Forlæng sommeren med store familierabatter i august og september. Tag hele familien med til mildere himmelstrøg på den solrige middelhavsø Malta eller besøg smukke Sivota - kystbyen, som går under navnet "Det Græske Caribien".  

Store feriehuse, lejligheder og suiter til hele familien

Er I en familie på 3, 4, 5 eller 6 personer, så har vi de helt rette hoteller, hvor der er plads til hele familien, uden at pladsen bliver trang.  Mellieha Holiday Centre på Malta bor I i eget 3-vær. feriehus på 70 m2 med privat gårdhave og tagterrasse. Drømmer I om en badeferie i absolut særklasse, så vælg en af vores lækre hoteller i græske Sivota. På Hotel Agios Nikolaos har I direkte adgang til privat sandstrand, morgenmaden er inkluderet, og I bor i store familiesuiter. Vil I bo i første parket til havet, tæt på byen og i gåafstand til områdets mange strande, så vælg det moderne lejlighedshotel Panorma Botsaris Apartments. Her bor I i store lækre 2 eller 3-vær. lejligheder alle med egen møbleret balkon eller terrasse med udsigt.

Stor børnerabat på hotellerne

Børn får helt op til 50 % rabat ved min. 2 betalende voksne. På Mellieha Holiday Centre på Malta får børn fra 2-17 år op til 50 % rabat, på Hotel Agios Nikolaos får børn fra 2-11 år 50 % rabat og på hotel Panorama Botsaris Apartments får børn fra 2-11 år op til 2.300,- i rabat pr. uge.

Nedenfor får du de bedste familietilbud i august og september.

 

Familietilbud til Malta

Rejs 3, 4 eller helt op til 6 personer sammen og bo på det populære Mellieha Holiday Centre. I den familievenlige ferieby bor I i eget 3-vær. feriehus på 70 m2 med privat gårdhave, tagterrasse og gratis Wi-Fi. Vi flyver direkte fra København og Billund.

Familietilbud til græske Sivota fra København

Rejs 3, 4 eller 5 personerne sammen. Vælg Hotel Agios Nikolaos med lækre familiesuter, privat sandstrand og inklusiv morgenmad. Eller bo centralt nær by, hav og strande på det skønne lejlighedshotel Panorama. Vi flyver direkte fra København.

  • Bemærk: Børnerabatterne gælder 7- og 14-dages charterrejser ved min. 2 betalende voksne og kan ikke kombineres med andre rabatter medmindre andet er angivet.