Familieferie i børnehøjde 

Vi ved, hvor vigtigt det er at have de helt rette rammer, når du rejser med børn. Derfor vil vi gerne gøre ekstra meget for, at børnene får den bedste ferie. Vi har nøje udvalgt hoteller til børnefamilien, så både børn og voksne får en uforglemmelig familieferie under sydens sol. Derudover giver vi helt op til 50% i børnerabat - også i skolernes sommerferie. 

Op til 50 % børnerabat 

Vælg f.eks. vores mest populære hotel Mellieha Holiday Centre her får børn fra 2- 17 år helt op til 50% i rabat - også i skolernes sommerferie. Har I købt halv- eller helpension, spiser børn fra 2-11 år gratis med (1 barn pr. betalende voksen). Og familiens legebørn kan gratis deltage i feriebyens børneaktiviteter som afholdes i skolernes ferier. Læs mere om hotellet her 

Til strandløver og vandhunde

Til familiens vandhunde kan vi varmt anbefale det lækre og familievenlige Hotel Agios Nikolaos i Sivota - også kendt som "Det Græske Caribien". Hotellet har bl.a. et skønt poolområde med havudsigt og privat, børnevenlig strand med liggestole, parasoller, badebro og krystalklart vand. På Hotel Agios Nikolaos får børn fra 2-16 år 50 % børnerabat ved min. 2 betalende voksne, som bor i samme bolig. Læs mere om hotellet her. På Porto Santo kan du vælge mellem 3 lækre hoteller med perfekt beliggenhed på den fløjlsbløde sandstrand. Især Hotel Vila Baleira er populær på grund af de mange aktiviteter og faciliteter for børn.

 

Bemærk: Børnerabatterne gælder 7- og 14-dages charterrejser ved min. 2 betalende voksne, som bor i samme bolig og kan ikke kombineres med andre rabatter medmindre andet er angivet. Få mere information under det enkelte hotel.

Familieferie på Malta

På Malta bliver I mødt af gyldne sandstrande, blå laguner, 7.000 års historie, hyggelige byer og et hav af oplevelser for hele familien.

Familieferie i græske Sivota

Den smukke, græske kystby går under navnet "Det Græske Caribien" og er et sandt ferieparadis for både store og små.

Familieferie på Kreta

Vi har nøje udvalgt lækre hoteller ved Chaniakysten med fokus på kvalitet, komfort og beliggenhed. Her kan du nyde en solrig ferie i skønne og rolige omgivelser nær by og badeliv.

Familieferie på Porto Santo

Nyd livet og tiden med familien på den lille, portugisiske ø i Atlanterhavet. Det 4-stjernet strandhotel Vila Baleira, er den perfekte base for hele familien.