Romantisk ferie for to

Tag på parferie og forkæl hinanden med lækker mad på små, lokale restauranter, nyd et glas vin i solnedgangens skær og gå hånd i hånd gennem snoede gader.   

Vores danske rejseledere tager jer med til de smukkeste steder i Europa. Oplev Grækenlands svar på Caribien i Sivota – en charmerende havneby omgivet af strande, grønne øer og turkisblåt hav. På kultur- og solskinsøen Malta kan I bo 300 meter fra sandstranden i eget feriehus på Mellieha Holiday Centre.

Forår og efterår inviterer den portugisiske ø Porto Santo på natur, golf og wellness, mens sommerferien på øen byder på sol, 26 grader og 9 km sandstrand. 

Uanset, hvilket rejsemål I vælger, kan I se frem til en perfekt parferie med topklasse hoteller. 

Hoteller til parferie

FolkeFerie.dk har håndplukket de lækreste 3-, 4- og 5-stjernede hoteller til en skøn parferie. Og vi har noget for enhver smag - uanset, om I er til strandferie, byens puls eller naturskønne omgivelser. Lejligheder, feriehuse eller dobbeltværelser. 

Vælg f.eks. Hotel Agios Nikolaos, som ligger i kystbyen Sivota. Her kan I vælge mellem lækre, velindrettede dobbeltværelser og suiter, og fra hotellet kan I nyde udsigten udover det azurblå hav og smukke, grønne øer.

Parferie på Porto Santo

Den lille, portugisiske ø nær Madeira er kendt for sin lange gyldne sandstrand, den smukke natur og 18 hullers mesterskabsbane. Bo på et af vores nøje udvalgte hoteller og få et væld af aktiviteter og forkælelse inkluderet i opholdet.

Parferie på Kreta

Vi har nøje udvalgt lækre hoteller ved Chaniakysten med fokus på kvalitet, komfort og beliggenhed. Her kan du nyde en solrig ferie i skønne og rolige omgivelser nær by og badeliv.

Andre populære rejser til par...