Find lige det hus der passer jer

Uanset om I holder ferie i Danmark som flere ugers sommerferie, weekendophold eller juleferie, så kan kan vi varmt anbefale jer at leje et sommerhus. Med jeres eget sommerhus får I en hyggelig, privat base for ferien med masser af plads.

Alt efter hvilken type hus I vælger, kan I holde ferie med havudsigt, pool, spa og alle de sædvanlige hotelfaciliteter - helt for jer selv. Gå efter luksus sommerhuse for eksklusive faciliteter og aktiviteter, eller sommerhuse med spa så I kan slappe af og holde varmen, selv om vinteren. 

Vil I samle hele familien er sommerhusudlejning også en fantastisk løsning. I vores store sommerhuse kan I få plads til helt op mod 24 personer, og aktiviteter for alle aldre.  

Ferielandet Danmark

Rundt omkring i landets smukkeste områder og afkroge ligger der sommerhuse til leje i alle størrelser og typer. Lej et sommerhus i nærheden for at skifte de sædvanlige rammer ud for en stund, eller udnyt muligheden for at besøge områder af Danmark som I aldrig har udforsket.

Oplev troldeskoven i Tisvildeleje, grenen på Skagen, eller Vesterhavets vindblæste klitter. Danmark har meget at byde sine ferierende gæster i natur og seværdigheder - hele året rundt.  

Bestil dit ophold

FolkeFerie.dk samarbejder med sologstrand.dk

 

Sommerhustyper

Er du til forkælelse og romantik i spa, eller til weekend med den udvidede familie? Uanset hvor mange, hvor og hvad I er til, så har vi det perfekte sommerhus til jer.

Sommerhuse i hele Danmark

Fra det nordligste punkt i Skagen til solskinsøen Bornholm - der er frit valg blandt Danmarks mange smukke områder når I skal vælge sommerhus.

Vores kunder gør en forskel

Takket være vores kunder fik flere end 280 familier en tiltrængt ferie i 2019. Læs mere om FolkeFerieFonden - klik her