Vil du gerne undgå at stå i kø til check-in og slæbe på din bagage til og fra lufthavnen? 

I samarbejde med VALIZO tilbyder FolkeFerie.dk dig en endnu nemmere start på ferien, hvor du kan få din bagage checket ind og afhentet på din hjemmeadresse og gå direkte til sikkerhedskontrollen, når du ankommer til lufthavnen.

Særtilbud: Gratis mundbind og håndsprit til rejsen
Når du bestiller en rejse med afrejse i 2021 med FolkeFerie.dk, får du ét gratis mundbind pr. rejsende. Mundbind udleveres, når VALIZO henter bagagen. Derudover får du en gratis håndsprit (70 ml.) pr. booking. Der er mulighed for at tilkøbe ekstra mundbind i forbindelse med bestilling hos VALIZO.

Tilbuddet følger automatisk med, når du bestiller afhentning af bagage til en rejse med FolkeFerie.dk Tilbuddet gælder rejser med afrejse i 2021 - og så længe, at det er et krav fra Københavns Lufthavn om at bære mundbind.

Når du rejser med FolkeFerie.dk til Malta, Sivota, Ithaka eller Porto Santo til/fra København med Atlantic Airways har du nu mulighed for at benytte dig af VALIZO's service.

Hvem er VALIZO?
VALIZO
er et dansk firma, som blev stiftet med det formål at gøre hele rejsen til en fornøjelse – helt hjemmefra. VALIZO er sikkerhedsgodkendt af både de danske myndigheder og de individuelle flyselskaber, de samarbejder med. Derfor kan de tilbyde en check-in hjemmefra med samme sikkerhedsniveau, som du ellers kender det og med høj kvalitet.

Sådan virker det

Bagageafhentning

Ved flyafgange inden kl. 15.00 afhentes bagagen dagen inden efter nærmere aftale i tidsrummet 15.00 til 21.00 på hverdage. I weekender og på helligdage henter vi bagagen mellem kl. 7-21. Ved flyafgange efter kl. 15.00 afhentes bagagen mellem 07.00 og 12.00 samme dag.
Et mere præcist tidspunkt angives 2 dage for afrejse.

Gå direkte til sikkerhedskontrollen
VALIZO sørger for check-in af din bagage på hjemmeadressen, hvor der udleveres bagagekvittering og boardingkort. Når du ankommer til lufthavnen går du direkte til sikkerhedskontrollen, og undgår køerne ved check-in og aflevering af bagage.

Hjemrejse 
VALIZO kan også hente din bagage i lufthavnen, når du er ankommet til Københavns Lufthavn. En medarbejder fra VALIZO møder dig i Terminal 3, når du er kommet ud fra tolden. Bagagen bliver leveret næste dag mellem kl. 07 og kl. 20. Hvis du lander før kl. 12, kan bagagen leveres samme dag.

 

Priser og bestilling

 • Hvad koster det?

  ✔ Bagageafhentning og check-in: Fra 395,- for hele familien 

  ✔ Få fragtet din bagage hjem efter ferien: Fra 395,- for hele familien

  Bemærk: Returservice kan bestilles til fly, der lander inden kl. 20.00
  Særlig aftale kan forekomme mod ekstra betaling (+500,- kr.)

  Prisen er for hele husstanden op til 6 personer og 6 stk. bagage pr. booking. Servicen tilbydes for opsamling på hele Sjælland og Lolland/Falster, og prisen afhænger af dit postnummer. 

  Indtast dit postnummer og tjek prisen
 • Sådan bestiller du

  Du bestiller din bagageopsamling direkte på VALIZOs hjemmeside. VALIZO er din kontakt i forhold til opsamlingstider, betaling, opsamlingsadresse m.m. gennem hele forløbet.

  Har du spørgsmål?
  Læs mere på www.valizo.dk eller kontakt VALIZO på telefon +45 53 700 797 eller på e-mail: kontakt@valizo.dk 

  Bestil her

VALIZO - en nemmere start på ferien

VALIZO sørger for, at din bagage bliver checket ind og afhentet på din hjemmeadresse, så du kan gå direkte til sikkerhedskontrollen, når du ankommer til lufthavnen. VALIZO er sikkerhedsgodkendt af de danske luftfartsmyndigheder (Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen) og af de luftfartsselskaber, som VALIZO samarbejder med. VALIZO’s service omfatter ikke transport og check-in af våben, ammunition og dyr.

Læs mere her