Værsgo! En voucher på 70 € til mad og oplevelser

Rejs til Mellieha Holiday Centre på Malta i februar 2022 og få en voucher på 70 € pr. person, som du kan bruge på udvalgte spisesteder og oplevelser på Malta. Slå til nu og få ekstra meget ferie for pengene i februar! Voucheren er både til dig, som allerede har bestilt en rejse og til nye bestillinger. 

Gå direkte til rejserne i februar ➙

Alt dette kan du vælge i mellem 

Tag med på udflugt til Maltas største seværdigheder, forkæl dine smagsløg på nogle af Melliehas bedste restauranter, nyd en wellnessbehandling i feriecentrets spaafdeling eller gør dine indkøb i vores velassorteret supermarked med både danske dagligvarer og maltesiske specialiteter.

Ved ankomst får du udleveret det fulde program. 

Sådan gør du

Når du rejser til Mellieha Holiday Centre i februar får alle gæster ved ankomst udleveret en eller flere vouchers på et samlet beløb af 70 € pr. person. Voucheren kan benyttes til hel- eller delvis betaling på udvalgte restauranter og udflugter samt i supermarkedet og spaafdelingen på Mellieha Holiday Centre. Vi tager forbehold for ændringer. Din voucher skal benyttes under dit ophold og kan ikke ombyttes til kontanter, og der gives ikke penge retur. Voucheren kan ikke bruges til betaling af turistskat på Malta.

Nedenfor kan du se, hvor din voucher kan indløses

Her skal du bo

Restauranter

Vi har nøje udvalgt nogle af de bedste restauranter i Mellieha, hvor du kan benytte din voucher på 70 € pr. person.

 • Restaurant Great Dane

  Restaurant Great Dane på Mellieha Holiday Centre tager imod dig med en uhøjtidelig og hyggelig stemning og et udvalg af dejlig mad fra Middelhavet og resten af verden. Her finder du god, velsmagende og mættende hverdagsmad.

  Læs mere om restauranten

 • Hansen Gastro bar

  Er du i humør til f.eks. en sandwich, burger, pizza eller pastaretter, skal du slå et smut forbi Hansen Gastro Bar på Mellieha Holiday Centre. Udenfor kan du på den store terrasse nyde din mad og udsigten over poolområdet og Mellieha by i horisonten.

  Læs mere om restauranten

Oplevelser

Du kan benytte din voucher på 70 € pr. person på et udvalg af spændende udflugter på Malta.

 • Udflugt til markedet i Marsaxlokk

  Det summende marked i Marsaxlokk er en herlig oplevelse for sanserne. Farvestrålende boder bugner med lokalt kunsthåndværk, delikatesser, souvenirs og atmosfære. Køb olivenolie, kapers, gedeost, vine og andet lækkert med hjem.

 • Udflugt til Mosta & Mdina

  Glæd dig til to af Maltas allerstørste seværdigheder! Vi besøger den eventyrlige middelalderby, Mdina, som gemmer på næsten 3.000 års historie og den imponerende kuppelkirke i Mosta, også kendt som ”Mirakelkirken”.

 • Udflugtsprogram

  Vi tilbyder spændende udflugter på Malta og ved ankomst får du udleveret det endelige udflugtsprogram for din ferieuge(r).

Wellness

Benyt din voucher på 70 € pr. person i SenSpa på Mellieha Holiday Centre.

Dagligvarer

Gør dine dagligvareindkøb i supermarkedet på Mellieha Holiday Centre og benyt din voucher på 70 € pr. person som betaling.

 • Dagligvareindkøb

  Mellieha Holiday Centre har eget velassorteret supermarked med både danske dagligvarer og maltesiske specialiteter. Du kan købe frisk frugt og grønt, læsestof, friskbagt brød og bestille fersk kød fra den lokale slagterforretning.

Vintervejret på Malta

Vinteren på Malta minder om et godt dansk forår. Mildt, lunt og frodigt. Perfekt til vandreture, udflugter, et slag minigolf eller til en solrig dag hjemme i din gårdhave. Havet er kun for de friske men til gengæld er Mellieha Holiday Centres indendørs pool opvarmet.

Temperaturer på Malta

Gennemsnitlige temperaturer for et år

 
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Dag
15,6° C
15,7° C
17,3° C
19,6° C
23,9° C
28,2° C
31,2° C
31,4° C
28,3° C
24,8° C
20,6° C
17,1° C
Nat
C
C
10° C
12° C
15° C
18° C
21° C
22° C
20° C
17° C
14° C
11° C
Vand
15° C
14° C
15° C
15° C
18° C
21° C
24° C
25° C
24° C
22° C
20° C
17° C
Regn
81 mm
61 mm
41 mm
23 mm
7 mm
3 mm
0 mm
7 mm
40 mm
90 mm
80 mm
84 mm