Smuk ø fyldt med italiensk charme

Vil du besøge Middelhavets smukkeste ø? Så er Sardinien det oplagte feriemål. Sardinien er en helt fantastisk ø, beliggende ud for den italienske vestkyst. Med sine lange hvide sandstrande, smukke olivenlunde og charmerende småbyer, hvor pastelfarvede huse ligger side om side, er Sardinien en oplevelse at besøge. 

En ferie til Sardinien er både for dem, som vil slappe af og til dem som vil gå på opdagelse i den sardinske kultur. Vil du opleve de farverige fisk og gamle skibsvrag? Så er der også masser af spændende dykkermuligheder på øen. 

Et sandt ferieparadis

Oplev et ferieparadis udover det sædvanlige, som emmer af italiensk charme og skønhed. Øen er et eksklusivt ferieparadis, hvor du kan opleve et utal af enestående og uspolerede strande, som med azurblåt vand ikke ses meget smukkere andre steder.

Vi har udvalgt 3 hoteller på den fantastiske private halvø Arbatrax på østkysten. Her er både oplevelser for de aktivitetsglade, dem som vil slappe af på stranden og til de gastronomisk interesserede. Arbatrax byder på smuk natur i form af pinjeskove og bjerglandskaber. Hele vejen rundt om halvøen ses det azurblå hav, som indbyder til badning og opdagelser under overfladen. 

Om Sardinien

Kort

Vores kunder gør en forskel

Takket være vores kunder fik flere end 280 familier en tiltrængt ferie i 2019. Læs mere om FolkeFerieFonden - klik her