Hos FolkeFerie.dk gør vi vores bedste for at opfylde gæsternes feriedrømme. Og det har vi gjort lige siden vi, startede i 1938. Glade og tilfredse kunder er det vigtigste, derfor bestræber vi os altid på, at kvalitet og tryghed er en fast del af din ferie – lige fra bestilling af rejsen, flyturen, ferien og til du atter er hjemme igen med kufferten fuld af oplevelser.

Året rundt tilbyder vi alt lige fra solskinsferier og temarejser til langtidsferier, grupperejser og ferier i Danmark. Vi er specialister i middelhavsøen Malta, som er et skatkammer af oplevelser, kultur og historie.

De rette rammer for ferien er vigtige, derfor byggede vi i 1979 feriecentret Mellieha Holiday CentreMalta, og fra første færd blev stedet populært blandt vores gæster. Igennem årene har vi opgraderet feriecentret med blandt andet indendørs pool, multicourt, børnepool, ny minigolfbane, stor legeplads, nyt fitnesshus, 30 nye 2-vær. feriehuse på 55 m2 m.m.

Nøje udvalgte rejsemål

Vi er ikke kun Danmarks førende eksperter i ferie på Malta. Vi har også andre fantastiske rejsemål. Tag med til den smukke kystby Sivota – Grækenlands svar på Caribien. Med eksotiske strande, lækre hoteller og masser af oplevelser er det et sikkert feriehit.

Lyder 9 kilometer strand med silkeblødt sand fristende, så er Portugals skjulte ø-skat, Porto Santo, sagen. Her venter skønne strandhoteller, sjældne naturfænomener, hvalsafari, golfbane og meget mere.

Du kan også tage med os til smukke Kreta - den største af de græske øer og samtidig den med mest at byde på. Vi har nøje udvalgt lækre hoteller ved Chaniakysten med fokus på kvalitet, komfort og beliggenhed. 

Navneskifte i 2005

I 2005 skiftede vi navnet Dansk FolkeFerie ud med det kortere, mere præcise og mundrette FolkeFerie, som mange af vore stamkunder i forvejen bruger. Vi tilføjede ”.dk”, som en nutidig omskrivning af ”Dansk”, der skal henlede opmærksomheden på vores hjemmeside, hvor informationssøgning og booking af vores rejser i stigende grad finder sted.

Ejerskab

FolkeFerie.dk er ejet af DFF-Fonden, hvis formål er at skabe gode ferie- og fritidsoplevelser til alle danskere. Fonden er selvejende, og fondens midler bruges til at skabe gode ferieoplevelser. Desuden medvirker DFF-Fonden til at give et pusterum fra hverdagen til nogle af dem, som af en eller anden grund ikke er i stand til at opnå dette. Dermed arbejder vi stadig med den oprindelige mission, fra vores start i 1938 i forbindelse med indførelsen af Ferieloven.

Vil du læse om Malta og vores rejser og hoteller på svensk, er du velkommen til at besøge vores svenske site folkeferie.se med samme udbud og priser som FolkeFerie.dk. 

Ledige stillinger

Er du interesseret i at arbejde hos FolkeFerie.dk?

Send en uopfordret ansøgning til info@folkeferie.dk

Vores mest populære destinationer