Tag dit bedste selskab under armen og få gode ferieminder med dem, du holder allermest af. Når I er flere, der rejser sammen, får I store rabatter på ferien. Saml familien eller vennerne og oplev et af vores populære rejsemål i Syden. Vælg mellem den magiske middelhavsø Malta, solskinsøen Tenerife, ø-perlen Porto Santo i Atlanterhavet eller Sivota - kendt som "Det Græske Caribien". Fælles for alle rejsemål er, at her venter smukke strande, azurblåt hav, enestående natur, levende byer og et dejligt klima.

Store ferielejligheder

Rejser I 3, 4, 5 eller 6 personer sammen, så har vi samlet de helt rette hoteller, hvor der er plads til både fællesskab og privatliv, uden at pladsen bliver trang.

Bo på det populære Mellieha Holiday Centre på Malta i 3-vær. feriehus på 70 m2 med privat gårdhave og tagterrasse.

På Albatros Apartments på Tenerife bor I i 3-vær. lejlighed på 110 m2 i to etager med plads til op til 6 personer.

I hjertet af den hyggelige, græske kystby Sivota bor I på Panorama Botsaris Apartments i store, lækre 3-vær. lejligheder med plads til op til 5 personer. 

Eller bo på strand- og spahotellet Hotel Vila Baleira på Porto Santo i store, nyrenoverede 3-vær. lejligheder med plads til op til 6 personer. 

Tip: Jo flere I rejser - jo billigere bliver ferien

Rejser I 3 eller helt op mod 6 personer sammen og bor i samme feriebolig på Mellieha Holiday Centre på Malta, så er der tusindvis af kroner at spare på ferien. Derudover får børn også helt op til 50 % rabat ved min. 2 betalende voksne. 

Vi har samlet de bedste tilbud nedenfor.

Rejs mange - rejs billigt

Rejs til Malta

Rejs til græske Sivota

  • Bemærk: Børnerabatterne gælder 7- og 14-dages charterrejser ved min. 2 betalende voksne og kan ikke kombineres med andre rabatter medmindre andet er angivet.