Stik af til det bedste rejseland i Europa i 2018

I oktober 2017 kårede Danish Travel Awards Portugal, som det bedste rejseland i Europa. Nu har du muligheden for at opleve en af Portugals skjulte perler, når vi tager dig med til ø-paradiset Porto Santo i Atlanterhavet. Den smukke vulkanø har et spektakulært bjerglandskab og en 9 kilometer lang, gylden sandstrand, som har vundet priser for sit silkebløde sand, vandets renhed og ikke mindst stedets særlige ro og skønhed. Se den store strandguide her 

Nyd vejret året rundt på Atlanterhavsøen

Porto Santo har et stabilt, tørt og ensartet klima året rundt med ganske små temperatursvingninger. Det bedste rejsetidspunkt til Porto Santo er derfor: hele året. Er du på jagt efter en solskinsferie, skal du komme til Porto Santo fra april måned af. I januar og februar, hvor her er koldest er gennemsnitstemperaturen 19 grader. Så selv når det er vinter på Porto Santo, er klimaet mildt, og du kan søge tilflugt fra nordens mørke og kulde. Læs mere om vejret på Porto Santo

En lille ø med store oplevelser

Porto Santo er kun 42 km², men trods øens størrelse byder Porto Santo på et væld af oplevelser. Glæd dig til at spotte hvaler og delfiner på bådtur. Gå ikke glip af femkantede prismesøjler, naturskabte fænomener, som kun findes to andre steder i verden. Oplev den fascinerende verden under havets overflade. Tag på opdagelse i vulkanlandskaber, udfordre dig selv på øens 18-hullers mesterskabsbane og lad dig forkæle i det 3.500 m2 store Thalasso Spacenter, som er en del af Hotel Vila Baleira.

Moderne spa- og strandhotel med et væld af gratis aktiviteter

Porto Santo er perfekt for dig, der holder af forkælelse og aktiviteter i ferien. Vi har udvalgt skønne hoteller, som hver især har forskellige aktiviteter inkluderet i prisen, så du kan være aktiv, uden at det koster noget.

Alt dette får du på Hotel Vila Baleira:

✔ Direkte fly fra København til Porto Santo t/r
✔ 7 dage i dobbeltværelse med balkon 
✔ Mini all inclusive: Morgenmadsbuffet og lokale drikkevarer (øl, vand og vin) fra kl. 11-23
✔ Gratis adgang til 18 hullers mesterskabsbane og 9 hullers par 3 bane
✔ Gratis adgang til 6 tennisbaner
✔ Transport til tennis- og golfbane fra hotel t/r. (Se tider på hotellet)

 Gratis lån af cykel i 4 timer pr. dag i udvalgte tidsrum
✔ Guidede vandreture med dansk rejseleder
✔ Gratis Wi-Fi på hotellet
✔ 
Gratis adgang Thalasso Spa én gang dagligt - rejser du i perioden 28/6 - 27/7 har du gratis adgang 2 gange om ugen

Bemærk: Der er ikke gratis transport inkluderet til tennisanlægget fra 10/5 - 12/10 2019

NYHED: Sommer 2019 på Porto Santo

SPAR 800,- pr. person + GRATIS all inclusive - læs mere ➙

Foto: © Rui Vieira

Udvalgte hoteller til dig

Vi har nøje udvalgt 2 skønne strandhoteller på Porto Santo, som hver især har forskellige aktiviteter inkluderet i prisen, så du kan være aktiv, uden at det koster noget.

Aktivitetstilbud

Den portugisiske ø Porto Santo emmer af tilbud for de aktive og for dig, som vil forkæles. Vores skønne hoteller på Porto Santo tilbyder hver især forskellige aktiviteter, som er inkluderet i opholdet.

 • Golf

  Som gæst på Hotel Vila Baleira kan du GRATIS spille golf i din ferie. Øens golfbane, Porto Santo Golf, har en 18-hullers mesterskabsbane og en 9 hullers par 3 bane - designet af golflegenden Seve Ballesteros. 

  Læs mere om gratis golf her

 • Tennis

  Som gæst på Hotel Vila Baleira har du GRATIS adgang til det kommunale tennisanlæg med flotte 6 baner. Glæd dig til at svinge ketsjeren, mens du nyder det gode vejr. Du kan leje ketsjer billigt i tennisanlægget og bolde er gratis.

  Læs om aktiviteterne her

 • Foto: © Francisco Correia

  Guidede vandreture

  Som gæst på Hotel Vila Baleira og Luamar kan du gratis deltage i vandreture på Porto Santo. Med din danske rejseleder ved din side, skal vi opleve øens uspolerede natur og fantastiske udsigtpunker over det smukke Atlanterhav.   

