Nyd påsken i eget 70 m2 feriehus på Malta

Mellieha Holiday Centre er helt enestående feriested, som i snart 40 år har sat rammerne om danskernes ferie på Malta. Hvor ellers i syden kan du bo i eget 70 m2 feriehus med privat gårdhave og tagterrasse og med adgang til et hav af fællesfaciliteter? Vores feriecenter ligger naturskønt blot 300 meter fra sandstranden.

Du bor i eget 3-vær. feriehus på 70 m2 med plads til 6 personer. Du har privat 42 m2 gårdhave, 26 m2 tagterrasse, fuldt udstyret køkken, to soveværelser, badeværelse og stor stue. I feriecentrets fællesområde har du adgang til et hav af faciliteter: Indendørs- og udendørs pool, spa, fitness, restauranter, supermarked m.m.

Påskeferie på Malta

Husk, at når du rejser med børn får du helt op til 50 % børnerabat (2-17 år) ved min. 2 betalende voksne.

Påskeferie på Porto Santo

Påsken lun og mild på den uspolerede ø-perle! Helt perfekt til en tur på golf- eller tennisbanen. Lad dig forkæle med spa og wellness, udforsk øen fra cykelsadlen og i vandrestøvler - eller tag med på en af vores mange spændende udflugter.

Aktiviteter og oplevelser

 • Golf

  Som gæst på Hotel Vila Baleira kan du GRATIS spille golf i din ferie. Øens golfbane, Porto Santo Golf, har en 18-hullers mesterskabsbane og en 9 hullers par 3 bane - designet af golflegenden Seve Ballesteros. 

  Læs mere om gratis golf her

 • Tennis

  Som gæst på Hotel Vila Baleira har du GRATIS adgang til det kommunale tennisanlæg med flotte 6 baner. Glæd dig til at svinge ketsjeren, mens du nyder det gode vejr. Du kan leje ketsjer billigt i tennisanlægget og bolde er gratis.

  Læs om aktiviteterne her

 • Foto: © Francisco Correia

  Guidede vandreture

  Som gæst på Hotel Vila Baleira og Luamar kan du gratis deltage i vandreture på Porto Santo. Med din danske rejseleder ved din side, skal vi opleve øens uspolerede natur og fantastiske udsigtpunker over det smukke Atlanterhav.   

   

  Læs om aktiviteterne her

 • Thalasso Spa

  Bor du på Hotel Vila Baleira og Hotel Luamar har du gratis adgang til Thalasso Spa én gang dagligt - rejser du i perioden 28/6 - 27/7 tilbyder Hotel Vila Baleira gratis adgang 2 gange om ugen.

  Læs mere her om Thalasso Spa

Vores kunder gør en forskel

Takket være vores kunder fik flere end 280 familier en tiltrængt ferie i 2017. Læs mere om FolkeFerieFonden - klik her