Ferie handler om at slappe af og tanke ny energi. At ligge på en strand under sydens sol til lyden af havets bølger kan være en af de mest afslappende ferieoplevelser overhovedet, og derfor er strandferier og ferier ved havet meget populære.

Naturskønne strande og krystalklart badevand i Grækenland

Vi har gjort det nemt for dig og samlet de allerbedste hoteller nær hav, kyst og strand. Vil du have en badeferie i absolut særklasse, så rejs til kystbyen Sivota - Grækenlands svar på Caribien eller oplev ferieøen Kreta, som har nogle af Grækenlands bedste sandstrande

Gyldne ø-perler, blå laguner og lækkert badevand

På Middelhavsøen Malta lokker vi med gyldne sandstrande, blå laguner, fortryllende klippebugter og noget af det reneste badevand i Europa.

Er du til mildt klima og storslået natur, så er den portugisiske vulkanø Porto Santo lige noget for dig. Langs den rå Atlanterhavskyst strækker sig en 9 kilometer lang prisvindende strand med silkeblødt sand.   

 

 

 

Porto Santo: I første parket til Atlanterhavet

Forår, sommer og efterår kan du nyde Atlanterhavet fra første parket! Porto Santo er Madeiras lille naboø og kendt for sin 9 kilometer lange, gyldne sandstrand. Det milde klima er perfekt til slentreture langs kysten - og hvis vejret tillader det, kan vi varmt anbefale en tur i bølgen blå.

Sivota - Det Græske Caribien

Kystbyen Sivota i det vestlige Grækenland er kendt for sine mange smukke strande og det krystalblå hav! Hvert år tiltrækker Sivota lystsejlere fra hele Europa på grund af de frodige ubeboede øer med eksotiske bugter og isolerede strande.

Din strandguide i Sivota

Læs om strandene her

Kreta: Grækenlands ferieparadis nr. 1

Med det varme vejr fra maj til november er Kretas mange strande en populær måde at tilbringe ferien på. Strandene på Kreta, der er nogle af Grækenlands bedste, ligger naturskønt i små, idylliske badevige med krystalklart og roligt vand.

Malta: Gyldne sandstrande og blå laguner

Solrige Malta er syv øer med mange kilometer kyster og klippeskrænter lige ned i det klareste vand i Middelhavet. Langs kysten finder du flere gode sandstrande bl.a. Mellieha Bay, Golden Bay, Paradise Bay og Armier Bay.