   

  Læs om aktiviteterne her

 • Foto: © Francisco Correia

  Cykling

  Lån gratis cykler og mountainbikes i 4 timer pr. dag i udvalgte tidsrum og oplev øens uspolerede natur fra cykelsadlen. Vores danske rejselederne står klar med spændende ruter.

  Læs om aktiviteterne her

 • Thalasso Spa

  Bor du på Hotel Vila Baleira og Hotel Luamar har du gratis adgang til Thalasso Spa én gang dagligt - rejser du i perioden 28/6 - 27/7 tilbyder Hotel Vila Baleira gratis adgang 2 gange om ugen.

  Læs mere her om Thalasso Spa

Video: Porto Santo

Porto Santos milde klima, uspolerede landskab med vulkanklipper samt det rene, tangfrie havvand indbyder til ægte naturoplevelser.

Foto: © Francisco Correia

Sæsoner

Vi flyver direkte fra København til Porto Santo

 • Efterår og vinter på Porto Santo

  Skift det kolde, triste efterår ud med Porto Santos milde klima. Her er op til 24 grader i oktober-måned, og der bliver sjældent koldere end 17 grader i vinterperioden. Med de behagelige temperaturer er det oplagt, at udforske øens smukke natur eller benytte sig af de mange aktivitetstilbud.  

  Fra 5.399,-/person

 • Forår på Porto Santo

  Foråret på Porto Santo er lunt og mildt - perfekt til en tur på golf- eller tennisbanen. Lad dig forkæle med spa og wellness, udforsk øen fra cykelsadlen eller i vandrestøvler eller tag med på en af vores mange spændende udflugter. 

  Fra 5.499,-/person

 • Foto: © Francisco Correia

  Sommer på Porto Santo 2019

  Langt væk fra turisme og travlhed kan du på Porto Santo holde sommerferie på silkebløde strande så langt øjet rækker og komme helt tæt på naturen og den lokale befolkning. Solen skinner trofast hele sommeren med en gennemsnitstemperatur på 26 grader. 

  Fra 5.199,-/person

Oplevelser

Trods Porto Santos beskedne størrelse byder øen på et væld af oplevelser både til lands og til vands.

Rundrejse til Porto Santo & Madeira

I løbet af syv dage får du et unikt indblik i Madeiras og Porto Santos kultur, historiske seværdigheder og storslåede natur, når vi sammen udforsker de to vulkanøer midt i Atlanterhavet.

Ø-eventyr i Atlanterhavet

Læs mere om rundrejsen her

Vejret

 
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Dag
19° C
19° C
20° C
20° C
21° C
23° C
25° C
26° C
26° C
24° C
22° C
20° C

 

Kort

All inclusive

 • Så kan du slappe helt af på ferien

  Bor du på Hotel Vila Baleira kan du slappe helt af på ferien, de tilbyder nemlig all inclusive. Tilkøb all inclusive og få bl.a. stor morgenmadsbuffet, lækker frokost- og aftenbuffet, lokalt produceret spiritus ad libitum og et udvalg af snacks.

  Læs mere om all inclusive her

Om Porto Santo

 • Uspoleret vulkanø midt i Atlanterhavet

  Porto Santo i Portugal ligger i et lille skønt hjørne af Europa. Den portugisiske ø er blot 43 kilometer fra blomsterøen Madeira. Øen byder på uspoleret natur med golde bjerge, en 9 kilometerlang sandstrand og hovedbyen Vila Baleira med masser af seværdigheder, der bestemt er et besøg værd.  

  Læs mere her

Værd at vide

 • Porto Santo fra A-Å

  Vi har samlet en række informationer, som er gode for dig at vide, inden du rejser til Porto Santo i Portugal. Find blandt andet informationer om afstande fra lufthavnen, hvor du finder apotek i nærheden af dig, drikkevand, aktiviteter på øen, geografi og meget mere. 

  Læs mere her

Gæsterne siger

 • Hvorfor lige Porto Santo?

  Vil du gerne rejse til Porto Santo i foråret eller efteråret? Så har vi samlet et udpluk af gæstevurderinger fra tidligere gæster, som har besøgt den portugisiske ø.

  Læs gæsternes vurdering

Katalog

 • Få inspiration til ferien

  Lige her kan du bladre igennem vores nyeste katalog. Få inspiration til dit næste ferieeventyr, og læs om alle vores spændende rejsemål. 

   

  Bestil kataloget til din postkasse