Det er både hurtigt og sikkert at købe en rejse eller ferieophold via vores hjemmeside. FolkeFerie.dk samarbejder med Dansk Internet Betalings System (DIBS) som er godkendt af PBS.

Bemærk:

Du skal bo i Danmark for at kunne bestille online

Vi sender billetten

Du kan vælge at få billetten via email ganske gratis. Ønsker du at få billetten tilsendt med post påføres et ekspeditionsgebyr på kr. 100,00.

Sådan gør du

Når du bestiller en rejse eller et ophold som skal betales online, eller hvis du vælger at betale online, kommer du videre til DIBS' betalingsmodul. Her skal du:

1. Indtaste dit kortnummer (bemærk at det er det nummer der står på forsiden af kortet - ikke dit kontonummer)
2. Indtaste udløbsdatoen - f.eks. 03/12
3. Indtaste kontrolcifre (3 sidste tal bag på kortet)
Klik på - Udfør betaling

Læs mere i hjælp til online bestilling,  hvor vi gennemgår en bestilling trin for trin.

Følgende kreditkort kan benyttes til betaling online:

Dankort Visa/Dankort Visa Forbrugsforeningen*
Mastercard American Express LO Plus Guldkort*  * Kan benyttes til betaling af charterrejser til Malta med afrejse fra Billund og København, og til Ithaka, Sivota, Porto Santo og Atlantic Holiday Centre på Tenerife med afrejse fra København. Derudover kan der betales for ferieophold i Helsingør Ferieby.   


Ved betaling opkræver vi et gebyr på 0 - 3,75% af rejsens totale pris, inkl. evt. forsikringer og andre gebyrer, som svarer til det beløb, vi bliver opkrævet hos kortselskaberne.

Gebyroversigt:

Dankort og Visa/Dankort     0%
FBF     0%
LO Plus Guldkort     0%
Visa (kun udenlandske Visa) 3,75%
Eurocard/Mastercard m.fl. (danske) 1,50%
Eurocard/Mastercard m.fl. (udenlandske) 3,75%

Ovenstående gebyrsatser er opdateret 24/10 2014, og satserne opdateres løbende. Ændringer kan forekomme. Gebyrerne opkræves ikke af FolkeFerie.dk, men af kreditkortudbyder.

Betaling på FolkeFerie.dks kontor

Ønsker du at betale på FolkeFerie.dks kontor (fysisk handel), kan betaling foretages med et af følgende kreditkort samt check og kontanter:

Dankort og Visa/Dankort
Mastercard/Eurocard
JCB 

American Express
Maestro
Visa ElectronVi opkræver intet gebyr ved betaling med Dankort og dansk udstedte kreditkort

Ved betaling med udenlandsk udstedte kreditkort opkræver vi et gebyr på 3,75% af rejsens totale pris, inkl. evt. forsikringer og andre gebyrer, som svarer til det beløb, vi bliver opkrævet hos kortselskaberne.

Dankort og Visa/Dankort      0%
Visa (kun udenlandske Visa) 3,75%
Eurocard/Mastercard m.fl. (danske)      0%
Eurocard/Mastercard m.fl. (udenlandske) 3,75%

 

Ved manglende indbetaling kan FolkeFerie.dk annullere bestillingen uden tilbagebetaling af evt. tidligere indbetalte beløb og uden at advisere herom.

Betaling godkendes eller afvises

Når din betaling godkendes kommer du tilbage til vores online bestilling ved at klikke på videre eller ved at vente i ca. 4 sekunder. Hvis din betaling afvises stilles du tilbage til vores online bestilling og kan forsøge igen. Hvis din rejse eller ophold kun giver mulighed for at blive betalt online og din betaling afvises beder vi dig ringe til os på telefon 70 30 10 90. Hvis du kan vælge om du vil betale online eller via girokort er din bestilling fortsat gældende, selvom betalingen afvises. Vi fremsender et girokort når vi har registreret din bestilling.

Sikkerhed

Når du betaler en rejse eller en ferie via vores hjemmeside, er dine kortinformationer sikret. I henhold til persondataloven vil dine oplysninger aldrig blive videregivet, videresendt eller videresolgt til andre. Alle data overføres i krypteret form, således at informationen er helt "indkapslet", og bliver utilgængelig for udenforstående. Risikoen for at dine kortinformationer bliver 'stjålet' af uvedkommende er langt større i en butik eller på en restaurant end på Internettet. Hvis du har spørgsmål til sikkerheden af internetbetaling m.m. er du velkommen til at kontakte os på 70 30 10 90.

Gebyrer

Ved betaling opkræver vi et gebyr på 0 - 3,75% af rejsens totale pris, inkl. evt. forsikringer og andre gebyrer, som svarer til det beløb, vi bliver opkrævet hos kortselskaberne. Se gebyroversigten for yderligere informationer.

Vilkår:

- En online bestilling ikke er en reservation men en endelig bestilling.
- Priser angives i danske kroner DKK og vi tager forbehold for fejl, udsolgte ophold samt løbende prisjusteringer.
- Ændring af bestilling - Hvis du ønsker ændring til anden hustype, andet feriecenter eller anden periode, betragtes dette principielt som afbestilling og ny bestilling.
- Ved ubenyttede lejemål og ved fraflytning før lejemålets udløb, er indbetalte lejebeløb tabt.

Læs mere om hjælp til online bestilling 
Læs mere om Vilkår for internetbrug
Læs mere om Cookie samtykke
Læs mere om betaling per telefon eller på FolkeFeries kontor

Bemærk: Ifølge lov om forbrugeraftaler er der som udgangspunkt en fortrydelsesret på 14 dage ved internethandel. Dette gælder dog ikke aftaler om transport, indkvartering og forplejning - dvs bl.a. pakkerejser.