Føles sommer og forår langt væk? Så saml familien og rejs solen i møde på Magiske Malta. Tag hele familien med til mildere himmelstrøg og besøg smukke Malta - Middelhavsøen, som er kendt for sin smukke natur, betagende kultur og børnevenlige strande.

Store feriehuse til hele familien

Er I en familie på 3, 4, 5 eller 6 personer, så har vi det helt rette hotel, hvor der er plads til hele familien, uden at pladsen bliver trang. På Mellieha Holiday Centre på Malta indkvarteres I nemlig i store 70m2 feriehuse med egen gårdhave og tagterrasse. Feriehusene ligger forbundet af et stisystem, der leder til fællesområder med blandt andet pools, restauranter, legeplads, minigolf og mange andre aktiviteter for store og små. 

Stor børnerabat 

✔ Børn fra 2-17 år får op til 50 % børnerabat på Mellieha Holiday Centre ved min. 2 betalende voksne, som bor i samme bolig. 
✔ Børn fra 2-11 år spiser gratis halv- og helpension på Mellieha Holiday Centre efter speciel børnemenu (1 barn gratis pr. betalende voksen, der har tilkøbt samme pensionsform).

 

 

 

Familietilbud til Malta fra København

Rejs 3, 4 eller 5 personerne sammen. Bo på det lækre Mellieha Holiday Centre. Vi flyver direkte fra København.

  • Bemærk: Børnerabatterne gælder 7- og 14-dages charterrejser ved min. 2 betalende voksne, som bor i samme bolig. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter medmindre andet er angivet.