Nyd forårssolen i et lille skønt hjørne af Europa. Ved det smukke Atlanterhav 43 km nordøst for Madeira ligger den lille ø-perle Porto Santo. Imponerende naturoplevelser, 9 kilometer lang sandstrand, charmerende landsbyer og et mildt og tørt klima - ideelt til en aktiv ferie eller afslapning i solsengen. 

Alt dette får du:

Porto Santo har intet mindre en 9 kilometer sandstrand, og vejret på den portugisiske ø er mildt og tørt hele året med temperaturer på mellem 18-25 grader. Øen i Atlanterhavet er perfekt for dig, der holder af at være aktiv i ferien. Vi har nøje udvalgt lækre hoteller, som hver især har forskellige aktiviteter inkluderet i prisen, så du kan være aktiv, uden at det koster noget.

Vælg f.eks. Hotel Vila Baleira og få alt dette inkluderet i opholdet:

✔ Direkte fly fra København til Porto Santo t/r
✔ 7 dage i dobbeltværelse, suite, 2-vær. eller 3-vær. lejlighed
✔ Morgenmadsbuffet og eftermiddags-snack
✔ Lokale drikkevarer (øl, vand og vin) fra kl. 11-23
✔ Gratis adgang til 18 hullers mesterskabsbane og 9 hullers par 3 bane
✔ Gratis adgang til 6 tennisbaner
✔ Transport til tennis- og golfbane fra hotel t/r. (Se tider på hotellet)

 Gratis lån af cykel i 4 timer pr. dag i udvalgte tidsrum
✔ Guidede vandreture med dansk rejseleder
✔ Gratis Wi-Fi på hotellet
✔ 
Gratis adgang til Thalasso Spa

Bemærk: Der er ikke gratis transport inkluderet til tennisanlægget fra 8/5 - 16/10 2020.Tidsbegrænset tilbud

Bliv opgraderet til All Inclusive uden ekstra beregning på Hotel Vila Baleirahvis du har afrejse fra København i perioden 25/4 - 18/6 2021. Tilbuddet gælder charterrejser og alle varigheder på nær 14-dages rejser den 18/6. Tilbuddet gælder nybestillinger fra 2/6 2020.

Rejs i marts

Rejs i april

Rejs i maj

Rejs i juni

Hvert år danner Hotel Vila Baleira rammen for en gastronomisk hyldest til de tunfisk, der lever og fanges i havene omkring øen.

Læs mere om den store tunfestival →

Oplevelsesferier

  • Tilbuddene gælder kun for ovenstående udvalgte afrejsedatoer og indkvarteringer og gælder for 1 uges ophold, med mindre andet står nævnt. Alle priser er ekskl. mad ombord og transfer t/r. Priser pr. person ved min. 2 personer med mindre andet er angivet. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter. Forbehold for udsolgte afgange og prisændringer.

Oplev Porto Santo i 360° ➙