Danmark er et dejligt land

Hold ferie i ét feriecenter i nogle af Danmarks dejligste områder. Her finder du feriecentre fra toppen af Danmark i Skagen til solskinøen Bornholm. 

Få et pusterum fra den ellers travle hverdag og nyd at have tid til hinanden og familien. I Danmark er der masser af oplevelser og aktiviteter for hele familien, så du kommer i hvert fald ikke til at kede dig. Her finder du sjove attraktioner, masser af kultur, de dejligste badestrande, klitter, et brusende hav og meget mere end det. Danmark er dejlig - også at holde ferie i. 

Et ophold på ét feriecenter skaber de perfekte rammer for ferien og er skønne både forår, sommer, efterår og vinter. 

Hold ferie i dejlige danske feriecentre

Feriehusene byder alle på masser af muligheder, indendørs såvel som udendørs. Her kan du f.eks. finde subtropiske badeland, spa, minigolf, restauranter, spa og meget, meget mere. Også er feriecentrene placeret i de smukkeste områder i det danske land, der bare venter på at blive udforsket. 

Der er masser af muligheder for at tage hele familien med på ferie i Danmark. Mange af feriehusene har plads helt op til 8 personer, eller I kan vælge at bo i flere feriehuse på samme feriecenter. De hyggelige feriehuse er komfortabelt indrettet, så der er god plads til at hele familien kan samles om bordet, foran brændeovnen eller på den skønne terrasse.

Vi tilbyder ikke længere ophold på feriecentre

Dog kan vi tilbyde et væld af sommerhuse i hele Danmark

FolkeFerie.dk samarbejder med sologstrand.dk

 

Områder i Danmark

Spændende feriecentre over hele landet. Læs om de forskellige områder herunder og find det feriecenter der passer til din ferie.

4 favoritter

Ferie i sommerhus ➙

Er du til sommerhuse med spa, luksus eller plads til hele familien? Se det store udvalg her

Sæsoner

Danmark er dejligt året rundt og byder på masser af oplevelser både efterår, vinter, forår og sommer. Find den årstid der passer bedst til jeres feriebehov her.

Vores kunder gør en forskel

Takket være vores kunder fik flere end 280 familier en tiltrængt ferie i 2019. Læs mere om FolkeFerieFonden - klik her