Vandreferie på Malta og Gozo

Tag med på vores fantastiske vandreferie, hvor du skal bo og vandre på gyldne Malta og den frodige naboø, Gozo. Sammen med din danske rejseleder kommer du på en uge forbi de smukkeste områder og oplever det bedste af de to fortryllende Middelhavsøer.

Glæd dig til to smukke Middelhavsøer i vandretempo

Snør vandrestøvlerne og pak eventyrlysten, for nu har du en enestående mulighed for at udforske hele to øer, Malta og Gozo, til fods sammen med vores Maltaekspert, rejseleder Susanne, der har vandret her i over 30 år. Takket være det milde klima, den smukke Middelhavsnatur og de små veje og stier, der gennemskærer de alsidige landskaber, er begge øer på hver deres måde perfekte til vandring. Udover at mærke friheden under fødderne og nyde smuk natur allevegne, har du på denne vandreferie fornøjelsen af at bo på både Malta og lillesøster Gozo og på den måde opleve forskellen på øernes landskaber, befolkning, livsstil og tempo. På Malta bor du i det arkitekttegnede og komfortable Mellieha Holiday Centre i eget feriehus og med et væld af faciliteter. På Gozo kan du komme helt ned i tempo på det hyggelige Hotel Calypso i byen Marsalforn.

En uge med vidunderlig vandring venter

I løbet af vandreferien er du i de bedste hænder hos vores populære og erfarne, danske guide, Susanne, der bor fast på Malta og elsker naturen, og den lokale guide, Martin, som kender Gozo som sin egen bukselomme. Hver dag henter bussen os og bringer os til dagens vandreområde.

Vi har nøje udvalgt fem fantastiske ruter, som tager dig forbi øernes smukkeste områder og største naturperler. Vi vandrer tre til fire timer pr. dag - to af ruterne er på Malta og tre på Gozo. På Malta kan du blandt meget andet glæde dig til vild og uberørt natur i nationalparken Majistral, vandring til det majestætiske Johanniterridder vagttårn Lippija ved klippekanten og turen gennem den frodige Lunzjata dal til de tårnhøje Dingli klipper.

På Gozo venter det imponerende fæstningsværk, Fort Chambray, saltkar, grotter, den idylliske bugt, Mgarr Ix Xini og den frodige dal, Wied Mgarr Ix Xini. Vi skal også vandre til det enestående naturfænomen Wied il Mielah vinduet, og opleve Ramla bugt med det unikke røde sand. Vandreugen krydres også med hyggelige restaurantbesøg, en afslapningsdag og eftermiddage, hvor du får rig mulighed for at udforske øernes øvrige attraktioner på egen hånd.

Oplev de store forskelle på to små øer

Du får et helt særligt indblik i det lille, smukke maltesiske øriges variation og spændvidde ved at gå på opdagelse på de to største af de syv øer. Store er de dog langt fra, og med Malta på størrelse med Als (246 km²), og Gozo på størrelse med Tåsinge (67km²) når vi vidt omkring langs kyster, opad bakkede stier, gennem skove og dale i vandretempo.

Storesøster Malta og lillesøster Gozo ligger blot 25 minutters sejllads væk fra hinanden. Gozo er grønnere og har flere bakker end Malta, men færre indbyggere og ingen større byer. På Malta kan du besøge Europas bedst bevarede middelalderby, Mdina, og Europas smukkeste og mindste hovedstad Valletta, der bugner med museer, shopping og historiske bygningsværker. På Gozo kan du blive en del af det autentiske tilbagelænede landsbyliv i de små, hyggelige honninggule landsbyer på øens bakketoppe.

Det maltesiske ørige er et vandreparadis

Begge øer byder på storslåede naturscenerier. Duft havet og den vilde timian, se det azurblå hav og mærk solen i ansigtet, mens du vandrer og oplever gyldne, stejle klipper, rå stenjordsbakker, gule marker med stendiger, uberørt natur, fortryllende bugter, røde sandstrande og grønne dale. Chancen for at se en masse fugle er stor, da det maltesiske ørige har en stor rigdom af trækfugle med fast rute over øerne. Ikke færre end 384 forskellige arter er registreret.

