Bestil jeres charterrejse hos FolkeFerie.dk, det er enkelt og nemt. Vi tilbyder en bred palette af spændende rejsemål og hoteller. Så uanset hvilken rejse I drømmer om, er FolkeFerie.dk et godt sted at starte.

Malta-eksperten

Vi er specialister i middelhavsøen Malta, som er et skatkammer af oplevelser, kultur og historie. Noget af det, som særligt kendetegner FolkeFerie.dk på Malta, er vores fastboende, danske rejseledere og ikke mindst Mellieha Holiday Centre, som i flere årtier har dannet rammerne om danskernes ferie.

Nøje udvalgte rejsemål

I 2016 slog vi dørene op for tre helt nye fantastiske rejsemål: Sivota og Ithaka, to perler i det vestlige Grækenland - og den portugisiske ø Porto Santo i Atlanterhavet. Vil du have badeferie i særklasse, så er Sivota, Grækenlands svar på Caribien, uden tvivl sommerens hit. Ø-paradiset Ithaka er vaskeægte ferieidyl, naturoplevelser og levende historie. Forår og efterår inviterer Porto Santo til golf, wellness og natur i topklasse.

Fra maj 2018 kan du atter rejse med FolkeFerie.dk til den populære solskinsø Tenerife i Atlanterhavet. Under dit ophold bor du på det nyrenoverede lejlighedshotel Atlantic Holiday Centre, som ligger lige ved havet og tæt på stranden. 

 

 

Vores mest populære rejsemål

  • Tenerife i Atlanterhavet

    Tenerife er den ideelle feriedestination – bedre vejr og badevand finder du næppe. Solen skinner trofast året rundt over øens smukke strande, storslået naturområder og hyggelige byer.

    Læs mere