Turkist havvand, kilometervis af vidunderlige strande, hvide stenhuse med blå døre og ikke mindst høj sol og en spændende historie - kan man forlange mere? Rejser til Grækenland er noget helt specielt for både store og små, de aktive, kulturelt interesserede og for dig, som blot ønsker at dase ved stranden.

Grækenland har et væld af solrige feriedestinationer at byde på. Vores mest populære græske rejsemål er ferieparadiset Kreta og den charmerende kystby Sivota.

Kreta: Oplev Grækenlands største ø

Med FolkeFerie.dk kan du opleve Grækenlands ferieparadis nr. 1. Vi har nøje udvalgt de bedste hoteller ved Chaniakysten, hvor du i ro og mag kan nyde en solrig ferie omgivet af smuk natur, charmerende byer og hvide sandstrande.

Kreta er et af vores mest populære rejsemål - og dette er med god grund. Grækenlands største ø byder på et hav af oplevelser som Knossos-paladset, fantastiske strande i lyserøde nuancer, hvide bjerge, små byer og hyggelige taverner.

Sivota: Ægte græsk ferie i Grækenland

Du kan opleve det bedste af den græske kultur og natur ved at rejse med FolkeFerie.dk til Sivota, der er endnu en af vores topdestinationer. Sivota er en kystby beliggende i den vestlige del af det græske fastland lige ud til Det Ioniske Hav, og er et af de smukkeste steder i Grækenland. Byen er omkranset af grønt, kuperet landskab og lækre sandstrande med krystalklart vand.

Sivota er også kendt som Grækenlands svar på Caribien. Ligesom i Caribien kan du i Sivota stikke fødderne ned i sandstranden og dykke i havet, der glimter i solens stråler, alt imens du bare nyder den afslappende atmosfære.

Køb din næste rejse hos FolkeFerie.dk

Hos FolkeFerie.dk finder du et væld af både nye og velkendte rejsemål. Foruden de populære græske rejsemål Kreta og Sivota kan du på FolkeFerie.dk også finde rejser til blandt andet Malta og Porto Santo. Glæd dig selv, din partner eller din familie ved at planlægge den næste ferie med FolkeFerie.dk.

Rejsemål

Grækenland har et væld af solrige feriedestinationer at byde på. Vores mest populære græske rejsemål er ferieparadiset Kreta og den charmerende kystby Sivota.

NYHED: Plataria Seaside Resort ➙

⭐⭐⭐⭐

De bedste hoteller

Vi har udvalgt de bedste hoteller på vores Grækenland favoritter

Sæsoner

Planlæg din ferie efter sæsonerne. Vil du have den blomstrende natur og de høje temperaturer i foråret og sommeren, eller det milde vejr og de rolige gader i efteråret?

Mere om Grækenland

Sæsoner, kultur og det græske køkken

Planlæg efter sæson

Hos FolkeFerie.dk anbefaler vi, at du planlægger din ferie til Grækenland efter sæsonerne. Foretrækker du for eksempel den blomstrende natur og de høje temperaturer i foråret? Eller er du mere til det milde vejr og de rolige gader i efteråret?

Det danske vejr kan ofte få os til at længes efter solrige feriedestinationer. Vælger du at tage på ferie i Grækenland i foråret, kan du forvente en gennemsnitlig dagstemperatur på 25 grader, en frodig og blomstrende natur samt lunt og indbydende badevand. En anden gevinst ved at rejse i foråret er, at skolerne ikke har fået sommerferie endnu, så du undgår udsolgte hoteller og proppede poolområder.

Skal der skrues endnu højere op for temperaturen, skal du holde sommerferie i Grækenland. I højsæsonsmånederne juli og august ligger temperaturen typisk på omkring de 30 grader i dagtimerne, og der forekommer sjældent regn.

Hvis du gerne vil forlænge sommerens solrige stråler, bør du rejse til Grækenland i efteråret. Her er temperaturen meget lig forårets, og det er derfor behageligt at begive sig rundt på shoppingtur eller tage på udflugt til nogle af landets historiske seværdigheder. Glæd dig til at få ladt batterierne op, og få fornyet energi!

Kulturel badeferie i Grækenland

Grækenland er et stort fastland med tilhørende øhav, der rummer et utal af skønne græske øer. I det græske øhav finder du blandt andet Kreta, Rhodos, Kos og Santorini. Hver og en af øerne gemmer på sin egen historie og charme. Landet betragtes som den vestlige civilisations vugge, hvor man kan opleve en masse historiske bygninger fra antikkens Grækenland.

Efter en lang dag med historiske seværdigheder, fantastisk natur eller strandbesøg, kan vi varmt anbefale, at den står på afslapning og forkælelse. Her kan du med fordel nyde et godt måltid mad hos en af de mange lokale taverner.

Glæd dig til en rejse til Grækenland med masser af oplevelser, hvide strande og usædvanlig gæstfrihed i vente!

Opdag det græske køkken

Når du er på ferie i Grækenland skal du selvfølgelig prøve de specialiteter, det græske køkken har at tilbyde. Besøger du de lokale restauranter, vil du uden tvivl støde på klassisk græsk mad på menukortet. Her vil du blandt andet finde retter som moussaka, græsk salat, farsbrød, tzatziki og krydrede kødboller, der rigtig vil introducere dig for autentisk, græsk gastronomi.

Hvis du er fan af hvidløg, feta, oliven og masser af krydderier, vil det græske køkken helt sikkert ikke skuffe dig. Det kan anbefales at bestille forskellige, små retter, som i kan deles om ved bordet. Dette kalder grækerne også for Mezé, og konceptet er genialt, hvis man gerne vil smage på lidt forskelligt græsk mad.

Sammen gør vi verden større

Sammen gør vi verden større Takket være vores samarbejde med de danske rejsebureauer Primo Tours, Århus Charter og SunCharter tilbyder vi dig endnu flere spændende rejsemål og flere flyafgange fra både Aarhus, Aalborg og Billund. De rejsemål, vi har valgt at samarbejde om, er nøje udvalgt, så de lever op til FolkeFerie.dks krav om kvalitet.