Nyd påsken i eget 70 m2 feriehus på Malta

Mellieha Holiday Centre er helt enestående feriested, som i snart 40 år har sat rammerne om danskernes ferie på Malta. Hvor ellers i syden kan du bo i eget 70 m2 feriehus med privat gårdhave og tagterrasse og med adgang til et hav af fællesfaciliteter? Vores feriecenter ligger naturskønt blot 300 meter fra sandstranden.

Rejs til Malta i påskeferien - her bor du i eget 3-vær. feriehus på 70 m2 med plads til 6 personer. Du har privat 42 m2 gårdhave, 26 m2 tagterrasse, fuldt udstyret køkken, to soveværelser, badeværelse og stor stue. I feriecentrets fællesområde har du adgang til et hav af faciliteter: Indendørs- og udendørs pool, spa, fitness, restauranter, supermarked m.m.

Porto Santo byder på påskeferie fuld af spændende aktiviteter og store oplevelser

Ved det smukke Atlanterhav, 43 km nordøst for Madeira, ligger den lille ø-perle Porto Santo. Her venter jer imponerende naturoplevelser, berømt 9 kilometer lang sandstrand, charmerende små landsbyer og et mildt og tørt klima - ideelt til en aktiv ferie eller afslapning i solsengen.

På trods af sin beskedne størrelse, er der mere end rigeligt at foretage sig på Porto Santo. Bor du på det populære Hotel Vila Baleira får du mini all inclusive og et væld af aktiviteter inkluderet i prisen. Giv dig i kast med golfkøllen, tennisketsjeren, cykelpedalerne, spa-kåben eller vandrestøvlerne. Eller udforsk øens særlige naturfænomener, skabt af millioner af års vulkansk aktivitet.

Påskeferie på Malta

Husk, at når du rejser med børn får du helt op til 50 % børnerabat (2-17 år) ved min. 2 betalende voksne.

Påskeferie på Porto Santo

Påsken lun og mild på den uspolerede ø-perle! Helt perfekt til en tur på golf- eller tennisbanen. Lad dig forkæle med spa og wellness, udforsk øen fra cykelsadlen og i vandrestøvler - eller tag med på en af vores mange spændende udflugter.

Aktiviteter og oplevelser

Vores kunder gør en forskel

Takket være vores kunder fik flere end 280 familier en tiltrængt ferie i 2019. Læs mere om FolkeFerieFonden - klik her