Indrømmet! Den mørke vinter og bidende kulde kan have sin charme, når man kan krybe i læ på sofaen, alt imens sneen falder fint udenfor. Men at lade milde aftener, milde temperaturer og massevis af oplevelser erstatte kulden for 1 eller 2 uger i januar eller februar 2024 skal absolut ikke undervurderes.

Når du tænker på vinterrejser, tænker du måske automatisk på sneklædte landskaber, frost og kulde, men hvorfor ikke prøve noget helt nyt? Malta, med sit milde klima og solrige dage, er det ideelle sted at forkæle dig selv med en solskinsfyldt ferie midt i vintermånederne. Forestil dig at gå langs stranden i en let jakke og solbriller, mens du indånder den friske havluft og får ladt batterierne op.

For dem, der søger storslåede naturoplevelser, er Porto Santo en perle, der ikke må overses. Denne charmerende portugisiske ø, der ligger ikke langt fra Madeira, er det ultimative rejsemål for dem, der ønsker at opleve ægte ro og afslapning. Det milde og tørre klima på Porto Santo gør det til den perfekte vinterrejsedestination. Forestil dig at vågne op til en himmel uden skyer og tilbringe dine dage med at udforske øens uspolerede skønhed eller bare slappe af på de gyldne 9 kilometer lange sandstrand. Porto Santo er det perfekte rejsemål om vinteren.

Vinteren behøver ikke at være grå og kedelig, når du kan tage på en lun og solrig vinterrejse til Middelhavet eller Atlanterhavet.

På vores vinterrejser til Malta og Porto Santo er der flere nøje udvalgte hoteller at vælge imellem. Når du rejser til Malta om vinteren, kan du du med fordel bo på Mellieha Holiday Centre, som er vores mest populære hotel på øen. På Porto Santo tilbyder vi bl.a. lækre strandhoteller inkl. ubegrænset greenfee. Se vores hoteller på Porto Santo her.

Populære vinterrejser: Her får du mildt klima og oplevelser

Tag en afstikker fra den danske vinter og få varmen på en vinterrejse til en af vores skønne destinationer, hvor vinteren viser sig fra sin mildere side.

De solrige rejsemål har alle et bredt udvalg af aktiviteter. Uanset, om du er til en vinterrejse med aktiviteter eller bare vil sydpå for at slappe af og få en pause fra vinterkulden, så har vi en vinterrejse til dig.

 • Malta ligger kun 3 timers flyvning fra Danmark, og øen er med sit milde og solrige klima det sikre valg til en dejlig vinterrejse. Solskinsøen har masser af seværdigheder, uanset om du er til charmerende byer, flotte naturoplevelser eller historie.
 • Porto Santo er en lille og hyggelig Portugisisk ø ikke langt fra Madeira. Den uspolerede ø-perle er både til dig, der foretrækker at være aktiv og til dig, der foretrækker forkælelse for krop og sjæl. Det milde og tørre klima gør Porto Santo ideel til en rejse, når mørket og kulden har indtaget Danmark.

Rejs i januar 2024

Find din vinterrejse her

Rejs i februar 2024

Find din vinterrejse her

Vintervejret

 • Malta: 3.000 solskinstimer om året

  Vejret på Malta er behageligt året rundt. Klimaet er subtropisk, hvilket gør, at selv i vintermånederne er gennemsnittemperaturen på 15-17 grader. Vinteren på Malta byder derfor på en lang og lun ferie - væk fra de danske, kolde vintermåneder.

  Læs mere om vejret på Malta
 • Perfekt vintervejr på Porto Santo

  Vejret på Porto Santo er mildt og tørt året rundt. De behagelige temperaturer i efteråret indbyder både til en aktiv ferie i naturen og afslapning. Specielt i oktober er vejret på Porto Santo godt med høje temperaturer og mange solskinstimer.

  Læs mere om vejret på Porto Santo

Aktiviteter og oplevelser

Man skal ikke lade sig snyde af Malta's og Porto Santo's beskedne geografiske størrelser. Begge øer har en masse at byde på af oplevelser, aktiviteter og seværdigheder. Det milde vinterklima er perfekt til en dejlig vinterrejse.

Golf på Porto Santo

Se videoen og oplev Porto Santos fænomenale 18 hullers tidligere mesterskabsbane og 9 hullers par 3 bane. Spil golf på Porto Santo, ca. 43 kilometer nordøst for den mere kendte ferieø Madeira.