Portugals skjulte ø-skat

Nu har du muligheden for at opleve en af Portugals skjulte perler, når vi tager dig med til ø-paradiset Porto Santo i Atlanterhavet. Den smukke vulkanø har et spektakulært bjerglandskab og en 9 kilometer lang, gylden sandstrand, som har vundet priser for sit silkebløde sand, vandets renhed og ikke mindst stedets særlige ro og skønhed. Se den store strandguide her 

NYHED: Book ferien til Porto Santo 2021 med stor rabat

Bestil ferien til Hotel Vila Baleira ★★★★ på Porto Santo i 2021. Du har nu muligheden for at være førstevælger til netop dit favorit-værelse og lejlighed i dén eller de uger, som passer dig!

Voksne får 800,- i rabat pr. person i perioden primo februar – ultimo juli 2020. Børn fra 2-17 år får op til 800,- i kontantrabat samt op til 40% i børnerabat ved min. 2 betalende voksne, som bor i samme bolig. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.

Nyd vejret året rundt på Atlanterhavsøen

Porto Santo har et stabilt, tørt og ensartet klima året rundt med ganske små temperatursvingninger. Det bedste rejsetidspunkt til Porto Santo er derfor: hele året. Er du på jagt efter en solskinsferie, skal du komme til Porto Santo fra april måned af. I januar og februar, hvor her er koldest er gennemsnitstemperaturen 19 grader. Så selv når det er vinter på Porto Santo, er klimaet mildt, og du kan søge tilflugt fra nordens mørke og kulde. Læs mere om vejret på Porto Santo

En lille ø med store oplevelser

Porto Santo er kun 42 km², men trods øens størrelse byder Porto Santo på et væld af oplevelser. Glæd dig til at spotte hvaler og delfiner på bådtur. Gå ikke glip af femkantede prismesøjler, naturskabte fænomener, som kun findes to andre steder i verden. Oplev den fascinerende verden under havets overflade. Tag på opdagelse i vulkanlandskaber, udfordre dig selv på øens 18-hullers mesterskabsbane og lad dig forkæle i det 3.500 m2 store Thalasso Spacenter, som er en del af Hotel Vila Baleira.

Læs mere om Porto Santo her

FolkeGaranti

Hos FolkeFerie.dk får du din rejse leveret eller pengene tilbage - og ikke en voucher-løsning. Derudover, kan du op til 60 dage før afrejse GRATIS ombooke samt afbestille din charterrejse (frem til 1/11 2020). Læs mere om FolkeGaranti 

Udvalgte hoteller til dig

Vi har nøje udvalgt 3 skønne strandhoteller på Porto Santo, som hver især har forskellige aktiviteter inkluderet i prisen, så du kan være aktiv, uden at det koster noget.

Gratis All Inclusive

Bliv opgraderet til All Inclusive uden ekstra beregning på Hotel Vila Baleirahvis du har afrejse fra København 13/9 2020 og i perioden 25/4 - 18/6 2021. Tilbuddet gælder charterrejser og alle varigheder på nær 14-dages rejser den 18/6. Tilbuddet gælder nybestillinger fra 2/6 2020.

NYHED! Oplev Porto Santo i 360° ➙

Oplevelser

Trods Porto Santos beskedne størrelse byder øen på et væld af oplevelser både til lands og til vands.

Hvert år danner Hotel Vila Baleira rammen for en gastronomisk hyldest til de tunfisk, der lever og fanges i havene omkring øen.

Læs mere om den store tunfestival →

Video: Porto Santo

Porto Santo er Portugals lille ø-skat i Atlanterhavet og nabo til blomsterøen Madeira. Med sine 42 km2 er Porto Santo lidt mindre end Fanø, men trods sin beskedne størrelse er her masser at opleve.

Sæsoner

Vi flyver direkte fra København til Porto Santo

Vejret

 
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Dag
19° C
19° C
20° C
20° C
21° C
23° C
25° C
26° C
26° C
24° C
22° C
20° C

 

Kort

All inclusive

 • Så kan du slappe helt af på ferien

  Bor du på Hotel Vila Baleira kan du slappe helt af på ferien, de tilbyder nemlig all inclusive. Tilkøb all inclusive og få bl.a. stor morgenmadsbuffet, lækker frokost- og aftenbuffet, lokalt produceret spiritus ad libitum og et udvalg af snacks.

  Læs mere om all inclusive her

Om Porto Santo

 • Uspoleret vulkanø midt i Atlanterhavet

  Porto Santo i Portugal ligger i et lille skønt hjørne af Europa. Den portugisiske ø er blot 43 kilometer fra blomsterøen Madeira. Øen byder på uspoleret natur med golde bjerge, en 9 kilometerlang sandstrand og hovedbyen Vila Baleira med masser af seværdigheder, der bestemt er et besøg værd.  

  Læs mere her

Værd at vide

 • Porto Santo fra A-Å

  Vi har samlet en række informationer, som er gode for dig at vide, inden du rejser til Porto Santo i Portugal. Find blandt andet informationer om afstande fra lufthavnen, hvor du finder apotek i nærheden af dig, drikkevand, aktiviteter på øen, geografi og meget mere. 

  Læs mere her

Gæsterne siger

 • Hvorfor lige Porto Santo?

  Vil du gerne rejse til Porto Santo i foråret eller efteråret? Så har vi samlet et udpluk af gæstevurderinger fra tidligere gæster, som har besøgt den portugisiske ø.

  Læs gæsternes vurdering

Katalog

 • Katalog: Din guide til ferien

  Hvor skal din næste ferie gå hen? Bestil vores katalog helt gratis og få masser af inspiration til dit næste ferieeventyr. Vi guider dig til de bedste rejsemål, strande og hoteller - så du får præcis den ferie, du drømmer om.

  Bestil vores katalog her