Skynd dig at bestille plads

Glæd dig til en indholdsrig vandrerejse proppet med skøn natur, mindeværdige oplevelser og maltesiske lækkerier. Ud over en masse skønne vandreture på Malta og Gozo med egen rejseleder får du alle udflugter, al transport, entréer, indkvartering og mange måltider inkluderet i prisen. Du får også tid til frit at benytte Mellieha Holiday Centres mange faciliteter såsom fitness, spa, swimmingpool, tennis mv. Og på Gozo kan du lade indtrykkene og freden sænke sig, mens du bor på det hyggelige Hotel Calypso i byen Marsalforn.

Download og print kort over Malta - Klik her

Bemærkninger

Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede gæster og forudsætter et godt, normalt helbred. Kontakt vores rejsekonsulenter på tlf. 70 30 10 90 for yderligere information.

Alt dette får du

Inklusiv

Ikke inkluderet:

Her skal du bo

På Malta har du fast base på det arkitekttegnede og komfortable Mellieha Holiday Centre, og på Gozo bor du på det hyggelige Hotel Calypso i byen Marsalforn. Hver dag henter bussen dig og bringer dig til dagens vandreområde.

 • Mellieha Holiday Centre ★★★★ på Malta

  Under dit ophold på Malta bor du i eget feriehus på Mellieha Holiday Centre. Feriecentret ligger i et roligt, naturskønt område og kun 300 meter fra sandstranden i Mellieha.  

  Læs mere om Mellieha Holiday Centre

 • Hotel Calypso ★★★★ på Gozo

  Glæd dig til at bo på det hyggelige Hotel Calypso, som er perfekt beliggende lige ved stranden i den smukke by Marsalforn på Gozo. Med havet som nabo kan du se frem til en dejlig udsigt fra dit værelse. På tagterrassen finder du hotellets pool og i restauranten, som er velkendt og velbesøgt blandt de lokale, kan du nyde en dejlig morgenmad.

   

   

Dagsprogram

I løbet af en uge skal vi vandre fem fantastiske ruter, som tager dig forbi de smukkeste områder og største naturperler. Vi vandrer tre til fire timer pr. dag - to af ruterne er på Malta og tre på Gozo.

Udskriv program -

Dag 1

Malta: Ankomst og velkomst

Dag 2

Malta: Vild, uberørt natur i Maltas nationalpark og storslåede udsigter (ca. 10 km)

Dag 3

Gozo: Smuk vandring til ridderfort, idyllisk bugt og frodig dal (ca. 7 km)

Dag 4

Gozo: Saltkar, storslået naturfænomen og et kapel fuld af myter (ca. 10 km)

Dag 5

Gozo: Fantastisk udsigt over Ramla bugt og smuk vandring langs frodige marker (ca. 10 km)

Dag 6

Malta: Ferieafslapning

Dag 7

Malta: Vandring gennem den frodige Lunzjata dal til de imponerende Dingli klipper (ca. 8 km)

Dag 8

Eventyret er slut og hjemrejsen begynder

Generelt

Rejser du alene kan du mod et tillæg:

 • Bestille dobbeltværelse
 • Bestille 1-vær. lejlighed alene
 • Kontakt vores rejsekonsulenter på 70 30 10 90 eller via mail på salg@folkeferie.dk

Turen gennemføres:
Ved min. 20 deltagere.
Bestillingsfristen er senest 30 dage før afrejse. Gennemføres turen ikke, vil tilmeldte blive kontaktet straks efter bestillingsfristens ophør.

Bemærkninger

Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede gæster og forudsætter et godt, normalt helbred. Kontakt vores rejsekonsulenter på tlf. 70 30 10 90 for yderligere information.

Praktisk info

Vi vandrer ca. 3-4 timer om dagen eksklusiv pauser. Vi tilstræber at organisere vandringen, så alle kan gå i deres eget tempo.

