Hos FolkeFerie.dk gør vi vores bedste for at opfylde gæsternes feriedrømme. Og det har vi gjort lige siden vi, startede i 1938. Glade og tilfredse kunder er det vigtigste, derfor bestræber vi os altid på, at kvalitet og tryghed er en fast del af din ferie – lige fra bestilling af rejsen, flyturen, ferien og til du atter er hjemme igen med kufferten fuld af oplevelser.

Året rundt tilbyder vi alt lige fra solskinsferier og temarejser til langtidsferier, grupperejser og ferier i Danmark. Vi er specialister i middelhavsøen Malta, som er et skatkammer af oplevelser, kultur og historie. Noget af det, som særligt kendetegner FolkeFerie.dk på Malta, er vores fastboende, danske rejseledere og ikke mindst Mellieha Holiday Centre, som i mere end 40 år har dannet rammerne om danskernes ferie.

Nøje udvalgte rejsemål

I 2016 slog vi dørene op for to helt nye fantastiske rejsemål: Sivota i det vestlige Grækenland og den portugisiske ø Porto Santo i Atlanterhavet. Vil du have badeferie i særklasse, så er Sivota, Grækenlands svar på Caribien, uden tvivl sommerens hit. Forår, sommer og efterår inviterer Porto Santo til golf, wellness og sandstrand i topklasse.

Navneskifte i 2005

I 2005 skiftede vi navnet Dansk FolkeFerie ud med det kortere, mere præcise og mundrette FolkeFerie, som mange af vore stamkunder i forvejen bruger. Vi tilføjede ”.dk”, som en nutidig omskrivning af ”Dansk”, der skal henlede opmærksomheden på vores hjemmeside, hvor informationssøgning og booking af vores rejser i stigende grad finder sted.

Ejerskab

FolkeFerie.dk er ejet af DFF-Fonden, hvis formål er at skabe gode ferie- og fritidsoplevelser til alle danskere. Fonden er selvejende, og fondens midler bruges til at skabe gode ferieoplevelser. Desuden medvirker DFF-Fonden til at give et pusterum fra hverdagen til nogle af dem, som af en eller anden grund ikke er i stand til at opnå dette. Dermed arbejder vi stadig med den oprindelige mission, fra vores start i 1938 i forbindelse med indførelsen af Ferieloven.

Læs mere om FolkeFerie.dks særlige historie, om FolkeFerieFonden eller kontakt FolkeFerie.dk.

Vil du læse om Malta og vores rejser og hoteller på svensk, er du velkommen til at besøge vores svenske site folkeferie.se med samme udbud og priser som FolkeFerie.dk. 

Vores mest populære destinationer