Sommer er lig med vandsportsaktiviteter

Vil du have fart over feltet, og elsker du en aktiv ferie på og i vandet, er Porto Santo ideel om sommeren. De solrige somre, den fantastiske strand og det rene havvand inviterer til en stribe vandsportsaktiviteter hele sommeren.

Dykkerparadis

Den smukke gyldne ø ligger midt i det store blå Atlanterhav, og her er et hav af muligheder for spændende dyk med krystalklart, veltempereret vand og et rigt dyreliv under havets overflade. Med en sigtbarhed på op til 30 meter er vandene omkring Porto Santo et sandt paradis for dykkere. Det mest populære dykkersted er ved skibsvraget Madeirense syd for havnen Porto do Abrigo et stykke ud fra kysten.

Porto Santo tiltrækker vandsportsentusiaster

Foretrækker du at blive i nærheden af kysten, har Porto Santo masser af andre oplagte muligheder såsom kano, kajak, jetski, vandski, windsurfing mv. - og Atlanterhavets bølger langs kysterne er forholdsvis rolige. 

Tag familien med på spændende bådtur

Den ideelle sommeraktivitet for hele familien er bådture rundt i farvandet omkring Porto Santo. Her får du dels et smukt nyt perspektiv på øens spektakulære vulkanlandskab – og mulighed for at få et glimt af de mange delfiner og hvaler, der lever i farvandene ved Porto Santo og Madeira. Undervejs kan du bade, snorkle og nyde havet, når båden gør stop. 

Vandsportsguiden

Det varme vejr, det smukke, rene vand og havets gode bølger inviterer til alverdens vandsportsaktiviteter hele sommeren lang.

Udskriv vandsportsguide -

Windsurfing

Rid bølgerne og mærk suset

Dykning

Oplev Porto Santo under vandet

Bådture og speedbådture

Porto Santo set fra det store hav

Jetski, vandski, kajak og kano

Hyggelig tur på vandet

Sommer på Porto Santo

Læs mere her ➙