Leder du efter billige flybilletter eller flyrejser? Så er du kommet til det rette sted. På denne side kan du finde alle vores flybilletter. At finde billige flybilletter kan være en tidskrævende opgave, men det behøver det ikke at være. Uanset om du drømmer om at udforske Middelhavsøen Malta, opleve den portugisiske perle Porto Santo, nyde Grækenlands ferieparadis nr. 1 - Kreta, eller opdage "Det græske Caribien" i Sivota, kan du være heldig at finde de perfekte flybilletter hos os til populære turistmål i Europa.

Hos FolkeFerie.dk har vi samlet et bredt udvalg af billige flybilletter t/r til vores fire solrige destinationer, hvor du kan spare mange penge på flyrejsen. Søg efter ledige afgange og rejsedatoer og find det fly og afrejsetidspunkt som passer dig bedst og til de laveste priser. Her kan du nemt og hurtigt vælge den destination, der passer bedst til dine ønsker og dit budget.

Billige flybilletter med fly inkl. bagage

Vi har samlet de billigste flybilletter, hvor kun flyrejsen indgår. Vores flybilletter er med direkte fly og med afrejse fra København eller Billund, så du kommer nemt til din destination uden mellemlanding.

Husk, når du rejser med os, har du altid 23 kg bagage + 8 kg håndbagage inkluderet i prisen. Det gælder selvfølgelig også, hvis du køber en af vores billige flyrejser.

Gå direkte til udvalget af flybilletter ➙

Find billige flybilletter direkte til sydens sol

Hvilken solrig destination mangler du en flybillet til? Rejser behøver ikke at være dyre for at være mindeværdige. Her på siden har vi samlet en masse billige flybilletter t/r til vores fire solrige destinationer. Flyv til Malta i Middelhavet, ø-perlen Porto Santo i Portugal, det græske ferieparadis nr. 1, Kreta eller "Det græske Caribien", i Sivota.

Find flybilletter med Atlantic Airways

Når du rejser med FolkeFerie.dk flyver du med Atlantic Airways, der hver dag fokuserer på høj sikkerhed, præcision og den gode kundeoplevelse. Med flyselskabet Atlantic Airways kan du blandt andet glæde dig til høj flykomfort, mere benplads og underholdning ombord med AirFi. Din flyrejse bliver ikke bare sikker, men også behagelig og du kan nyde turen til fulde.

Flybilletter t/r

Her kan du booke fly til billigere priser

Hos FolkeFerie.dk kan du være heldig at finde billige flyrejser til udlandet i sidste øjeblik, eller booke billige flybilletter til senere rejsedatoer. Find den ønskede afrejse og afrejselufthavn og sikre dig dine billige flybilletter allerede i dag. Hos os kan du nemt selv købe flybilletter, ellers hjælper vi dig gerne med at finde billige flybilletter samt med at booke.

Billige fly - rejs i sidste øjeblik

Hvis du vil gøre et ekstra godt rejsekup og har du mulighed for at rejse i sidste øjeblik, kan vi anbefale at du holder løbende øje med siden her for at finde billige flybilletter. Du kan afgrænse søgningen på din flyrejse og blot indtaste nogle få søgekriterier som f.eks. lufthavn, rejsens varighed, dato samt antallet personer. De tilgængelige flyrejser præsenteres på siden.

Du booker det valgte fly ved at klikke på "Bestil rejse", når bestillingen er gennemført vil du modtage dine flybilletter pr. mail så du nemt har dem ved hånden når du skal tjekke ind i lufthavnen.

Billigere flybilletter og flypriser

Hos os kan du være heldig at finde flybilletter og lave flypriser til et eller flere af vores fantastiske destinationer. Find den flyrejse som passer dig bedst, uanset hvis du skal på forretningsrejse eller rejser privat. Du kan sammenligne priser og datoer her på siden inden du booker. Flyv til Malta, Porto Santo, Kreta eller Sivota med FolkeFerie.dk og se frem til en tryg og behagelig flyrejse med flyselskabet Atlantic Airways. Vi anbefaler at du ikke venter alt for længe med at købe flybilletter da de billigste billetter hurtigt bliver udsolgt.

