St. Julians eller San Ġiljan på maltesisk er opkaldt efter helgenen af samme navn.
Byen har i dag små 8000 indbyggere, men i 1800-tallet lå der ikke andet end Spinola Palace fra 1688 og den gamle sognekirke, der menes at være fra 1580.

I dag er St. Julians middelhavsidyl på 1. klasse med sine eksklusive hoteller, butikker og gourmetrestauranter på rad og række. Byen ligger helt nede ved vandkanten, omkranset af de små, fascinerende bugter Spinola Bay, Ballutta Bay og St. George Bay, der har sin egen lille sandstrand med sand fra Jordan. Bugterne er dejlige både at svømme og sejle i, men du kan også bare nyde de små, farverige luzzu-både, der ligger og vugger blidt i det azurblå hav.

Storby med det hele

St. Julians er byen, der har lidt af det hele og er med tiden blevet Maltas mest eksklusive bydel. Du finder den travle by på Maltas østkyst, der foruden lækre hoteller og gastronomiske oplevelser, er kendt for sine diskoteker, natklubber, barer, kasinoer, bowlinghaller og biografer. 

Om sommeren er det populært hos både turister og maltesiske familier at slentre langs promenaden mellem St. Julians og Sliema, og nyde den smukke udsigt. Mange af restauranterne her er fiskerestauranter, da fisk stadig har stor betydning for malteserne, grundet byens fortid som en aktiv fiskerby.

 

 

Storbyferie på 1. klasse

Vi har udvalgt de lækreste hoteller midt i St. Julians.

Se alle hoteller på Malta

 • Corinthia Hotel ★★★★

  Corinthia Hotel St. George’s Bay i St. Julians er et luksuriøst hotel i harmoniske omgivelser nær den maltesiske hovedstad Valletta. Hotellet har skøn udsigt over det azurblå hav og fæstningerne i bugten. Glæd dig til en ferie på førsteklasse.

  Fra 10.049,-/person

 • Radisson Blu Resort ★★★★+

  Radisson Blu Resort i St. Julian’s er et stilfuldt resort nær Maltas charmerende byliv, kultur og gastronomiske centrum. Det eksklusive hotel ligger perfekt og byder på 3 skønne poolområder, restauranter, barer, tennisbaner, fitness, wellness og spa m.m.

   

  Fra 8.899,-/person

Smag på St. Julians

En storby der byder på gastronomiske oplevelser.

En bid af Italien

Til bords med Middelhavet

Gastronomi til ganen

Maltetiske specialiteter

Læs mere om Malta her