Vil du gerne undgå at stå i kø til check-in og slæbe på din bagage til og fra lufthavnen? 

I samarbejde med VALIZO tilbyder FolkeFerie.dk dig en endnu nemmere start på ferien, hvor du kan få din bagage checket ind og afhentet på din hjemmeadresse og gå direkte til sikkerhedskontrollen, når du ankommer til lufthavnen.

Hvem er VALIZO?

Valizo er et dansk firma, som blev stiftet med det formål at gøre hele rejsen til en fornøjelse – helt hjemmefra. VALIZO er sikkerhedsgodkendt af både de danske myndigheder og de individuelle flyselskaber, de samarbejder med. Derfor kan de tilbyde en check-in hjemmefra med samme sikkerhedsniveau, som du kender det og altid med høj kvalitet.

Sådan virker det

Bagageafhentning

Ved flyafgange indtil kl. 13.00 afhentes bagagen dagen inden afrejsen efter nærmere aftale i tidsrummet 13.00 til 21.00 på hverdage. I weekender og på helligdage henter de bagagen mellem kl. 07.00-21.00. Ved flyafgange efter kl. 13.00 afhentes bagagen mellem 07.00 og 12.00 samme dag som afrejsen. Der informeres om et 2-timers tidsinterval for opsamling, 2 dage før afrejse. Samt der sendes en SMS ca. 20 min før præcis ankomst.

Gå direkte til sikkerhedskontrollen

VALIZO sørger for check-in af din bagage på hjemmeadressen, hvor du får udleveret bagagekvittering og boardingkort. Når du ankommer til lufthavnen, går du bare direkte til sikkerhedskontrollen, og undgår køerne ved check-in og aflevering af bagage.

Hjemrejse

VALIZO kan også hente din bagage i lufthavnen, når du er ankommet til Københavns Lufthavn. En medarbejder fra VALIZO møder dig i Terminal 3, når du er kommet ud fra tolden. Har de bagagen efter kl. 13.00 vil bagagen typisk blive kørt ud dagen efter.

Priser og bestilling

 • Hvad koster det?

  ✔ Bagageafhentning og check-in: Fra 395,- for hele familien 

  ✔ Få fragtet din bagage hjem efter ferien: Fra 395,- for hele familien

  Bemærk: Returservice kan bestilles til fly, der lander inden kl. 20.00.
  Lander flyet mellem kl. 20.00 og 06.30 er der tillæg på 500,- kr.

  Prisen er for 4 personer og 4 stk. bagage pr. booking. Servicen tilbydes for opsamling på hele Sjælland og Lolland/Falster, og prisen afhænger af dit postnummer. 

  Indtast dit postnummer og tjek prisen
 • Sådan bestiller du

  Du bestiller din bagageopsamling direkte på VALIZOs hjemmeside. VALIZO er din kontakt i forhold til opsamlingstider, betaling, opsamlingsadresse m.m. gennem hele forløbet.

  Har du spørgsmål?
  Læs mere på www.valizo.dk eller kontakt VALIZO på telefon +45 53 700 797 eller på e-mail: kontakt@valizo.dk 

  Bestil her

VALIZO - en nemmere start på ferien

VALIZO sørger for, at din bagage bliver checket ind og afhentet på din hjemmeadresse, så du kan gå direkte til sikkerhedskontrollen, når du ankommer til lufthavnen. VALIZO er sikkerhedsgodkendt af de danske luftfartsmyndigheder (Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen) og af de luftfartsselskaber, som VALIZO samarbejder med. VALIZO’s service omfatter ikke transport og check-in af våben, ammunition og dyr.

Læs mere her