Dansk design og enestående beliggenhed

Under dit ophold på Færøerne bor du på det 4-stjernede Hotel Føroyar, der er designet af de berømte, danske arkitekter Friis & Moltke. Det fredelige og skønne designhotel er omringet af grønne landskaber, små stisystemer og ligger blot 2,5 km. fra Tórshavn. 

Samtlige værelser på hotellet har den fineste udsigt til Nólsoy Fjord og charmerende Tórshavn, og alle er de indrettet i lyst, moderne design af Philippe Starck og Montana. 

I hotellets lækre restaurant GRAS serveres der både traditionelle færøske retter og internationale retter, alt imens gæsterne kan sidde og nyde panoramaudsigten over fjorden, byen og de omkringliggende grønne områder. I hotellets hyggelige vinkælder kan du omringet af flere end 500 slags vine nyde en intim middag, og trænger du til at få pulsen op, åbnede Hotel Føroyar i august 2016 et super lækkert og moderne fitnessrum, der er til fri afbenyttelse for hotellets gæster.

Dobbeltværelse

Med udsigt til fjorden og Tórshavn

Restaurant Gras

En madoplevelse ud over det sædvanlige

Faciliteter

Perfekt til afslapning og hygge

Afstande

Midt i naturen - tæt på byen

Hotel Føroyar i 360°

Besøg hotellets stemningsfyldte vinkælder, fitnessrummet, restauranten eller få en rundtur i de moderne dobbeltværelser. Klik på "Where to stay" og vælg Hotel Føroyar.