Bestil din charterrejse hos FolkeFerie.dk og opnå forbundsrabat gennem dit fagforbund. Uanset, hvor ferien går hen gør vi altid vores bedste for at opfylde gæsternes feriedrømme. Og det har vi gjort lige siden, vi startede i 1938.

Så meget sparer du

SPAR 300,- pr. person på charterrejser til Malta med afrejse fra København og Billund - og til Sivota, Ithaka, Porto Santo og Atlantic Holiday Centre på Tenerife med afrejse fra København. Forbundsrabatten kan ikke kombineres med andre rabatter end børnerabat og gælder kun listepriser (rejser der ikke er nedsat i forvejen) 

Oplys koden "forbund" ved bestilling online eller ring på 70 30 10 70. 

Malta-eksperten

Vi er specialister i middelhavsøen Malta, som er et skatkammer af oplevelser, kultur og historie. Noget af det, som særligt kendetegner FolkeFerie.dk på Malta, er vores fastboende, danske rejseledere og ikke mindst Mellieha Holiday Centre, som i flere årtier har dannet rammerne om danskernes ferie.

Nøje udvalgte rejsemål

I 2016 slog vi dørene op for tre helt nye fantastiske rejsemål: Sivota og Ithaka, to perler i det vestlige Grækenland - og den portugisiske ø Porto Santo i Atlanterhavet. Vil du have badeferie i særklasse, så er Sivota, Grækenlands svar på Caribien, uden tvivl sommerens hit. Ø-paradiset Ithaka er vaskeægte ferieidyl, naturoplevelser og levende historie. Forår og efterår inviterer Porto Santo til golf, wellness og natur i topklasse.

Fra maj 2018 kan du atter rejse med FolkeFerie.dk til den populære solskinsø Tenerife i Atlanterhavet. Under dit ophold bor du på det nyrenoverede lejlighedshotel Atlantic Holiday Centre, som ligger lige ved havet og tæt på stranden.

Se alle rejsemål her:

 

 • Dette er en image caption tekst

  Malta - Afrejse fra Billund og København

  Gyldne sandstrande, azurblåt hav, blå laguner, enestående natur, levende byer og fantastisk middelhavsklima. Der er mange gode argumenter for at rejse til Malta. Og så ligger den smukke Middelhavs-ø Malta kun 3 timer i fly fra Danmark. Vælg vores mest populære hotel Mellieha Holiday Centre og hold ferie i et 70 m2 feriehus med privat gårdhave og tagterrasse.

  Læs mere om Mellieha Holiday Centre
 • Dette er en image caption tekst

  Tenerife - Afrejse fra København

  På Tenerife er der et hav af oplevelser for hele familien, og vejret er skønt om sommeren med en gns. temperatur på 27 grader. Bo på vores populære hotel Atlantic Holiday Centre, som ligger blot 50 m fra stranden. Hotellet har i 2017 undergået en storstilet renovering, og slår atter dørene op for store, lækre lejligheder og et væld af spritnye hotelfaciliteter.

  Læs mere om Atlantic Holiday Centre
 • Dette er en image caption tekst

  Ithaka - Afrejse fra København

  Den eventyrlige ø Ithaka ligger vest for det græske fastland og er den næstmindste af De Ioniske Øer. Den lille ø-perle er verdensberømt som Odysseus' ø, og byder på uspolerede strande med krystalklart hav, idylliske landsbyer med smalle, stemningsfyldte gader og smukke, farverige huse - et ægte græsk ferieparadis.

  Rejser til Ithaka
 • Dette er en image caption tekst

  Sivota - Afrejse fra København

  Sivota er kendt som ”Det Græske Caribien”. Her kan du stikke fødderne ned i sandstranden og dykke ned i krystalblåt hav, som glimter i solens stråler. Kystbyen Sivota ligger i den vestlige del af det græske fastland og er et af de smukkeste steder i Grækenland. Uanset om du rejser som par eller familie er Sivota i Grækenland et dejligt sted at holde ferie. 

  Rejser til Sivota
 • Dette er en image caption tekst

  Porto Santo - Afrejse fra København

  Nær Madeira ligger den uspolerede ø-perle Porto Santo. Den portugisiske vulkanø har et spektakulært bjerglandskab og en 9 kilometer lang sandstrand, som står i smuk kontrast til det azurblå Atlanterhav. Porto Santo byder på et væld af oplevelser. Her kan du bl.a. få wellness, golf og natur i absolut særklasse og ikke mindst et mildt og tørt klima. 

  Rejser til Porto Santo