Tas-Sliema på Maltas østkyst, har fået sit navn fra et lille kapel, der var tilegnet Jomfru Maria, og som stod som en ledestjerne for de få fiskere, der i sin tid boede i området.

Navnet kan sættes i forbindelse med de første ord i bønnen ”Hail Mary” som på maltesisk er "Sliem Għalik Marija". ”Sliem” er således det maltesiske ord for fred.

I dag er Sliema forvandlet til en dynamisk by og byder bl.a. på moderne arkitektur, ørigets shopping-mekka, 5 kilometer lang havnepromenade, og en udsigt i millionklassen. 

Afslappet storbyferie

På havnepromenaden, der går fra nabobyen St. Julians og hele vejen til Gzira og Ta’ Xbiex, kan du slentre roligt afsted, mens du nyder Sliemas smukke klippekyst. Du kan også sidde på en bænk og beundre det azurblå middelhav eller hoppe i de varme bølger sammen med både lokale maltesere og andre turister. 

Specielt om sommeren summer aftenerne af liv på havnepromenaden, hvor folk i alle aldre går tur langs havet og nyder den fantastiske udsigt over hovedstaden Valletta. Havnepromenaden byder desuden på et stort udvalg af internationale restauranter og cafeer.

 

 

 

Hoteller

Bo midt i Sliema og kombiner afslapning, med det bedste af storbyferie.

Se alle hoteller på Malta

Oplev Sliema

En moderne storby fuld af liv, shopping og smagfulde oplevelser.

Gå ikke glip af...

Shopping

Restauranter

Læs mere om Malta her