”Jeg har verdens bedste job” - sådan siger en begejstret Susanne Attard Montalto. Hun er FolkeFerie.dks erfarne danske rejseleder og bor fast på Middelhavsøen Malta. I årtier har hun taget gæster med på spændende udflugter og åbnet døre til steder, hvor turister normalt ikke har adgang.

På vores vandreferier og rundrejser i Syden har du fornøjelsen af Susanne, som med sin store viden og smittende humør, altid vækker begejstring blandt vores gæster. Efter hver rejse modtager vores gæster et spørgeskema, hvor blandt andet rejselederen bliver vurderet. Meldingen er klar fra vores gæster, Susanne får 5 ud af 5 stjerner.

Gæsterne siger...

”Susanne ER bare SÅ positiv, og altid meget arrangeret. Har en kolossal viden. Hun er en kæmpe gevinst for FolkeFerie” - Birgit, Vandreferie på Malta. ”Susanne er fantastisk. Meget vidende og et dejligt og åbent menneske” - Per, Vandreferie på Malta. ”Susanne var som instruktør og rejseleder særdeles god, utrolig vidende, sød og utrolig venlig. Turen var over al forventning - på grund af Susanne”
- Heddi, Det Bedste af Malta & Gozo

Rejsetilbud

Rejserne inkluderer blandt andet flyrejse t/r, indkvartering på skønne hoteller, spændende udflugter, adskillige måltider og ikke mindst Susanne, som din rejseleder.