I 2017 skiftede FolkeFerie.dk til det erfarne, færøske flyselskab Atlantic Airways, der har eksisteret siden 1988. Atlantic Airways har en af Europas nyeste fly- og helikopterflåder.

Den 3. oktober 2018 kunne Atlantic Airways desuden tilskrive sig titlen som det bedste charterflyselskab. Den fornemme pris blev uddelt ved Danish Travel Awards, hvor 2.000 forbrugere fra Epinions Danmarkspanel havde afgivet deres stemme.  

Høj sikkerhed, præcision og komfort

Atlantic Airways er et internationalt selskab, der hver dag fokuserer på høj sikkerhed, præcision og den gode kundeoplevelse. Med Atlantic Airways kan du blandt andet glæde dig til høj flykomfort, mere benplads og underholdning ombord med AirFi. På flyrejsen må du medbringe 23 kg bagage + 8 kg håndbagage, og du kan vælge flysæde til en god pris.

Atlantic Airways har ruteforbindelser fra Færøerne til forskellige byer i Danmark, til nabolandene England, Island og Norge og ikke mindst til FolkeFerie.dk’s sydligere destinationer: Malta, Sivota, Kreta og Porto Santo.

Flyver du til Malta fra Billund, kan du nyde turen i en Airbus 319. Gæster fra København får fornøjelsen af en Airbus 320, når ferien går til Porto Santo, Sivota, Kreta og Malta.

Bemærk: Der kan være enkelte afgange, hvor Atlantic Airways indsætter andre fly end ovenstående.
 


Vores mest populære rejsemål

Flyv med Atlantic Airways til vores solsikre rejsemål

 • Malta - Middelhavets perle

  Middelhavsøen Malta forener gyldne sandstrande og blå laguner med historiske seværdigheder og stemningsfyldte byer - en unik kombination, du bare må opleve. Øen er et perfekt feriested med sit dejlige klima, naturskønne omgivelser og en hjertevarm befolkning.

  Læs mere om Malta

 • Sivota - Det Græske Caribien

  Den naturskønne by Sivota ligger på Grækenlands vestkyst lige ud til Det Ioniske Hav og kun 10 km fra sydspidsen af ferieøen Korfu. Den lille kystby er et af de smukkeste områder i Grækenland og bliver populært kaldt for ”Det Græske Caribien”.

  Læs mere om Sivota

 • Foto: © Francisco Correia

  Porto Santo - Ø-paradiset

  Rejs til Porto Santo - den smukke, portugisiske ø tæt på Madeira.

  Rejser til Porto Santo inkluderer mildt og tørt vejr og et væld af GRATIS aktiviteter. 

  Den portugisiske ø er perfekt for dig, som vil slappe af eller være aktiv i ferien.

  Læs mere om Porto Santo

Vores kunder gør en forskel

Takket være vores kunder fik flere end 280 familier en tiltrængt ferie i 2019. Læs mere om FolkeFerieFonden - klik her