SPAR minimum 300 kr. person som medlem af Dansk Jernbaneforbund

Hos FolkeFerie.dk gør vi vores bedste for at opfylde danskernes feriedrømme, og som medlem af Dansk Jernbaneforbund er der også altid gode rabatter at få på rejsen. Du får minimum 300 kr. i rabat pr. person på vores mest populære destinationer. Eksisterer der allerede en højere rabat på rejsen, er det den rabat, du vil få i stedet. Læs mere her

Rejs med Danmarks førende Malta-ekspert

De rette rammer for ferien er vigtige, derfor byggede vi i 1979 vores egen ferieby på Malta, Mellieha Holiday Centre. I et af Maltas smukkeste områder har feriebyen i mere end 40 år været omdrejningspunkt for danskernes ferie på Malta. Med store feriehuse, sandstrand, lækre faciliteter og altid nye forbedringer på vej er der masser at se frem til. 

NYHED: Oplev Grækenlands ferieparadis nr. 1

Rejs til Kreta - Grækenlands ferieparadis nr. 1. Vi har nøje udvalgt lækre hoteller ved Chaniakysten, hvor du kan nyde en solrig ferie i lækre omgivelser nær by og badeliv. Vi flyver direkte fra København, og vores danske rejseledere står klar til at byde dig velkommen.

Uspolerede ferieperler med nøje udvalgte hoteller

Rejs eksklusivt med os fra København til den portugisiske ø-perle Porto Santo med natur, golf og wellness i absolut særklasse. Er det eksotiske strande, blå laguner og krystalblåt hav, som lokker, er kystbyen Sivota, Grækenlands svar på Caribien, uden tvivl sommerens hit. 

Sådan opnår du rabatten

Oplys koden "forbund" ved bestilling online eller ring på tlf. 70 30 10 70

SPAR altid minimum 300,- pr. person

Som medlem af Dansk Jernbaneforbund får du altid minimum 300 kr. i rabat pr. person på FolkeFerie.dks mest populære rejsemål. Du skal blot oplyse rabatkoden "forbund" ved bestilling. Eksisterer der allerede en højere rabat på rejsen, er det den rabat, du vil få i stedet.

Mellieha Holiday Centre ★★★★

Mellieha Holiday Centre på Malta er vores mest populære hotel. Hvor ellers kan du bo i eget 70 m2 feriehus i syden med privat gårdhave og tagterrasse, fuldt udstyret køkken og adgang til et hav af fællesfaciliteter?

Vores mest populære hotel

Læs meget mere her ➙

Støt et godt formål

Rabat med Dansk Jernbaneforbund

Som medlem af Dansk Jernbaneforbund sparer du altid minimum 300 kr. pr. person på 7- og 14-dages charterrejser til FolkeFerie.dks mest populære destinationer. Forbundsrabatten omfatter middelhavsøen Malta med afrejse fra København og Billund - og til Sivota, Porto Santo og Kreta med afrejse fra København. Forbundsrabatten kan ikke kombineres med andre rabatter end børnerabat og gælder kun listepriser dvs. rejser der ikke er nedsat i forvejen.  

Oplys koden "forbund" ved bestilling online eller ring på tlf. 70 30 10 70