Forlæng sommeren med store familierabatter i september. Tag hele familien med til mildere himmelstrøg og besøg smukke Sivota - kystbyen, som går under navnet "Det Græske Caribien".  

Store lejligheder til hele familien

Er I en familie på 3, 4, 5 eller 6 personer, så har vi de helt rette hoteller, hvor der er plads til hele familien, uden at pladsen bliver trang. Drømmer I om en badeferie i absolut særklasse, så vælg vores lækre hotel i græske Sivota. Her bor I i første parket til havet, tæt på byen og i gåafstand til områdets mange strande på det moderne lejlighedshotel Panorma Botsaris Apartments. I bor i store lækre 2 eller 3-vær. lejligheder alle med egen møbleret balkon eller terrasse med udsigt.

Stor børnerabat 

Børn får helt op til 50 % rabat ved min. 2 betalende voksne, som bor i samme bolig. På hotel Panorama Botsaris Apartments får børn fra 2-11 år op til 2.300,- i rabat pr. uge.

Nedenfor får du de bedste familietilbud i september.

 

 

 

 

Familietilbud til græske Sivota fra København

Rejs 3, 4 eller 5 personerne sammen. Bo centralt nær by, hav og strande på det skønne lejlighedshotel Panorama. Vi flyver direkte fra København.

  • Bemærk: Børnerabatterne gælder 7- og 14-dages charterrejser ved min. 2 betalende voksne, som bor i samme bolig. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter medmindre andet er angivet.