Alle vores priser justeres løbende op eller ned alt efter udbud og efterspørgsel. Vi forbeholder os retten at hæve priserne.

Flybilletterne bliver hurtigt udsolgt

Vores flyrejser er eftertragtede og pladserne forsvinder hurtigt. Find flyrejser og sikre dig din flybillet til f.eks. Malta, Porto Santo eller Grækenland allerede i dag. Den billigste flyrejse kan være med afrejse med meget kort varsel, jo mere fleksibel du er jo billigere billet kan du være heldig at finde. Generelt gælder det, at jo tidligere du bestiller dine flybilletter, desto større er chancen for at få dem til en god pris. Så sørg for at planlægge din rejse i god tid for at drage fordel af de bedste tilbud.

Billige billetter inkl. fly og hotel

Er du ikke kun interesseret i flybilletten, men ønsker du en billig rejse hvor hotellet også indgår? Vi har ofte attraktive afbudsrejser fra flere afrejselufthavne, hvor både fly og indkvartering indgår.

Find en billig afbudsrejse her og få dine billetter tilsendt pr. mail. Vælg den ønskede afrejselufthavn og søg blandt de forskellige afgange for at finde attraktive rejser med fly og indkvartering.

Pakkerejse eller kun fly?

Foretrækker du at købe en pakkerejse hvor hele rejsen med hotel og fly indgår, har vi en masse lækre rejsemål på programmet og med afrejse fra flere forskellige danske afrejselufthavne. Uanset hvilket rejsemål du vælger, har vi nøje udvalgte hoteller hvor der er tænkt over komfort, kvalitet og beliggenhed. Vi har samlet vores hoteller her. Kom og oplev Malta's historiske skatte, Porto Santo's uberørte skønhed, Kreta's mangfoldighed eller Sivota's græske charme - alt sammen til en overkommelig pris. Vores passion er at give vores kunder uforglemmelige oplevelser og minder for livet. Se vores rejsemål her.

Forsikringer

FolkeFerie.dk anbefaler, at man aldrig rejser uden en gyldig rejseforsikring. Når du bestiller en rejse hos os, kan du vælge at tilkøbe en rejseforsikring hos Gouda. Vi anbefaler også at man undersøger hvorvidt der skal tegnes en særskilt afbestillingsforsikring, som dækker i tilfælde af afbestilling ifm. sygdom osv. Læs om forsikringer her.

Vores mest populære rejsemål

Flyv med Atlantic Airways til vores solsikre rejsemål

 • Malta - Middelhavets perle

  Middelhavsøen Malta forener gyldne sandstrande og blå laguner med historiske seværdigheder og stemningsfyldte byer - en unik kombination, du bare må opleve. Øen er et perfekt feriested med sit dejlige klima, naturskønne omgivelser og en hjertevarm befolkning.

  Læs mere om Malta

 • Sivota - Det Græske Caribien

  Den naturskønne by Sivota ligger på Grækenlands vestkyst lige ud til Det Ioniske Hav og kun 10 km fra sydspidsen af ferieøen Korfu. Den lille kystby er et af de smukkeste områder i Grækenland og bliver populært kaldt for ”Det Græske Caribien”.

  Læs mere om Sivota

 • Foto: © Francisco Correia

  Porto Santo - Ø-paradiset

  Rejs til Porto Santo - den smukke, portugisiske ø tæt på Madeira.

  Rejser til Porto Santo inkluderer mildt og tørt vejr og et væld af GRATIS aktiviteter. 

  Den portugisiske ø er perfekt for dig, som vil slappe af eller være aktiv i ferien.

  Læs mere om Porto Santo