Afbudsrejser 1 uge

Afbudsrejser 2 uger

Afbudsrejser til den billigste pris

Hvis du er fleksibel i forhold til afrejsetidspunktet, er afbudsrejser lige noget for dig.
Vores afbudsrejser kan forekomme med måneder eller få dage til afrejsen. En afbudsrejse med få dage til afrejsen kaldes også for last minute rejser. Så drømmer du om sydens sol kan drømmen gå i opfyldelse i løbet af ganske få dage. Afbudsrejser fra FolkeFerie.dk, byder alle på fantastisk beliggenhed med sol, strand og vand, samt skønne hoteller og feriecentre. Her finder du blandt andet billige afbudsrejser til populære rejsemål i Sydeuropa, som f.eks. Madeira og Porto Santo i Portugal, Sivota og Kreta i Grækenland og ikke mindst det Sydeuropæiske ø-rige Malta.

Afbudsrejser tilbydes når nogen har afbestilt deres rejse, og vi ligger inde med restpladser, som vi gerne vil have fyldt op. På den måde giver det dig mulighed for at købe billige rejser.

 

Last minute afbudsrejser

Afbudsrejser forekommer med måneder eller få dage til afrejsen. En afbudsrejse med få dage til afrejsen kaldes også for en last minute afbudsrejse. Så drømmer du om sydens sol kan drømmen gå i opfyldelse i løbet af ganske få dage.
Afbudsrejserne ovenfor er sorteret efter dato, så hvis du har mulighed for at rejse med kort varsel kan du benytte dig af vores last minute tilbud øverst på siden. 
Det er blandt last minute afbudsrejser du finder de helt billige afbudsrejser. Men så skal du slå til nu, da der kun er få pladser tilbage på disse afbudsrejser og de bliver solgt hurtigt.

Afbudsrejser af høj kvalitet

Ud over last minute afbudsrejser har vi også afbudsrejser hvor afrejsen er længere ude i fremtiden.  Så selvom du ikke kan rejse med kort varsel, kan du sagtens finde billige afbudsrejser og tilbud hvor du sparer mange penge og får en afbudsrejse til en god pris. Kvaliteten på Folkeferies afbudsrejser er helt i top, præcis lige så god som hvis du købte en rejse til fuld pris. Blandt vores afbudsrejser er det muligt at vælge mellem hoteller af alle kvaliteter, og udse dig den beliggenhed der passer dig bedst.

Pakkerejser med garanti

FolkeFerie.dks afbudsrejser er pakkerejser, som både indeholder billige flybilletter og hotel. Din afbudsrejse er derfor dækket af pakkerejseloven og dermed rejsegarantifonden. Du kan derfor roligt købe din afbudsrejse her på Folkeferie.dk.

Bestil din afbudsrejse direkte her på hjemmesiden i dag, eller ring til os på telefon nr. 70 30 10 90 hvis du har spørgsmål til vores afbudsrejser.

Bemærk

Vi gør opmærksom på, at alle vores priser løbende justeres op eller ned alt efter udbud og efterspørgsel, ofte flere gange dagligt.

FolkeFerie.dk tager forbehold for evt. trykfejl.

Tilbuddene gælder kun for ovenstående udvalgte afrejsedatoer og indkvarteringer og gælder for 1 uges ophold, med mindre andet står nævnt. Alle priser er ekskl. mad ombord og transfer t/r. Priser pr. person ved min. 2 personer med mindre andet er angivet. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter. Forbehold for udsolgte afgange og prisændringer. Fra 27. april er der tillæg på morgenafgange til Malta.

* Bagagereglerne gælder alle rejser med Atlantic Airways med afrejse fra København og Billund. 

Populære rejsemål

Klik ind på vores fire mest populære rejsemål og bliv inspireret til din næste rejse.