Indrømmet! Den mørke vinter og bidende kulde kan have sin charme, når man kan krybe i læ på sofaen, alt imens sneen falder fint udenfor. Men at lade milde aftener, milde temperaturer og massevis af oplevelser erstatte kulden for én uge, skal absolut ikke undervurderes.

Vinterrejser: Her får du mildt klima og oplevelser

Tag en afstikker fra den danske vinter og få varmen på en vinterrejse til en af vores skønne destinationer, hvor vinteren viser sig fra en noget mildere side.

De solrige rejsemål har alle et bredt udvalg af aktiviteter. Uanset, om du er til en vinterrejse med aktiviteter eller bare vil sydpå for at slappe af og få en pause fra vinterkulden, så har vi en vinterrejse til dig.

Populære rejser til vinter 2020 - 2021

 • Malta ligger kun 3 timers flyvning fra Danmark, og øen er med sit milde og solrige klima det sikre valg til en dejlig vinterrejse. Solskinsøen har masser af seværdigheder, uanset om du er til charmerende byer, flotte naturoplevelser eller historie.
 • Porto Santo er en lille og hyggelig Portugisisk ø ikke langt fra Madeira. Den uspolerede ø-perle er både til dig, der foretrækker at være aktiv og til dig, der foretrækker forkælelse for krop og sjæl. Det milde og tørre klima gør Porto Santo ideel til en rejse, når mørket og kulden har indtaget Danmark.

Rejs i oktober 2020

Rejs i november 2020

Rejs i december 2020

Rejs i januar 2021

Rejs i februar 2021

Vintervejret

 • Malta: 3.000 solskinstimer om året

  Vejret på Malta er behageligt året rundt. Klimaet er subtropisk, hvilket gør, at selv i vintermånederne er gennemsnittemperaturen på 15-17 grader. Vinteren på Malta byder derfor på en lang og lun ferie - væk fra de danske, kolde vintermåneder.

  Læs mere om vejret på Malta
 • Perfekt vintervejr på Porto Santo

  Vejret på Porto Santo er mildt og tørt året rundt. De behagelige temperaturer i efteråret indbyder både til en aktiv ferie i naturen og afslapning. Specielt i oktober er vejret på Porto Santo godt med høje temperaturer og mange solskinstimer.

  Læs mere om vejret på Porto Santo

Aktiviteter og oplevelser

 • GRATIS golf

  Glæd dig til at spille alle de runder golf du orker på Porto Santos 18 hullers mesterskabsbane og en 9 hullers par 3 bane - designet af golflegenden Seve Ballesteros.   

  Læs mere om GRATIS golf her

 • GRATIS tennis

  Sving ketsjeren og øv din baghånd på Porto Santos kommunale tennisanlæg med 6 smukke baner. Du kan leje ketsjer og bolde billigt i tennisanlægget.

  Læs mere om GRATIS aktiviteter her

 • Foto: © Francisco Correia

  GRATIS cykling

  Børn og voksne kan låne cykler gratis i 4 timer pr. dag i udvalgte tidsrum. Vores danske rejseledere står klar med spændende ruter, så du kan udforske de smukkeste steder på øen.  

   

  Læs mere om GRATIS aktiviteter her

 • GRATIS spa

  Du gratis adgang til Thalasso Spacenter én gang dagligt - rejser du i perioden 28/6 - 27/7 2019 og 26/6 - 24/7 2020 har du gratis adgang 2 gange om ugen. Glæd dig til at blive genopfrisket, mens du cirkulerer rundt mellem forskellige havvandsbassiner.

  Læs mere om Thalasso Spa her

Golf på Porto Santo

Se videoen og oplev Porto Santos fænomenale 18 hullers mesterskabsbane og 9 hullers par 3 bane.