Turkist havvand, kilometervis af smukke strande, hvide stenhuse med blå døre, høj sol og en spændende historie. Rejser til Grækenland er noget helt specielt for både små og store, aktive - og dig, som blot vil dase ved stranden. 

Oplev Grækenlands ferieparadis nr. 1

Vi er altid på jagt efter de bedste og smukkeste rejsemål til dig, og nu slår vi dørene op for Kreta, Grækenlands ferieparadis nr. 1. Vi har nøje udvalgt lækre hoteller ved Chaniakysten, hvor du kan nyde en solrig ferie i lækre omgivelser nær by og badeliv. Vi flyver direkte fra København, og vores danske rejseledere står klar til at byde dig velkommen.

Sivota - Ægte græsk ferie i Grækenland

Oplev det bedste af den græske kultur og natur på FolkeFerie.dks topdestination; Sivota. Den charmerende kystby Sivota ligger i det vestlige Grækenland omkranset af grønt kuperet landskab og strande med krystalklart badevand

Kulturel badeferie i Grækenland

Grækenland er et stort fastland med tilhørende øhav, hvor du finder et utal af små, græske perler med hver sin charme og historie. Landet ses som den vestlige civilisations vugge, hvor man kan opleve masser af historiske bygninger fra antikkens Grækenland.

Efter en lang dag på stranden i Grækenland eller besøg på de mange historiske monumenter, kan det varmt anbefales at smide benene op og nyde et godt måltid mad hos en af de mange lokale taverner. Glæd dig til en rejse til Grækenland med masser af oplevelser, hvide strande og en usædvanlig gæstfrihed.

Rejsemål

Grækenland har et væld af solrige feriedestinationer at byde på. Vores mest populære græske rejsemål er ferieparadiset Kreta og den charmerende kystby Sivota.

NYHED: Plataria Seaside Resort ➙

⭐⭐⭐⭐

De bedste hoteller

Vi har udvalgt de bedste hoteller på vores Grækenland favoritter

Sæsoner

Planlæg din ferie efter sæsonerne. Vil du have den blomstrende natur og de høje temperaturer i foråret og sommeren, eller det milde vejr og de rolige gader i efteråret?

Sammen gør vi verden større

Sammen gør vi verden større Takket være vores samarbejde med de danske rejsebureauer Primo Tours, Århus Charter og SunCharter tilbyder vi dig endnu flere spændende rejsemål og flere flyafgange fra både Aarhus, Aalborg og Billund. De rejsemål, vi har valgt at samarbejde om, er nøje udvalgt, så de lever op til FolkeFerie.dks krav om kvalitet.