Afslapning og forkælelse på ferien

Ferietid er tid til forkælelse. Book et sommerhus med spa og opgrader afslapningen til det luksuriøse. I det varme boblende vand kobler du helt af, og mærker virkelig at det er ferie for både krop og sjæl.

Holder du ferie i et sommerhus med spabad er det som et wellness ophold med helt private faciliteter. Du er garanteret en uforstyrret plads i spabadet, lige når du føler for det.

Ferie i dejlige Danmark 

I et sommerhus med spa kommer du ikke til at savne varme og velvære, uanset om du holder ferie midt om vinteren. Der er derfor rig mulighed for at udnytte de kolde vintermåneder til en pause fra hverdagen hvor du kan komme ned i gear, finde roen og få varmen. 

Udover spabad, byder sommerhusene også på beliggenhed i nogle af Danmarks smukkeste områder, med dejlige værelser og veludstyrede køkkener.

Tag din partner, en ven eller hele familien med i sommerhus med spa. Hvad end du vil til solskinsøen Bornholm, eller Vesterhavets klitter så har vi et hus til dig. Se det store udvalg herunder.

Ferie i sommerhus med spa

Find sommerhus med spa i lige det område der passer dig.

Priserne er for sommerhuse med plads til min. 4 personer.

 • {{house.HouseInfo.AreaName}}, {{house.HouseInfo.Area}}

  {{house.HouseInfo.AreaName}}

  {{house.HouseInfo.Size}}m2, {{house.HouseInfo.BedRooms}} værelser, max {{house.HouseInfo.MaxPersons}} personer, sommerhus nr.: {{house.HouseId}}

  {{house.HouseInfo.AreaName}}, {{house.HouseInfo.Area}}

  • {{distance.Value.replace('m','')}}
   km
   m
  • Rygning tilladt

  Spar {{house.Saved |currency:"":0}},-  

  {{searchCriteria.feriecenter == 'true' ? 'Fra' : ''}} {{(searchCriteria.feriecenter == 'true' ? house.Price + 150 : house.Price) | currency:"":0}},-

  Book nu Vis boliger
  Om området Grundplan Om feriecenteret

  {{fc.HouseInfo.HotelRoomDescription}}

  Spar {{fc.Saved |currency:"":0}},-  

  {{fc.Price + 150 |currency:"":0}},-

  Book nu

Ingen resultater fundet.

Andre sommerhustyper

Ferie i feriecenter ➙

Hold ferie på et af vores lækre feriecentre over hele Danmark