FolkeFerie.dk har skiftet til det erfarne, færøske flyselskab Atlantic Airways, som har én af Europas nyeste fly- og helikopterflåder.  

Atlantic Airways er et internationalt selskab, der fokuserer på sikkerhed, præcision og den gode kundeoplevelse. Omkring 182 mennesker arbejder i det nationale færøske flyselskab, som har base i Sørvág på øen Vágar. 

Flyene betjener ruteforbindelser fra Færøerne til forskellige byer i Danmark, til nabolandene England, Island og Norge, og nu også til FolkeFerie.dk's sydligere destinationer. 

 

Flyafgange

Flyver du fra Billund til Malta kan du nyde turen i en Airbus 319. Gæster fra København får fornøjelsen af en Airbus 320, når ferien går til Porto Santo, Sivota, Ithaka og Malta. 
Bemærk: Der kan være enkelte afgange, hvor Atlantic Airways indsætter andre fly end ovenstående. 

 


Glæd dig til endnu mere flykomfort

Med Atlantic Airways kan du se frem til endnu mere flykomfort. Forbedringerne betyder bl.a., at du får mere benplads, underholdning ombord med AirFi, du må medbringe 23 kg + 5 kg håndbagage og så får du mulighed for sædevalg til en god pris.


Vores mest populære rejsemål

Flyv med Atlantic Airways til vores solsikre rejsemål

 • Malta - Middelhavets perle

  Middelhavsøen Malta forener gyldne sandstrande og blå laguner med historiske seværdigheder og stemningsfyldte byer - en unik kombination, du bare må opleve. Øen er et perfekt feriested med sit dejlige klima, naturskønne omgivelser og en hjertevarm befolkning.

  Læs mere om Malta

 • Sivota - Det Græske Caribien

  Den naturskønne by Sivota ligger på Grækenlands vestkyst lige ud til Det Ioniske Hav og kun 10 km fra sydspidsen af ferieøen Korfu. Den lille kystby er et af de smukkeste områder i Grækenland og bliver populært kaldt for ”Det Græske Caribien”.

  Læs mere om Sivota

 • Ithaka - Odysseus' ø

  Ithaka ligger vest for det græske fastland og er den næstmindste af De Ioniske Øer. På trods af sin størrelse er Ithaka rig på historie og tidligere hjemsted for den eventyrlystne sagnhelt Odysseus. I dag kan den frodige, uspolerede ø også opleves med FolkeFerie.dk.

  Læs mere om Ithaka

 • Porto Santo

  Rejs til Porto Santo - den smukke, portugisiske ø tæt på Madeira.

  Rejser til Porto Santo inkluderer mildt og tørt vejr og et væld af GRATIS aktiviteter. 

  Den portugisiske ø er perfekt for dig, som vil slappe af eller være aktiv i ferien.

  Læs mere om Porto Santo

Vores kunder gør en forskel

Takket være vores kunder fik flere end 280 familier en tiltrængt ferie i 2017. Læs mere om FolkeFerieFonden - klik her