Miniferie under danske himmelstrøg

Riv et par dage ud af kalenderen, tag din partner eller familie under armen, og snup en miniferie eller weekendophold i dejlige Danmark. En miniferie er den oplagte mulighed for en velfortjent pause fra hverdagen og få fornyet energi. Du kan pakke mange oplevelser og afslapning ind i en ferie på et par dage. 

Der findes en bred vifte af muligheder for at finde den miniferie der passer til netop jeres feriebehov. Vælg selv om ferien skal gå til Nordjylland, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Sjælland, Fyn eller Bornholm. Du kan finde både romantiske weekendophold eller miniferier med oplevelser for hele familien. Tag en forlænget weekend nær LEGOLAND, hold ferie med badegaranti i et subtropisk badeland eller forkæl jer selv med spa i skønne omgivelser. Uanset hvilket ophold du ønsker eller hvilken del af Danmark du vil udforske, så hjælper vi dig på vej til en skøn miniferie med masser af muligheder. 

Du kan vælge at bo i ét af vores mange dejlige feriecentre som er proppet med lækre faciliteter for hele familien. Eller du kan leje et hyggeligt sommerhus i nogle af Danmarks skønneste områder.  

Miniferie i skønne omgivelser

Et ophold på et af vores feriecentre skaber de perfekte rammer for en miniferie og er et hit året rundt. Fælles for alle feriecentrene er at de byder på et væld af faciliteter for både store og små, med bl.a. swimmingpools, legeplads, subtropisk badeland, sportsaktiviteter og meget mere. Men der er også masser af plads til fordybelse og forkælelse efter behov. 

Vores feriecentre er placeret i nogle af Danmarks dejligste områder med skøn natur lige uden for døren. Også ligger de tæt på mange spændende oplevelser og seværdigheder. Vi garanterer at I ikke vil komme til at kede jer på jeres miniferie. 

Miniferie i dejlige Danmark

Mulighederne er mange når du skal holde miniferie i Danmark. Er du til ren afslapning eller vil du have dage spækket med oplevelser? Vi har samlet noget for enhver smag.

Læs mere om ferie i Danmark her ➙

Vores kunder gør en forskel

Takket være vores kunder fik flere end 280 familier en tiltrængt ferie i 2019. Læs mere om FolkeFerieFonden - klik her