Afbudsrejser, restpladser eller last minute

Ja, kært barn har mange navne! Uanset hvad du kalder disse rejser, så har FolkeFerie.dk gjort det nemt for dig, der søger rejser til fornuftige priser. Her på siden finder du et overblik over dine mange muligheder for en afbudsrejse samt aktuelle chartertilbud fra FolkeFerie.dk.

Vælg for eksempel imellem Middelhavsøen Malta, portugisiske Porto Santo eller Kreta og Sivota i Grækenland.

Vælg hvilken lufthavn du ønsker rejse fra:

Afbudsrejser fra København  |  Afbudsrejser fra Billund  |  Afbudsrejser fra Aarhus  |  Afbudsrejser fra Aalborg

Er du kun interesseret i billige flybilletter, har vi samlet de bedste tilbud et sted som vi anbefaler at du holder løbende øje med. Find billige flybilletter her.

Afbudsrejser 1 uge

Afbudsrejser 2 uger

Afbudsrejser til den billigste pris

Er du fleksibel i forhold til afrejsetidspunkt? Og værdsætter du et godt tilbud? Så er afbudsrejser lige noget for dig. De afbudsrejser, du finder hos os, kan være med enten måneder eller få dage til afrejsen. Når der kun er få dage til afrejsen, kaldes det også for last minute-rejser. Vælger du sådan en afbudsrejse, kan din drøm om sydens sol altså gå i opfyldelse i løbet af ganske få dage.

En afbudsrejse tilbydes, når nogen har afbestilt deres rejse og dermed meldt afbud - deraf navnet. I denne forbindelse ligger vi inde med restpladser, som vi gerne vil have fyldt op, og det giver dig derfor muligheden for at købe en billig rejse. 

Billige afbudsrejser til sydens sol

Med afbudsrejser fra FolkeFerie.dk kan du billigt, let og hurtigt rejse til varme feriedestinationer. Blandt vores store udvalg af afbudsrejser finder du fantastiske rejsemål med sol, strand og smukke seværdigheder samt skønne hoteller og feriecentre. Vælg for eksempel imellem billige afbudsrejser til populære destinationer i Sydeuropa som Madeira og Porto Santo i Portugal, Sivota og Kreta i Grækenland og ikke mindst det sydeuropæiske ø-rige, Malta.

Last minute afbudsrejser

Afbudsrejser kan forekomme med måneder, uger eller få dage til afrejsen. En afbudsrejse med få dage til afrejse kaldes også for last minute. Her kan du hurtigt komme afsted til dit ønskede rejsemål og spare mange penge, hvis du er fleksibel med din afrejsedato. Det er blandt last minute-rejserne, du finder de helt billige afbudsrejser.  

Afbudsrejserne ovenfor er listet efter dato, så du finder last minute-rejserne øverst på siden. Så drømmer du om et afbræk fra det danske vejr og har mulighed for at rejse med kort varsel, er det nu, du skal slå til. Last minute-afbudsrejser bliver nemlig solgt hurtigt, da der kun er få pladser tilgængelige.

Afbudsrejser af høj kvalitet

Foruden last minute-rejser har vi også afbudsrejser, hvor afrejsedato ligger lidt længere ude i fremtiden. Du behøver derfor ikke kun at kunne rejse i sidste øjeblik for at få glæde af en afbudsrejse. Du kan sagtens købe en billig afbudsrejse flere måneder i forvejen, hvilket for nogen også er lettere, når de skal planlægge ferie.

Hos FolkeFerie.dk finder du altid afbudsrejser af høj kvalitet. Kvaliteten er præcis lige så god som ved normale rejser, hvor du har betalt fuld pris. Når du vælger afbudsrejser hos os, kan du samtidig overveje, hvilket hotel og hvilken beliggenhed, der passer dig bedst. Blandt vores mange afbudsrejser finder du hoteller af alle kvaliteter og med mulighed for all inclusive.

Spændende afbudsrejser

Hos FolkeFerie.dk kan du finde mange spændende afbudsrejser til populære rejsemål. Om du er til badeferie, gåture i idylliske landsbyer, udforskning af historiske seværdigheder eller blot at slænge dig i solen, så har FolkeFerie.dk gode afbudsrejser, hvor priserne er skruet helt ned. 

Vores samarbejde med de danske rejsebureauer Primo Tours, Århus Charter og SunCharter gør det muligt for os at tilbyde dig de bedste afbudsrejser med flyafgange fra både København, Aarhus, Aalborg og Billund. Rejsemålene er nøje udvalgte, så de lever op til vores krav om kvalitet. Du er derfor sikret en billig ferie med de bedste forudsætninger.

Find din næste afbudsrejse hos FolkeFerie.dk

Er du på udkig efter din næste afbudsrejse, kan du gå på opdagelse i FolkeFerie.dks aktuelle afbudsrejser. Blandt vores udvalg finder du både last minute-rejser, afbudsrejser til populære rejsemål og afbudsrejser med all inclusive.

Du kan spare tusinde kroner på afbudsrejser, hvis du både er fleksibel i forhold til afrejsedato og afrejselufthavn. Det er nemlig ikke sikkert, at det lige er lufthavnen tættest på dig, der er med i udbuddet af de billigste afbudsrejser. Hvis du er åben over for lidt længere transporttid, kan der altså være mange penge at spare.   

Pakkerejser med garanti

FolkeFerie.dks afbudsrejser er pakkerejser, som både indeholder billige flybilletter og hotel. Din afbudsrejse er derfor dækket af pakkerejseloven og dermed rejsegarantifonden. Du kan derfor roligt købe din afbudsrejse her på Folkeferie.dk.

Bestil din afbudsrejse direkte her på hjemmesiden i dag, eller ring til os på telefon nr. 70 30 10 90 hvis du har spørgsmål til vores afbudsrejser.

Bemærk

Vi gør opmærksom på, at alle vores priser løbende justeres op eller ned alt efter udbud og efterspørgsel, ofte flere gange dagligt.

FolkeFerie.dk tager forbehold for evt. trykfejl.

Tilbuddene gælder kun for ovenstående udvalgte afrejsedatoer og indkvarteringer og gælder for 1 uges ophold, med mindre andet står nævnt. Alle priser er ekskl. mad ombord og transfer t/r. Priser pr. person ved min. 2 personer med mindre andet er angivet. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter. Forbehold for udsolgte afgange og prisændringer. Fra 27. april er der tillæg på morgenafgange til Malta.

* Bagagereglerne gælder alle rejser med Atlantic Airways med afrejse fra København og Billund. 

Populære rejsemål

Klik ind på vores fire mest populære rejsemål og bliv inspireret til din næste rejse.