmer du om en ferie med store rabatter og oplevelser, så hold øje med vores mange afbudsrejser til Sydens sol - her er rig mulighed for at gøre et vaskeægte rejsekup.

Rejs med Danmarks førende Malta-ekspert

De rette rammer for ferien er vigtige, derfor byggede vi i 1979 vores egen ferieby på Malta, Mellieha Holiday Centre. I et af Maltas smukkeste områder har feriebyen i mere end 40 år været omdrejningspunkt for danskernes ferie på Malta. Med store feriehuse, sandstrand, lækre faciliteter og altid nye forbedringer på vej er der masser at se frem til. 

NYHED: Oplev Grækenlands ferieparadis nr. 1

Vi er altid på jagt efter de bedste og smukkeste rejsemål til dig, og nu kan du også opleve Kreta, Grækenlands ferieparadis nr. 1. Vi har nøje udvalgt lækre hoteller ved Chaniakysten, hvor du kan nyde en solrig ferie i lækre omgivelser nær by og badeliv. Vi flyver direkte fra København, og vores danske rejseledere står klar til at byde dig velkommen.

Uspolerede ferieperler med nøje udvalgte hoteller

Rejs eksklusivt med os fra København til den portugisiske ø-perle Porto Santo med natur, golf og wellness i absolut særklasse. Er det eksotiske strande, blå laguner og krystalblåt hav, som lokker, er kystbyen Sivota, Grækenlands svar på Caribien, uden tvivl sommerens hit.

2024: BOOK-TIDLIG-RABAT

Startskuddet til 2024 er gået! Nu kan du bestille din sommerferie i 2024 til Mellieha Holiday Centre på Malta. Rejser du i perioden 27. april - 5. oktober 2024 giver vi helt op til 800 kr. pr. person i BOOK-TIDLIG-RABAT. Derudover får børn fra 2-17 år op til 50% børnerabat. Slå til nu!

2024: Hvornår vil du rejse?

April | Maj | Juni | Juli | August | September | Oktober

Vores mest populære rejsemål

✔ Flyrejse tur/retur ✔ Inkl. 23 kg bagage og 8 kg håndbagage pr. person ✔ Dansk rejselederservice ✔ Indkvartering på lækre 3- og 4-stjernede hoteller

NYHED: Plataria Seaside Resort ➙

⭐⭐⭐⭐

Sammen gør vi verden større

Takket være vores samarbejde med de danske rejsebureauer Primo Tours, Århus Charter og SunCharter tilbyder vi dig endnu flere spændende rejsemål og flere flyafgange fra både Aarhus, Aalborg og Billund. De rejsemål, vi har valgt at samarbejde om, er nøje udvalgt, så de lever op til FolkeFerie.dks krav om kvalitet.

Vores kunder gør en forskel

Takket være vores kunder fik flere end 280 familier en tiltrængt ferie i 2019. Læs mere om FolkeFerieFonden - klik her