Nyd forårssolen i et lille skønt hjørne af Europa. Ved det smukke Atlanterhav 43 km nordøst for Madeira ligger den lille ø-perle Porto Santo. Imponerende naturoplevelser, 9 kilometer lang sandstrand, charmerende landsbyer og et mildt og tørt klima - ideelt til en aktiv ferie eller afslapning i solsengen. 

Alt dette får du:

Porto Santo har intet mindre en 9 kilometer sandstrand, og vejret på den portugisiske ø er mildt og tørt hele året med temperaturer på mellem 18-25 grader. Øen i Atlanterhavet er perfekt for dig, der holder af at være aktiv i ferien. Vi har nøje udvalgt lækre hoteller, som hver især har forskellige aktiviteter inkluderet i prisen, så du kan være aktiv, uden at det koster noget.

Vælg f.eks. Hotel Vila Baleira og få alt dette inkluderet i opholdet:

✔ Direkte fly fra København til Porto Santo t/r
✔ 7 dage i dobbeltværelse, suite, 2-vær. eller 3-vær. lejlighed
✔ Morgenmadsbuffet og eftermiddags-snack
✔ Lokale drikkevarer (øl, vand og vin) fra kl. 10-23
✔ Gratis adgang til 18 hullers tidligere mesterskabsbane og 9 hullers par 3 bane
✔ Gratis adgang til 6 tennisbaner
✔ 1 daglig bustransport til golfbane fra hotel t/r. (Se tider på hotellet)

 Gratis lån af cykel i 4 timer pr. dag i udvalgte tidsrum
✔ Guidede vandreture med dansk rejseleder
✔ Gratis Wi-Fi på hotellet

2024: BOOK-TIDLIG-RABAT

Startskuddet til 2024 er gået! Nu kan du bestille din forårsferie i 2024 til Hotel Vila Baleira på Porto Santo. Rejser du i perioden 11. februar - 14. april 2024 giver vi helt op til 800 kr. pr. person i BOOK-TIDLIG-RABAT. Derudover får børn fra 2-17 år op til 40% børnerabat. Slå til nu!

2024: Hvornår vil du rejse?

Februar | Marts | April

Forårsrejser til Porto Santo

  • Tilbuddene gælder kun for ovenstående udvalgte afrejsedatoer og indkvarteringer og gælder for 1 uges ophold, med mindre andet står nævnt. Alle priser er ekskl. mad ombord og transfer t/r. Priser pr. person ved min. 2 personer med mindre andet er angivet. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter. Forbehold for udsolgte afgange og prisændringer.