Turkist havvand, kilometervis af smukke strande, hvide stenhuse med blå døre, høj sol og en spændende historie. Rejser til Grækenland er noget helt specielt for både små og store, aktive - og dig, som blot vil dase ved stranden. 

Sivota og Ithaka - Ægte græsk ferie i Grækenland

Oplev det bedste af den græske kultur og natur på FolkeFerie.dks topdestinationer; Sivota og Ithaka. Begge byder på fantastisk ferie i Grækenland. 
Den charmerende kystby Sivota ligger i det vestlige Grækenland omkranset af grønt kuperet landskab og strande med krystalklart badevand.
Øen Ithaka, som ligger i det vestlige Grækenland, er en uspoleret naturperle, der som den græske søhelt Odysseus' hjemsted har masser at tilbyde den kultur- og historieinteresserede.

Kulturel badeferie i Grækenland

Grækenland er et stort fastland med tilhørende øhav, hvor du finder et utal af små, græske perler med hver sin charme og historie. Landet ses som den vestlige civilisations vugge, hvor man kan opleve masser af historiske bygninger fra antikkens Grækenland.

Efter en lang dag på stranden i Grækenland eller besøg på de mange historiske monumenter, kan det varmt anbefales at smide benene op og nyde et godt måltid mad hos en af de mange lokale taverner. Glæd dig til en rejse til Grækenland med masser af oplevelser, hvide strande og en usædvanlig gæstfrihed.

Læn dig tilbage, nyd ferien og rejs trygt og sikkert med FolkeFerie.dk

Vi har styr på alle sikkerhedsprocedurer i din ferie. På denne side samler vi relevant information om alle dele af din rejse til Sivota og Ithaka i Grækenland - lige fra check-in i lufthavnen til du er hjemme i Danmark igen. Læs mere her

☀️ Ferie lige nu ☀️

Er du nysgerrig efter at vide, hvordan det er at holde ferie i Grækenland lige nu? Vores lokale fotograf og vores danske rejseledere i Sivota og på Ithaka, er ude med kameralinsen i hele september og frem til midten af oktober, så du kan følge med i dagligdagen på vores rejsemål.

📽 Se også vores video fra Sivota, uge 38 - KLIK HER ➙ 

 

Fotoalbum september 2020

Rejsemål

Grækenland har et væld af solrige feriedestinationer at byde på. Vores mest populære græske rejsemål er den charmerende kystby Sivota og Odysseus' eventyrlige ø, Ithaka.

360° video af Ithaka

Gå på opdagelse på den betagende ø fra fugleperspektiv

De bedste hoteller

Vi har udvalgt de bedste hoteller på vores Grækenland favoritter - kystbyen Sivota og Ithaka Odysseus' ø

360° video af Sivota

Udforsk Sivotas mange, smukke og turkisblå bugter i fugleperspektiv her

Sæsoner

Planlæg din ferie efter sæsonerne. Vil du have den blomstrende natur og de høje temperaturer i foråret og sommeren, eller det milde vejr og de rolige gader i efteråret?