Nyd forårssolen i et lille skønt hjørne af Europa. Ved det smukke Atlanterhav 43 km nordøst for Madeira ligger den lille ø-perle Porto Santo. Imponerende naturoplevelser, 9 kilometer lang sandstrand, charmerende landsbyer og et mildt og tørt klima - ideelt til en aktiv ferie eller afslapning i solsengen. 

Alt dette får du:

Porto Santo har intet mindre en 9 kilometer sandstrand, og vejret på den portugisiske ø er mildt og tørt hele året med temperaturer på mellem 18-25 grader. Øen i Atlanterhavet er perfekt for dig, der holder af at være aktiv i ferien. Vi har nøje udvalgt lækre hoteller, som hver især har forskellige aktiviteter inkluderet i prisen, så du kan være aktiv, uden at det koster noget.

Vælg f.eks. Hotel Vila Baleira og få alt dette inkluderet i opholdet:

✔ Direkte fly fra København til Porto Santo t/r
✔ 7 dage i dobbeltværelse, suite, 2-vær. eller 3-vær. lejlighed
✔ Morgenmadsbuffet og eftermiddags-snack
✔ Lokale drikkevarer (øl, vand og vin) fra kl. 11-23
✔ Gratis adgang til 18 hullers mesterskabsbane og 9 hullers par 3 bane
✔ Gratis adgang til 6 tennisbaner
✔ Transport til tennis- og golfbane fra hotel t/r. (Se tider på hotellet)

 Gratis lån af cykel i 4 timer pr. dag i udvalgte tidsrum
✔ Guidede vandreture med dansk rejseleder
✔ Gratis Wi-Fi på hotellet
✔ 
Gratis adgang til Thalasso Spa

 

Rejser i marts

Rejser i april

Rejser i maj

  • Tilbuddene gælder kun for ovenstående udvalgte afrejsedatoer og indkvarteringer og gælder for 1 uges ophold, med mindre andet står nævnt. Alle priser er ekskl. mad ombord og transfer t/r. Priser pr. person ved min. 2 personer med mindre andet er angivet. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter. Forbehold for udsolgte afgange og prisændringer.

Hvert år danner Hotel Vila Baleira rammen for en gastronomisk hyldest til de tunfisk, der lever og fanges i havene omkring øen.

Læs mere om den store tunfestival →