Oplevelser for hele familien

Med over 300 solskinsdage om året er Kreta en af de mest populære feriesteder i Middelhavet. Kreta har det hele - små idylliske bugter med krystalklart vand, vidunderlige kilometerlange strande og endda Europas eneste naturlige palmestrand, som danner ramme for en ægte badeferie. Er du mere til oplevelsesferie byder de forskellige byer på mange aktivitetsmuligheder, fantastiske restauranter og historiske mindesmærker fra oldtiden. 

På Kreta er der altid en masse af udforske, uanset hvilken årstid. Fra april bliver du mødt af fantastiske farver og dufte fra de vilde blomster og de mange citron- og appelsintræer. I efteråret høstes der oliven og de behagelige temperaturer kan nydes helt ind i oktober. Oplev det smukke landskab og den imponerende udsigt til De Hvide Bjerge.

Grækenland når det er bedst

Du bor i området omkring hovedbyen Chania - en by der summer af pulserende handelsliv. Chanias centrum har masser af byde på for shoppere, kulturelskere og gastronomer. Her finder du blandt andet, museer, arkæologiske udgravninger, markeder og et utal af gode restauranter.

Tag en gåtur gennem de smalle gader og oplev den græske stemning i byen. Følg de charmerende gader ned til den smukke venezianske havn, hvor du kan nyde græske specialiteter på en af de mange tavernaer. Ved Chaniakysten kan du vælge mellem en perlerække af skønne hoteller og ferielejligheder. 

Oplev Kreta

Bliv klogere på den populære ferieø

Kort

Afrejse fra Billund

Afrejse fra Aarhus

Læs mere om Grækenland

 

 

 

Vores kunder gør en forskel

Takket være vores kunder fik flere end 280 familier en tiltrængt ferie i 2019. Læs mere om FolkeFerieFonden - klik her