Romantisk ferie for to

Tag på parferie og forkæl hinanden med lækker mad på små, lokale restauranter, nyd et glas vin i solnedgangens skær og gå hånd i hånd gennem snoede gader.   

Vores danske rejseledere tager jer med til de smukkeste steder i Europa. Oplev Grækenlands svar på Caribien i Sivota – en charmerende havneby omgivet af strande, grønne øer og turkisblåt hav. Vil I have uspoleret charme, natur og levende historie, så besøg Odysseus’ ø Ithaka i Grækenland. På kultur- og solskinsøen Malta kan I bo 300 meter fra sandstranden i eget feriehus på Mellieha Holiday Centre. Og forår og efterår inviterer den portugisiske ø Porto Santo på natur, golf og wellness i topklasse, mens sommerferien på øen byder på sol, 26 grader og 9 km sandstrand. 

Uanset, hvilket rejsemål I vælger, kan I se frem til en perfekt parferie med topklasse hoteller. 

Hoteller til parferie

FolkeFerie.dk har håndplukket de lækreste 3-, 4- og 5-stjernede hoteller til en skøn parferie. Og vi har noget for enhver smag - uanset, om I er til strandferie, byens puls eller naturskønne omgivelser. Lejligheder, feriehuse eller dobbeltværelser. 

Vælg f.eks. Hotel Omirikon, som ligger på Odysseus' eventyrlige ø Ithaka. Her bor I i store, lyse ferielejligheder med balkon og en helt fantastisk havudsigt. Og i gåafstand til charmerende byliv og uspolerede badestrande.   


Parferie på Malta

FolkeFerie.dk er specialister i Malta og vi har udvalgt de bedste hoteller til en skøn parferie.

 • Corinthia Hotel St Georges Bay ★★★★★

   Luksuriøst hotel for de kræsne
   Inkl. morgenmad. Tilkøb halvpension

  ✔ Lækre dobbeltværelser med balkon 
  ✔ 3 udendørs poolområder
  ✔ Indendørs pool, spa og fitness
  ✔ Restauranter og bar
  ✔ Gratis Wi-Fi overalt 

   St. Julians centrum: 500 meter
  ✔ Privat klippestrand: 100 meter


  Inkl. morgenmad

  Se mere her
 • Maritim Antonine Hotel & Spa ★★★★

  ✔ Lækkert spahotel i Mellieha
   Inkl. morgenmad. Tilkøb halvpension

  ✔ Lækre dobbeltværelser og suiter
  ✔ 2 udendørs poolområder
  ✔ Wellness, fitness og indendørs pool
  ✔ Restauranter og bar
  ✔ Gratis Wi-Fi overalt 

   Mellieha centrum: 0 meter
   Shuttleservice til stranden i Mellieha (om sommeren)

  Inkl. morgenmad

  Se mere her

Parferie på græske Ithaka

Tag en pause fra hverdagens stress og jag, og rejs til Odysseus’ fredelige og frodige hjemstavn. Vores nøje udvalgte hoteller ligger i og omkring den maleriske havneby Vathi.

Parferie i græske Sivota

Velkommen til hoteller i absolut topklasse i ét af Grækenlands smukkeste områder. Hotellerne i Sivota er placeret langs kysten eller i og omkring byens hyggelige centrum.

Parferie på Porto Santo

Den lille, portugisiske ø nær Madeira er kendt for sin lange gyldne sandstrand, den smukke natur og 18 hullers mesterskabsbane. Bo på et af vores nøje udvalgte hoteller og få et væld af aktiviteter og forkælelse inkluderet i opholdet.

Andre populære rejser til par...