Fodtøj

Vandrestave

Feltflaske

Dine guider

 • Mød Susanne...

  Susanne har været guide i mange forskellige lande inden, at hun faldt pladask for middelhavsøen Malta. Det er blevet til over 30 år på Malta og hun kender øen bedre end de fleste. Hendes kærlighed for det maltesiske ørige ses tydeligt, når hun tager dig med rundt til de store seværdigheder og små hemmelige perler. Når hun ikke arbejder for FolkeFerie.dk, tager hun på oplevelser i Maltas skønne natur i vandrestøvler.

 • Mød Martin...

  Din guide på Gozo, Martin Portelli, er født og opvokset i de smukke frodige dale mellem byerne Qala og Nadur. I dag driver han det charmerende Il Wileg Bed and Breakfast og restaurant.  På vandretur med Martin kan du nyde glæde af hans store viden om de planter og urter, I møder langs stierne. Når Martin ikke viser Gozos vidunderlige natur frem, rejser han jorden rundt med stor iver og nysgerrighed.

Anmeldelser

         

{{KalusRating/100}} ud af 5


({{AnswersCount}} vurderinger)

Anmeldelse af {{message.paxname}}, {{message.messagedate | date:'d. MMMM yyyy'}}
({{message.traveltype}})


{{ message.comment | limitTo: 150 }}{{message.comment.length > 150 ? '...' : ''}} Læs mere

NYE AFREJSEDATOER PÅ VEJ

Skriv dig på ventelisten og få besked, når du igen kan bestille vandreferien på Malta & Gozo. Bemærk, dette er ikke en tilmelding til nyhedsbrevet.

Bestil din rejse

Vent venligst,,
vi søger efter din ferie...

{{getAirportStringDK(hotelOption.Departure.Segments[0].Legs[0].DepartureAirport)}} til {{HotelOptions[0].CountryName}}: d. {{toDateString(hotelOption.Departure.DepartureDate)}}, {{hotelOption.Departure.intervalDefinition}}, {{hotelOption.HotelName.toLowerCase().indexOf('fly') == -1 ? accomodationText() : KunFlyaccomodationText()}}

Ret søgning

Vælg boligtype

Vælg fly

Bolig {{room.RoomNo}} {{room.Adults}} {{room.Adults > 1 ? Voksne : Voksen}} Voksne {{ room.Children.length == 1 ? '+ ' + room.Children.length + ' Barn' : room.Children.length > 1 ? '+ ' + room.Children.length + ' Børn' : ''}}
{{departure.DepartureDate | date : 'dd-MM-yy' }} {{getTimeOfDayDK(departure.Segments[0].Legs[0].DepartureTime)}} {{departure.intervalDefinition}}
{{roomType.RoomName}}
Bolig {{room.RoomNo}} {{room.Adults}} {{room.Adults > 1 ? Voksne : Voksen}} Voksne {{ room.Children.length == 1 ? '+ ' + room.Children.length + ' Barn' : room.Children.length > 1 ? '+ ' + room.Children.length + ' Børn' : ''}}
{{departure.DepartureDate| date : 'dd-MM-yy' }}
{{roomType.RoomName}}
Bolig {{room.RoomNo}} {{room.Adults}} {{room.Adults > 1 ? Voksne : Voksen}} Voksne {{ room.Children.length == 1 ? '+ ' + room.Children.length + ' Barn' : room.Children.length > 1 ? '+ ' + room.Children.length + ' Børn' : ''}}
{{departure.DepartureDate| date : 'dd-MM-yy' }}
{{roomType.RoomName}}
Bolig {{room.RoomNo}} {{room.Adults}} {{room.Adults > 1 ? Voksne : Voksen}} Voksne {{room.Children.length > 1 ? "+ " + room.Children.length + " " + 'Børn' : room.Children.length == 1 ? "+ " + room.Children.length + " " + Barn : ""}}
{{departure.DepartureDate | date : 'dd-MM-yy' }}
{{roomType.RoomName}}
Bolig {{room.RoomNo}} {{room.Adults}} {{room.Adults > 1 ? Voksne : Voksen}} Voksne {{room.Children.length > 1 ? "+ " + room.Children.length + " " + 'Børn' : room.Children.length == 1 ? "+ " + room.Children.length + " " + Barn : ""}}
{{departure.DepartureDate| date : 'dd-MM-yy' }}
{{roomType.RoomName}}
Bolig {{room.RoomNo}} {{room.Adults}} {{room.Adults > 1 ? Voksne : Voksen}} Voksne {{room.Children.length > 1 ? "+ " + room.Children.length + " " + 'Børn' : room.Children.length == 1 ? "+ " + room.Children.length + " " + Barn : ""}}
{{departure.DepartureDate| date : 'dd-MM-yy' }}
{{roomType.RoomName}}

