Ferie handler om at slappe af og tanke ny energi. At ligge på en strand under sydens sol til lyden af havets bølger kan være en af de mest afslappende ferieoplevelser overhovedet, og derfor er strandferier og ferier ved havet meget populære.

Ferie i første parket til Atlanterhavet

I første parket til Atlanterhavet og kun 50 meter fra stranden ligger det nyrenoverede Atlantic Holiday Centre. Hotellet er forbedret fra top til tå med alt, hvad et feriehjerte begærer: Store, lyse ferielejligheder, nyt og lækkert poolområde med havudsigt og udvidet børnepool, en af byens bedste restauranter, stilfuld tagterrasse med sækkestole og oasestemning, moderne fitnessrum, stort legerum, gratis Wi-Fi og meget mere. Eller bo i store, hyggelige lejligheder på op til 110 m² på nabohotellet Albatros Apartments, som er perfekt til den store familie eller parret, der gerne vil brede sig.

Naturskønne strande og krystalklart badevand i Grækenland

Vi har gjort det nemt for dig og samlet de allerbedste hoteller nær hav, kyst og strand. Vil du have en badeferie i absolut særklasse, så rejs til kystbyen Sivota - Grækenlands svar på Caribien. Vil du have ægte naturoplevelser, ferieidyl og små isolerede strande og bugter, så besøg Odysseus' eventyrlige ø Ithaka i det vestlige Grækenland.

Gyldne ø-perler, blå laguner og lækkert badevand

På Middelhavsøen Malta lokker vi med gyldne sandstrande, blå laguner, fortryllende klippebugter og noget af det reneste badevand i Europa. Er du til mildt klima og storslået natur, så er den portugisiske vulkanø Porto Santo lige noget for dig. Langs den rå Atlanterhavskyst strækker sig en 9 kilometer lang sandstrand – der efter sigende skulle have helbredende egenskaber.  

Porto Santo: I første parket til Atlanterhavet

Forår, sommer og efterår kan du nyde Atlanterhavet fra første parket! Porto Santo er Madeiras lille naboø og kendt for sin 9 kilometer lange, gyldne sandstrand. Det milde klima er perfekt til slentreture langs kysten - og hvis vejret tillader det, kan vi varmt anbefale en tur i bølgen blå.

Tenerife: Solsikker badeferie

Tenerife er den ideelle sommerdestination – bedre vejr og badevand finder du næppe. Solen skinner trofast med en gennemsnitstemperatur om sommeren på 27 grader.

Sivota - Det Græske Caribien

Kystbyen Sivota i det vestlige Grækenland er kendt for sine mange smukke strande og det krystalblå hav! Hvert år tiltrækker Sivota lystsejlere fra hele Europa på grund af de frodige ubeboede øer med eksotiske bugter og isolerede strande.

Din strandguide i Sivota

Læs om strandene her

Ithaka: Idylliske bugter og uspolerede strande

Besøg Odysseus' eventyrlige oase - langt væk fra stress og jag - men helt tæt på det autentiske Grækenland og den storslåede natur. Glæd dig til at stikke tæerne i det glasklare havvand og dase ved de uspolerede strande og idylliske bugter.

Din strandguide på Ithaka

Læs om strandene her

Malta: Gyldne sandstrande og blå laguner

Solrige Malta er syv øer med mange kilometer kyster og klippeskrænter lige ned i det klareste vand i Middelhavet. Langs kysten finder du flere gode sandstrande bl.a. Mellieha Bay, Golden Bay, Paradise Bay og Armier Bay.