{{getAirportStringDK(hotelOption.Departure.Segments[0].Legs[0].DepartureAirport)}} til {{HotelOptions[0].CountryName}} d. {{toDateString(hotelOption.Departure.DepartureDate)}}{{hotelOption.HotelName.toLowerCase().indexOf('fly') == -1 ? ', ' + hotelOption.Departure.intervalDefinition.replace('dage', 'overnatninger') : ""}}.
Fly fra {{getAirportStringDK(hotelOption.Departure.Segments[0].Legs[0].DepartureAirport)}} kl {{toTimeString(hotelOption.Departure.Segments[0].Legs[0].DepartureTime)}}.
{{hotelOption.HotelName}}: {{hotelOption.HotelName.toLowerCase().indexOf('fly') == -1 ? accomodationText().toLowerCase() : KunFlyaccomodationText().toLowerCase()}}.

Pakkerejse på egen hånd med hotel og rutefly
Charterrejse med danske rejseledere
Primo Tours A/S er teknisk rejsearrangør
SunCharter er teknisk rejsearrangør
Århus Charter er teknisk rejsearrangør
{{hotelOption.Departure.upgrades[0].Upgrades[0].customerInfo}}

Totalpris fra: {{Summary.Total |currency : "": 0}},-

Førpris {{Summary.Discount + Summary.Total |currency : "" : 0}},-
Førpris {{Summary.ExtraDiscount + Summary.Total | currency : "" : 0}},-
Bestil Rejse
Bolig {{room.RoomNo}}
Pris
Totalt
{{priceItem.Text}}
{{ priceItem.Amount | number:0 }},- -
{{priceItem.TotalAmount |currency:"":0}},-
{{room.ExtraPriceLine.Text}}
{{room.ExtraPriceLine.perPersons |currency:"":0}}
{{room.ExtraPriceLine.Total |currency:"":0}},-
{{segment.Direction}} (Flyvetid: {{getTravelTime(segment)}}) {{segment.PassengerInfo}}
Fra
Til
Afgang
Ankomst
Flyselskab
Flynummer
{{leg.DepartureAirportName}}
{{leg.ArrivalAirportName}}
{{leg.DepartureTime | date:'dd-MM-yyyy HH:mm'}}
{{leg.ArrivalTime | date:'dd-MM-yyyy HH:mm'}}
{{leg.FlightNumber}}
{{segment.Direction}} (flyvetid: {{getTravelTime(segment)}}) {{segment.PassengerInfo}}
{{leg.DepartureAirportName}}
{{leg.ArrivalAirportName}}
{{leg.DepartureTime | date:'EEE dd-MM-yyyy HH:mm'}}
{{leg.ArrivalTime | date:'EEE dd-MM-yyyy HH:mm'}}
{{leg.FlightNumber}}

Vi fandt desværre ikke det, du søgte efter

Prøv eventuelt at ændre dine søgekriterier, f.eks.::

 • Dato
 • Hotel
 • Antal værelser

Du er også velkommen til at ringe til os på 70 30 10 90..


Leder du efter rejser til disse rejsemål?

Der er desværre ingen ledige afgange på det, du søgte
Leder du efter rejser til disse rejsemål?

Malta Teneriffa Sivota Porto Santo

Gem den valgte rejse

Send link til rejsen på mail